Kasten bana çarpmaya çalıştı!!

bü tür olaylara karşi her zaman montumun sag cebinde biber gazi bulundururum bu güne kadar lazim olmadi ama illa bi gün lazim olacak hissediyorum :):) arabadan inip benim yanima gelecek cok sakin bi şekilde pıssssst tamam işi bitti:):)

etkisiz hale getirdim mi çikaririm kaskimi neresi gelirse ver allahim ver beni görecek bi çift gözü olmayacak nede olsa:):)

Son düzenleme:
bü tür olaylara karşi her zaman montumun sag cebinde biber gazi bulundururum bu güne kadar lazim olmadi ama illa bi gün lazim olacak hissediyorum :):) arabadan inip benim yanima gelecek cok sakin bi şekilde pıssssst tamam işi bitti:):)

etkisiz hale getirdim mi çikaririm kaskimi neresi gelirse ver allahim ver beni görecek bi çift gözü olmayacak nede olsa:):)

aslında kaskı çıkarmadan bi kafa atsak direk knockout olmaz mı :silent::queen::queen:

geçmiş olsun :rendeer:

bi de herkes sakin olmak lazım diyor, doğru da diyorlar ama her insan sakin olmayı beceremiyo maalesef bana yapsalardı ben kavga ederdim :cherry:

Benimde aklımdan bu geçiyor.Kesinlikle en durdurucu ve beklenmedik silah.

Ayrıca bir de adamın beni ezmek üzere olması var.Ona yapılabilecek hiçbirşey yok.Adamın arabasına biber gazı sıkılmazki.Resmen o anlık çoşkusuyla ezecekti beni.Sadece yanıma gelme ihtimali değil yani olay.Plakama değdi değecek kadar yaklaştı ki bende önümdeki aracın plakasına değmek üzereydim.Ne demek istediğimi daha iyi anlatabildim sanırım.Canımız bu kadar ucuzmu.Alayım o zaman 70model bir kamyon bende cep telefonumu açıp, sinyalsiz, kuralsız kafamı kızdıranı sıkıştırarak, ezerek kullanayım.Benim canım bu kadar ucuz değil:pr:

geçmiş olsun. hem sıkıştırıyor hem küfrediyor saldırıyor. böyleleri gerçekten ölmeyi
hakediyor.ama iyi ki belasını senden bulmamış.

"çekilsin kardeşim bura arabaların yolu " diye bir söz var memleketimizde.:pr:

o yolu arabalar kendilerine ait gördükleri için istedikleri gibi motorları sıkıştırabiliyorlar.:farao: bunu yaparken hala kendini insan zannedenler bile vardır eminim.

bu sözü birçok kişiden duydum.bu saçma zihniyet değişmedikçe bu tür olayları sıkça yaşayacak gibi gözüküyoruz. öncelikle yolların araba yolu değil karayolu
olduğunu kabul ettirmek lazım insanlara.::angry2::

ben koruma için zincir sopa tornavida gibi şeyler bulundurmayı çok düşündüm ancak bunun da dezavantajını gördüm.bu tür silahlar bulundurunca insan her an etkiye tepki verebiliyor.kaçıp uzaklaşmak dururken mevzuya girebiliyor.buna da dikkat etmek gerekli.:)

Böyle kaliteli,şerefli ve anneleri düzgün ticaretle meşgul olan kişiler adana trafiğinde biraz fazla,ben olsam taşıma ruhsatımda var nasıl olsa,çekerdim sağa ,dayardım kafasına ,ondan sonra bak bakalım o yanındakileri üzerine kaç para veripte sana teklif ediyo,doğru olanı yapmışsın alp geçmiş olsunn,ama sıcaklardan kaynaklanan gerginlik bu aralar feci şekilde boy göstermeye başladı,dikkat et kendine,yada bi daha böyle bişey olursa mutlaka ara beni ,ben gelemesemde birileri gelir halleder mutlaka :cat:

alp çok geçmiş olsun.çok geri zekalıca hareket etmiş hayvan evladı, canını sıkma bu tür olaylar sade trafikte değil, bir yerde sıra beklerken, yolda yürürken, yada hiç aklına gelmeyecek ortamlarda bile olabiliyor.sadece sakin olmaya çalış, ama şunu özellikle söyleyeyim, birebir münakaşada olaya hakim olman için mutlaka döğüş olayını geliştir, illa kavga için değil, kendine daha güvenin olur.
tekrar geçmiş olsun :rendeer: güneşe selam, öküz her yerde öküzdür sadece adanada deyil

Böyle kaliteli,şerefli ve anneleri düzgün ticaretle meşgul olan kişiler adana trafiğinde biraz fazla,ben olsam taşıma ruhsatımda var nasıl olsa,çekerdim sağa ,dayardım kafasına ,ondan sonra bak bakalım o yanındakileri üzerine kaç para veripte sana teklif ediyo,doğru olanı yapmışsın alp geçmiş olsunn,ama sıcaklardan kaynaklanan gerginlik bu aralar feci şekilde boy göstermeye başladı,dikkat et kendine,yada bi daha böyle bişey olursa mutlaka ara beni ,ben gelemesemde birileri gelir halleder mutlaka :cat:

yaw kankaa sende iyi gaz veriyon haaa olm küfür degilde buna benzer iki olay geldi başımıza durduralımmı kankaaaa dedim sende bırak alahından bulsun dedin bide kafasına dayıyomuşşş peeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhh olm dayamak sorun degilde adam cek lan tetigi dese ne bk yiyecen sıkaaaaarrrrrrrr bence kakoooooooo arkayı boş bulunca fazla sallama bence ne deyim kısssssssmet:mrgreen:

yaw kankaa sende iyi gaz veriyon haaa olm küfür degilde buna benzer iki olay geldi başımıza durduralımmı kankaaaa dedim sende bırak alahından bulsun dedin bide kafasına dayıyomuşşş peeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhh olm dayamak sorun degilde adam cek lan tetigi dese ne bk yiyecen sıkaaaaarrrrrrrr bence kakoooooooo arkayı boş bulunca fazla sallama bence ne deyim kısssssssmet:mrgreen:

bu konuda icraat görmek istemessin kankaa,ben allahından bulsunlar derken onlardan korkmuyorum ,kendimden korkuyorum,bu konuda icraatı umarım hiç bi zaman görmezsin kanka:)

alp çok geçmiş olsun.çok geri zekalıca hareket etmiş hayvan evladı, canını sıkma bu tür olaylar sade trafikte değil, bir yerde sıra beklerken, yolda yürürken, yada hiç aklına gelmeyecek ortamlarda bile olabiliyor.sadece sakin olmaya çalış, ama şunu özellikle söyleyeyim, birebir münakaşada olaya hakim olman için mutlaka döğüş olayını geliştir, illa kavga için değil, kendine daha güvenin olur.
tekrar geçmiş olsun :rendeer: güneşe selam, öküz her yerde öküzdür sadece adanada deyil

abii bildigin uzak dogu kestirmeden adam dgme teknikleri öreten tavsiye edebilecegin yer var mı ben aramızda kalsın isoya bir estetik güzellik yapasım var daaa :wiinkk::p

abii bildigin uzak dogu kestirmeden adam dgme teknikleri öreten tavsiye edebilecegin yer var mı ben aramızda kalsın isoya bir estetik güzellik yapasım var daaa :wiinkk::p

olm ünlülerin estetikçisi beniii,sana bi operasyon düzenlerimm,bob marley gibi olursunn,vit vitt ( cengizin dedesi smileysi ) senin deden çok haşin bi adamdı dostum:queen:

:mrgreen: len bari suratımı düzgün oturt baya beceriksiz mişsin be kanka postiii seni gel olm gel alah ya sana ya bana verir :mrgreen:

yaw kankaaa biz trafikde böyle magandalara ne yapsak millet akıllanır acabaa fikrin varmı postiii zalım kankii

:mrgreen: len bari suratımı düzgün oturt baya beceriksiz mişsin be kanka postiii seni gel olm gel alah ya sana ya bana verir :mrgreen:

yaw kankaaa biz trafikde böyle magandalara ne yapsak millet akıllanır acabaa fikrin varmı postiii zalım kankii

Şimdi kankaa,bunları bi tane deliğe sıkıştıracaksınn,eline pompalıyı alacaksın,o delikten içeri namlosunu geçireceksinn,sonraaa bommmmmm,ama akıllılık edipte eliyle namlonun ucunu kapatırsa halin harapp,dedemden beter olursunnn:queen:

posti değil olm köstü:p

çok geömiş olsun alp allah korumuş canım seni
tarif ettiin yerde hoş bi yer değil zaten oldum olası sevmem ben o köprüyü daracık hele orası iki otobüs karşılaşsa orda geçeemzler heralde
neyse canım tekrar geçmiş olsun sana

aslında kaskı çıkarmadan bi kafa atsak direk knockout olmaz mı :silent::queen::queen:

geçmiş olsun :rendeer:

bi de herkes sakin olmak lazım diyor, doğru da diyorlar ama her insan sakin olmayı beceremiyo maalesef bana yapsalardı ben kavga ederdim :cherry:

Aslında benim kafa olayı farklı.Şimdi bendinizin kellesi her ne kadar dışardan bakınca pek belli etmesede xl kaska tepesinden vurarak geçen cinsten.Vücut ağırlığının %20 si deyim:queen: Aynı zamanda allah vergisi birde kalın kafatasıyla birleşince gürz den beter oluyor.Üstüne birde kaskı koydunmu::stretche

Aman İso olayı Tırtlar Vadisine çevirme.Birileri gelene kadar kim öle kim kala.Hem gelse herşeyin daha iyi olacağını nerden bilecen:silent:

Tamam abi kafaya veriyorum ben kendimi.Direk duvarda çalışmaya başlıyorum:pr:.Bu duvar 3 güne delinir:queen:Artık motorla karşıdan gelip füze gibi ön camdan girerim:p

çok geömiş olsun alp allah korumuş canım seni
tarif ettiin yerde hoş bi yer değil zaten oldum olası sevmem ben o köprüyü daracık hele orası iki otobüs karşılaşsa orda geçeemzler heralde
neyse canım tekrar geçmiş olsun sana

Sağol Ferdacım :rendeer: Köprü gerçekten çok gıcık.Sık sık geçsemde sadece trafiğin hiçe yakın olduğu zamanlarda setten geçme kısmı güzel oluyo_O dar kısma gelince bir an önce bitsin istiorum.

Sağol Ferdacım :rendeer: Köprü gerçekten çok gıcık.Sık sık geçsemde sadece trafiğin hiçe yakın olduğu zamanlarda setten geçme kısmı güzel oluyo_O dar kısma gelince bir an önce bitsin istiorum.

yine sölüyorum iğrenç bi yer orası yaa
ama dediğin gibi sakin olunca da cok tatlı bi yer oluyoo o zaman bayılıyorum o köprüye

Aman İso olayı Tırtlar Vadisine çevirme.Birileri gelene kadar kim öle kim kala.Hem gelse herşeyin daha iyi olacağını nerden bilecen:silent:
.

tecrübe alpciğim tecrübe,hakkaten sırtı sağlam adam o işlerle uğraşmaz,uğraşıyosa boştur ,emin ol,benimki sadece öneriydi adanada yalnız olduğunu düşünmemen için kardeşim:rendeer:

taşla kafa ezmeler,aparkatlar ,uçan tekmeler, hele bi arkadaş kağıt katlar gibi kol bacak katlayıp konteynıra atmış vay bee bu bizim sitenin sakinlerindn korkulur ..
sakin olmalı dikkatli olmalı ..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
taşla kafa ezmeler,aparkatlar ,uçan tekmeler, hele bi arkadaş kağıt katlar gibi kol bacak katlayıp konteynıra atmış vay bee bu bizim sitenin sakinlerindn korkulur ..
sakin olmalı dikkatli olmalı ..:)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:koptummmmmm
fazla macera filmi izlemiş arkadaşlar:p:mrgreen:şaka şaka kızmasın kimse:p

adana burası öyle tipler çok aslında en uygunu bulasmamak allahından bulsun dıyıp dewam edecen geçmıs olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar