[İzmir - MT]

yav oğuz um o nasıl bi görüntü öle ben almıyım kalsın :) daha yeniyiz soğumayalım hemen

hakkaten ya içimi sıktı hava inşallah cuma günü böyle olmaz düzelir

hafta sonu 26 derece olcak diyolar ama hava soğuyo :sunny::sunny:

ne kızına ne havasına güven olur diye boşuna dememişler :p

şimdi birşey derdim de sitede polemik başlar. en azından bizim grubun kızları 10 numara güven olur onlara:cat:

zaten izmirde benim başka tanıdığım da kız yok o yüzden bu konuda yorum yapamıyorum:queen::queen::p

şimdi birşey derdim de sitede polemik başlar. en azından bizim grubun kızları 10 numara güven olur onlara:cat:

zaten izmirde benim başka tanıdığım da kız yok o yüzden bu konuda yorum yapamıyorum:queen::queen::p

aaa bizim kızlar hakikatten çok iyiler onlara benimde lafım yok istisnalar kaideyi bozmaz :cat:

ahh ahh hayatımı söndürdü izmirin kızları :p ben köyden kız alcam :p ama gene egeli olsun çamurdan olsun :queen:

vasco çok tehlikeli laflar bunlar aman diyeyim. büyük lokma ye büyük konuşma bence.

aaa bizim kızlar hakikatten çok iyiler onlara benimde lafım yok istisnalar kaideyi bozmaz :cat:

ahh ahh hayatımı söndürdü izmirin kızları :p ben köyden kız alcam :p ama gene egeli olsun çamurdan olsun :queen:

Vasco en sağlam bildiğin köylü , şehirliye parmak ısırtır bu devirde, gel sen yine gözönünde olanına bak .:queen:

heheyttttttttt mıllet nerdesınız yahu kımsenın sesı cıkmıyo....

saat 1 olmus nerdesınız dıyom hey allahım ya :pr::pr:

Son düzenleme:
heheyttttttttt mıllet nerdesınız yahu kımsenın sesı cıkmıyo....

saat 1 olmus nerdesınız dıyom hey allahım ya :pr::pr:

Ne demek nerdesiniz, butun ekip 20 kişi üsküdar çaycısında toplandık, wallace ın dogum gununu kutladık, sana da sms yazıp aradık ama sen vasco nun yanındaymıssın, gelmedin! ! !

Dogum gunun bi daha kutlu olsun wallace:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

tekrar murat doğum günün kutlu olsun allah sağlıklı ve uzun ümürler versin saygılar.:rendeer:

Ne demek nerdesiniz, butun ekip 20 kişi üsküdar çaycısında toplandık, wallace ın dogum gununu kutladık, sana da sms yazıp aradık ama sen vasco nun yanındaymıssın, gelmedin! ! !

Dogum gunun bi daha kutlu olsun wallace:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

işim varı napıyım :wiinkk::wiinkk:

uyanın mılleetttttttttttttttttt sabah olduuuuuuuuuuuuuu herkese hayırlı cumalar....

Son düzenleme:
Günaydın izmir mt hayırlı cumalar

bu cuma nerde buluşuyoruz?

doğum günün kutlu olsun Wallace...

Günaydınlar Hayırlı cumalar, yağmurla uyandım bune yaw ::123434::

Stain duyurular bölümünde yazıyor topantı topiği ordan bak.

ARKADAŞLAR :) urla tarafına doğru bir gezi yapılmıştı ama ne zamanını ne de kimlerin gittiğini hatırlamıyorum. . böle ağaçlar içinde piknik yeri olan su akan bi yerdi ? nereydi bu yer ya:mrgreen: gitcemde o açıdan sordum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar