- Konu Yazar
Arkadaşlar yoğun trafikte bir aracın arkasında beklerken arkadan gelen aracın çarpması sonucu motosikletimde hasar oluştu kusurlu arkadan çarpan araç olduğu için kaskosundan yararlanmak istedim motorumu servise götürdüm 1.270 YTL masraf çıkardılar şasede dahil içine Exper inceledikten sonra fiyat vere bilirim dedi telefon ettiğimde büyük ihtimalle perte çıkarıcaklar ve ikinci elini 1000 YLT nin altında bir para vericekler çünki exsper öyle dedi ip ucu olarak gerçi bugün belli olucak tamir ederlerse benim açımdan sorun yok ama pert verip 800-900 gibi bir para verirlerse ben bu paraya ruhsat masrafı dahil bir motor alamam 1500 verseler kabülüm vermiycekler ama yanında 3-4 hafta önce aldığım kappada pert benim motorum gerçekten çok temizdi bence satsaydım 1500 ederdi aşada resminide vericem şimdi sorum kaskonun pert teklifini kabul etmesem nasıl bir işlem yapa bilirim çünki bu bana haksızlık 1000 ytl verseler ben bu para ya motor alsam eminim aldığım motor bir sürü masraf açıcak bana ve ruhsat masrafı cebimden çıkıcak bu hesabın cezası bana kesiliyor hiç suçum olmamasına rağmen lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinicem expere itirazımı edicem ama pek anlamı oldunu sanmıyorum tabi motorumu tamiratını kabul ederlerse sorun yok çünki motorumu biliyorum çok temiz sorunsuz...

Formu yanlış yerde açtıysam nerde açmalıyım birde o konuda yardım ala bilirsem 1 saat sonra telde experle konuşucam en azından bir fikrim olsun itiraz etme hakkım varmı yokmu öğrene biliyim...

Formu yanlış yerde açtıysam nerde açmalıyım birde o konuda yardım ala bilirsem 1 saat sonra telde experle konuşucam en azından bir fikrim olsun itiraz etme hakkım varmı yokmu öğrene biliyim...
Son düzenleme: