yerım ben o cılegı :queen::queen: tabiki sakaydı dikkat ettıysenız cogunda kask yokk:farao::farao:
tatlı su motorcuları.güneşli havalarda biniolarmış.pehh.yarsındada kask yok.
ben polat alemdarı R1 üzerinde hatırlıyorum , yanlış mı yoksam![]()
POLAT ALEMDARMI NECATİ ŞAŞMAZ MI
Bi çoğu da kask takmıyorlar... Kınıyorum...
benim tanıdığım en ünlü insan yok bunların arasında ERHAN ERDİL onunda resmini isteriz bunların bir çoğunu kimse tanımaz erhanı ise tanımayan yok :queen:
Pınar Altuğ çilek gibi :mrgreen:
Bu adam dizinin 3-5 bölümünde ss kullansa Türkiye'nin yarısı 1 aya kalmaz motosiklet tutkunu olur:mrgreen:
ben çileğe bayılırım ::winkwink
:queen::queen:
bir bölümde kullanmıştı. Haloyu hapisten kaçırırken. Eminim kullanan kendisi değildi hareket halindeki tırın içine girmiştiBu adam dizinin 3-5 bölümünde ss kullansa Türkiye'nin yarısı 1 aya kalmaz motosiklet tutkunu olur:mrgreen:
sabahları radyo d de 07:00 - 10:00 arasında çok güzel bir programı var. Ama sanırım şu aralar motosikletten uzak bildiğim kadarıylaEski meslektaşım ve çok sevdiğim güzel insan Radyocu ve Dj. Hakan Gündüz çok eski bir motosikletçidir.
Henüz forum diye bir nanenin olmadığı zamanlarda motosiklet kültürünü radyodan dile getiren benim gibi bir avuç insan içinde nadide bir yere sahiptir.
![]()
Kendisi şu an ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama aşağıdaki video yaptıkları hakkında küçük bir fikir verecektir.
[YT]3rSZM6-qmEg[/YT]
İmam bayıldı sevmiyorsanız kuru fasulyemiz de var...
[YT]wtq6jZ5dg8s[/YT]
Bu adam dizinin 3-5 bölümünde ss kullansa Türkiye'nin yarısı 1 aya kalmaz motosiklet tutkunu olur:mrgreen: