[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben size söyleyeyim kalacağımız otelin restorantının kapasitesi bizim grubu (mt-türkiye) karşılamaz :)
ne mutlu bize,
bu organizasyon izmir mt' nin öncülüğünde tüm türkiye'ye yayılmış bi hal aldı .
Dostlar birbiri ile hasret gidermek için sebep arıyormuş :cat:

inşallah tüm dostlar gönlünce eğlenir ve devamı gelir :rendeer:

hay ağzına sağlık kardeşim.:cat:

İstanbul'dan sadece Ümmet abi ve ben geliyoruz. Malesef İstanbul motorcuları şehir içinde geziyor. :)
Yine de İstanbul'dan bize katılmak isteyenler sabah 07:00 Yenikapı Feribotuna bilet alabilirler. :p
İstanbul'dan birşey isteyen varsa şimdiden söylesin :)

Selamlar Erhancım beni hatırlarsın geçen seneden 2 kişiyle motordelisini plajveleybolda yenmiştik Marmokta .Ati nerlerde kayboldu onuda kapıp gelseydinya:)Şimdiden hayırlı yolculuklar kardeşim dikkatli gelin.

Geçen seneki çeşme gezimizin tadı hala damağımızda buda harika bir MT Organizasyonu olacak tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.Orada görüşmek üzere selam ve saygılar ...Tuncay Irmak

umut +1 di mi kardeşim. eklerim yarın sabah

Abi muhtemelen mecit abiye artçı olucam şimdilik yalnız geliyor gibiyim

Selamlar Erhancım beni hatırlarsın geçen seneden 2 kişiyle motordelisini plajveleybolda yenmiştik Marmokta .Ati nerlerde kayboldu onuda kapıp gelseydinya:)Şimdiden hayırlı yolculuklar kardeşim dikkatli gelin.

Geçen seneki çeşme gezimizin tadı hala damağımızda buda harika bir MT Organizasyonu olacak tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.Orada görüşmek üzere selam ve saygılar ...Tuncay Irmak

Abi valla özledik seni çeşme gezisini hala unutamadım zaman zaman açıp bakıyorum resimleri

Abi sen sağ mısın? Özlettin valla kendini. Ayvalığa geliyorsun değil mi?

Umutcum hasret gidereceğiz çok güzel olacak.iskender lodosun yeni pozlarını çekersin artık adam acaip fotojenik(anladın sen onu)Ayvalık yine sarsılacak.Bakalım ordada murat dondurma standı bulacakmı bize yaz olsa kavun içinde yerdik dordurmaları:)

Umutcum hasret gidereceğiz çok güzel olacak.iskender lodosun yeni pozlarını çekersin artık adam acaip fotojenik(anladın sen onu)Ayvalık yine sarsılacak.Bakalım ordada murat dondurma standı bulacakmı bize yaz olsa kavun içinde yerdik dordurmaları:)

valla dondurmacı bulamaszak mangalcı buluruz:queen:

yaşasınnn ben de geliyorum:) geçen haftaki toplantıya gelemedim..yarınkine geliyorum..umarım engel teşkil etmez geziye katılımım için

Arkadaslar geziye İzmir den arabasıyla katılacak arkadaşlar lütfen belirtsin, bu arada kardeşim ve iki arkadaşı arabayla gelip, Ayvalık icindeki gezi de bize artcı olacaklar, kim artçı alabilir?????? ve de iki adet kask gerekecek.... bilgilendirirseniz sevinirim....

Arkadaslar geziye İzmir den arabasıyla katılacak arkadaşlar lütfen belirtsin, bu arada kardeşim ve iki arkadaşı arabayla gelip, Ayvalık icindeki gezi de bize artcı olacaklar, kim artçı alabilir?????? ve de iki adet kask gerekecek.... bilgilendirirseniz sevinirim....
emin değilim ama alabilirim ben 1 artçı...kaskı bulabilir miyim bilmiyorum:wiinkk:

İstanbul'dan sadece Ümmet abi ve ben geliyoruz. Malesef İstanbul motorcuları şehir içinde geziyor. :)
Yine de İstanbul'dan bize katılmak isteyenler sabah 07:00 Yenikapı Feribotuna bilet alabilirler. :p
İstanbul'dan birşey isteyen varsa şimdiden söylesin :)

erhan ümmet abi buyrun 4 gözle bekliyoruz sizi kazasız bellasız inşallah :rendeer:

SEVCAN ÖĞRETMENİMİ ARTÇI ALABİLİR MİYİM?

ooooOOoo abicim nasılsın :rendeer::rendeer: Her yıl bir kere görünüp gidiyorsun özletiyorsun bizi.Bu gezide kahvaltımı sizlere devretmeyecem heheheeee.Abicim görüşmek üzere orda.Kendine iyi bak.Kolay gelsin sana

gece ilerliyen saatlerde gene disco bar muabbeti olucakmı.organizatörlere duyrulur:bounce:

Doğru olmazsa olmaz Gürkay abi :D Sizleri görmek güzel olacak.İnşallah bi aksilik çıkmaz.

emin değilim ama alabilirim ben 1 artçı...kaskı bulabilir miyim bilmiyorum:wiinkk:
tesekurler sabırkupu, konusuruz yine... sagolasın...

SEVCAN ÖĞRETMENİMİ ARTÇI ALABİLİR MİYİM?
İbrahim hocam, tesekur ederim...:rendeer:

gece ilerliyen saatlerde gene disco bar muabbeti olucakmı.organizatörlere duyrulur:bounce:

olmamı beyaa:wiinkk: sanırım yüksek okul partisine denk geliyor o gece... olmassa da biseyler var aklımda:wiinkk:

bu arada Nişanliım gelemiyor, o yuzden ben de sözlümü alıp gelsem olur mu?:p

sercak çok pis ispiklerim seni bak :mrgreen: PAzar sabahtan bende izmirden çıkabilirim düşünüyorum bişiler :wiinkk: ama en önemli geceyi kaçırıcam aklım size olucak :salut:

bu arada Nişanliım gelemiyor, o yuzden ben de sözlümü alıp gelsem olur mu?:p[/QUOTE]

bak bak ben neler duyuyorum yine :bounce:

Rahmi abi, gaza gelmeyin, Gülşen de artık siteyi takip ettiği için Sercan ondan izin alıp yapmıştır bu şakayı... Yoksa nerdeeee Sercan'da o mangal.......

Ha baktık bu başkasını aldı geldi, bir telefonluk işi var...

Motosikleti: XingYue XY 150 ali ben şu motoru bi canlı canlı göremeden ölüp gidecem bu dünyadan :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar