işte MT kardesligi Allah hepinizden razı olsun

gercekten ben cok sevdim bu siteyii bir cok cvptada yazmıssımdır kuranında yapanında dostluklardanda allah razı olsun die bir cok şey okudukça aklımda kalıo arada bi derslerle ilgili bişiler koyunda onlarda kalsın aklımızda bari :p yoksa bu okul bitmicek :p ben kaldığım zaman sadece bi kere birisi geldi kamyontle kardeşim at arkaya dedi ama eve sadece 20-30 metre vardı allah razı olsun dedim geldim okadar yinde allah razı olsun o abiden :cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun arkadaşım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaa mt baska yaaa şimdi yolda kalanların sayısı artar neguzel böle bi bulusmamı ayarlasak ist mt yolda kalma toplantısı hepimiz zincirli kuyu koprusu altında toplanırız kurye abiler gibi :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
o kuryeler zaten varya... hepsine değil sözüm meclisten az dışarı =)):p bazıları ölsen yardım etmez ya...

laa okan msne gel bişey buldum bızım hyo gt 250 r larla ılglı goş

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
GKN yanımda çok kez buji temizledi merak etme çıkarabilseydim en kötü ihtimal zaten muharrem telefonda söylerdi ne yapacağımı..
Seni niye güldürdü bu durum bu kadar onu anlayamadım ben asıl????

Eh be kardeşim, hala güldürüyorsun ya beni... Madem GKN yanında çok kez buji temizledi, öyle ise bujinin yerini niye soruyorsun? Var bu işte bir karışıklık ya, çıkamadın işin içinden... Yaş olmuş 51, bunadım galiba, kusura bakmayın!

kanka bugun full anadolu hısarı spor akademısı kampusundeydım daha 2 saat oldu gelelı 19 mayıs calısmaları ıcın geldık arkadakı stada (zeybek) 1 tane asya motor vardı garajda grı 150cc lık scooter bıde keeway chopper vardı ama senı goremedım ınsallah bıgun karsılasırız

kanka bugun full anadolu hısarı spor akademısı kampusundeydım daha 2 saat oldu gelelı 19 mayıs calısmaları ıcın geldık arkadakı stada (zeybek) 1 tane asya motor vardı garajda grı 150cc lık scooter bıde keeway chopper vardı ama senı goremedım ınsallah bıgun karsılasırız

ya dostum inan okula ugradıgım yok 4. sınıf olduk artık pek takılmıyoruz salı okuldayım gelirsen söle bi cayımızı içersin :cat: :rendeer:

Eh be kardeşim, hala güldürüyorsun ya beni... Madem GKN yanında çok kez buji temizledi, öyle ise bujinin yerini niye soruyorsun? Var bu işte bir karışıklık ya, çıkamadın işin içinden... Yaş olmuş 51, bunadım galiba, kusura bakmayın!

pınar bujinin yerini biliyorum demediki zaten bujiyi temizlerken gördüm dedi çünkü GKN bujiyi alıp yanımızda temizliyordu :mrgreen:

Yaştan dolayı olması ihtimali oldukça yüksektir evet..
Bugün 8 kere çıkardım bujiyi ve temizleyip tekrar taktım.. Sebebi daha önce scooter kullanmamış ve koltuğu hiç kaldırıp bujiyi sökmemiş biri olarak dün muharremden bujinin yerini öğrendim..
Benim sorunum bujinin yeriydi, sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama ben çözdüm..
pınar bujinin yerini biliyorum demediki zaten bujiyi temizlerken gördüm dedi çünkü GKN bujiyi alıp yanımızda temizliyordu :mrgreen:
Hay ağzına sağlık kardeşim yaa..:cat:

bendim o bujiyi temizleyen hatırlatırım arkadaşım bilip bilmeden ne yazıyorsun :farao::farao::farao: ayrıca seni de tanımıyorum arkadaşım bana yazı yazdırma buraya

tmm birader yarın 13 de haremdeyim görücez bakalım :pr: bu tehditkarvari tavrını ordada sürdürmemeni tavsiye ederim zira sonucu senin için kötü olur :farao:

özele yazdım ordan oku burada terbiyemi bozamam arkadaşım :pr: delikanlı olan silahsız gelir

özele tüzele yazcana yüzüme söyle yarın, tmm birader silahsız ve yanlız gelicem :pale: (tırıs tırıs)

neyse bu kadar şaka yeter şimdilik :mrgreen: hacı yarın 1 de haremdeyim gel al beni kaybolurum maybolurum bide benle uğraşma :p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şimdi kim kimi yıkadı, temizledi ve sıktı? Sıkılırken ölen, kalan var mı? :mrgreen:

Adamın biri buzz gibi bir havada çıkarmış bahçeye leğeni, sabunu ve takmış musluğa hortumu... Yoldan geçen biri görmüş, sormuş, "ayol ne yapıyorsun sen?"

- Yok bir şey komşu, kediyi yıkayacam da...
- Yahu bu havada dışarıda yıkanırmı, öldüreceksin hayvanı...
- Ne yapayım ya çok kirlenmiş, yıkayıp eve asacam zaten...

Yoldan geçen geri döndüğünde bir bakmış ki bizimki iki gözü iki çeşme ağlıyor...

- Ne oldu komşu niye ağlıyorsun?
- Kedim öldüüü...
- E söylemiştim sana bu havada yıkanmaz diye...
- Ya yıkarken ölmedi ki sıkarken öldüüü...

Alla alla.. ben bunu niye anlattım şimdi? Ulan gerçekten bunadım galiba... :pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar