[Kütahya - MT]

adamım yeter yaw tmm anladık bende özendim işte:)

eeee haftaya nereye gidiyoruz???

varmı bi planı olan?

eee bence artık mudanya zamanı geldi gibi ne dersin alp?

olmadı pazaryeri olabilir...
:)

bakın ben demiyom,büyük bi istek var mudanya' ya yoksa kendim için istiyosam, hep sizin güzargah isteklerinizi yerine getirmek için söylüyorum.:p:mrgreen::)

PAZAR GÜNÜ İÇİN farklı güzergahlar seçilmeli bence şimdiye kada gitmediğimiz yeni yerler... mesela Mudanya :p heheheheh afyon bolvadin civarında bir göl var güzel diyorlar piknik alanı mangal yapma imkanı varmış.... ne dersiniz.... yaklaşık olarak gidiş geliş 300km civarı hava tahminlerine göre pazar günü sıcaklık 24 derece olacak....yada kırka olabilir daha önce emok festivaline gelen arkadaşlar bilirler... değerlendirilebilir güzel bir yer... bence bunlar arasından tercih yapıp ona göre gidilmeli... ayrıca sabah 08:30 da teker dönecek.. kendinizi ona göre ayarlayın derim nasıl ama.....:bounce::bounce::bounce::bounce:

afyon istikameti mantıklı geliyor ilk mola afyonda verilir.. sucuklarımızı alırız... ordan mekana kayarız..

bu arada afyon istikametindeki gölün adını öörendim eber gölüymüş... internetten araştırılabilir....

Son düzenleme:
resimlerdeki bandit kimin acaba?sahibi ile görüşmem mümkün mü?bu arada gezi harika olmuş.fotolara bayıldım.darısı başıma.:)

Aafyonun sanırsam cumhuriyet sucukları meşhur.oradan kaymakta alır geliriz. şu afyon kalesinide mi gezsek ki?

şiii arkıdeşler ben daha uzak vede güzel biyer buldum cehennem inn dibiii die nezih şelalleri olan ayrıca ateşide beleş olan biyer varmış çok metettiler hemide mudanyaya da yakınmış ne dersiniz uyarmı muhahahahaaa:):mrgreen::p:cherry::wiinkk::bounce::queen:

volkan eskişehirden gelen olur mu afyon kamplı buluşmasına bencede kesin katılalım?

Bora müsait bi zaman da istersen beraber gidelim yol tam motorluk.

Alp iyi olur valla takriben 1.5 ay daha eskişehirdeyim gezmem lazım :) bende kaplıca hastalığı var gitmeden duramıyorum geçen yaz yoncalıda 1 hafta kaldık sandıklı,ılıca,gazlıgöl filan motorla heryere gittim kaplıca olarak Havalar biraz daha ısınsın kamplı bi gezi yapalım

Bu arada senin km. 15.000 lerdemi benmi yanlış görüyorum daha fazla yapmış olman lazım benim yaptığım yol 18.000 lerde o kadar geziyosun bide:p

tahriben 9000 km ye yakın, hep hafta sonu uzun yolda kullanıyorum.şehir içi çıkardığım nadirdir.ufuk motorcu yol seçmez,yol motorcuyu seçer.çok felsefik oldu bee.:p

Alp iyi olur valla takriben 1.5 ay daha eskişehirdeyim gezmem lazım :) bende kaplıca hastalığı var gitmeden duramıyorum geçen yaz yoncalıda 1 hafta kaldık sandıklı,ılıca,gazlıgöl filan motorla heryere gittim kaplıca olarak Havalar biraz daha ısınsın kamplı bi gezi yapalım

Bu arada senin km. 15.000 lerdemi benmi yanlış görüyorum daha fazla yapmış olman lazım benim yaptığım yol 18.000 lerde o kadar geziyosun bide:p
Bora senin çin çan çon o kadar km.de dökülmedi mi daa:queen::mrgreen:

tahriben 9000 km ye yakın, hep hafta sonu uzun yolda kullanıyorum.şehir içi çıkardığım nadirdir.ufuk motorcu yol seçmez,yol motorcuyu seçer.çok felsefik oldu bee.:p

Allah allah... hakikaten çok felsefik oldu Alp. Bravo herkesin harcı
değil bu cümleyi kurmak.:queen::queen::queen::queen:

şelale olmasında bana uyar.her yol angıra:mrgreen:

Ankara da ne şelalesi var Alp. Olmaması lazım oralarda.:queen::queen:
Bildiğim kadarıyla Mudanya tarafında biyerlerde güzel şelaleler varmış.:cherry:

Bora senin çin çan çon o kadar km.de dökülmedi mi daa:queen::mrgreen:

Hayati abi bazı çin çan çon lar kung-fu biliyomuş. ondan zor dökülüyorlarmış.
:queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar