Jantlarımı Boyadım :)

Nasıl olmuş sizce ben çok beğendim :)

Buda orjinali

Son düzenleme:
jant içlerini 3M zımpara ile al iyice metal çıkana kadar zımparala . ama jantı çizmeden . sonra metal parlatıcı ile iyice ov sonuca şaşırırsın krom kaplama gibi olur vede yakışır dene istersen .. begenmessen bi daha boyarsın kollar siyah ofsetler parlak çok yakışır

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
iyi güzel olmuşta şu yandaki yapışkanlarıda sökersen daha ağırbaşlı durur bence:cat:

ben boyayacaktım ama kim e sordum ise döküm ü boyağında sonra boya kalkacak.parça parça gözükecek diye boyamadım:pale: .

jantlar güzel olmuş:cat: kırmızı veya beyaz şerit çeker isen daha güzel olucak :wiinkk:

Lastikleride boyamışsın :)
Bence siyah yerine kırmızı boyasaydın daha iç açıcı olurdu tabiki şahsi fikrimdir :)

lastikler boyanmadı onlar çıkarıldı sadece arap sabunu var :)

Lastikleride boyamışsın :)
Bence siyah yerine kırmızı boyasaydın daha iç açıcı olurdu tabiki şahsi fikrimdir :)

hah bende onu diyecektim kırmızı güzel giderdi

orjinal rengi siyahtan daha iyi duruyor yinede eline sağlık

zevkler ve renkler tartışılmazmış:cat:

Kardeş bence güzel olmuş. Bi fikir: Yan yapıştırmaları sök yada çıplak istemem diyosan reklamcıya git o yapıştırmaların mavisini falan yaptır yada kafana göre tribal bi çalışma olabilir yan yapıştırmaları mavi yaparsan jantlarada mavi şerit çek yada mavi kısmı kopmle kırmızı yapabilirsin yapıştırmalar ve şeritler kırmızı şeklinde

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
orjinalden daha alımlı ve ağır durmuş eline sağlık:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben boyayacaktım ama kim e sordum ise döküm ü boyağında sonra boya kalkacak.parça parça gözükecek diye boyamadım:pale: .

jantlar güzel olmuş:cat: kırmızı veya beyaz şerit çeker isen daha güzel olucak :wiinkk:

sprey boya 2 gün sonra kalkar önemli olan fırın boya yaptırmak..:cat:

ayrıca cup modellerine siyah jant çok yakışıyo arkadasın emeğine sağlık güzel olmuş stickerları çıkarırsa şekil olur..:queen:

Herkes söylemiş yapıştırmalar çıkarılsa diye ama çıkartılamıyor üstünde bişey var bişey sürmüşler çıkma ihtimali yok yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar