[MT İstanbul]19 Nisan C.tesi sahilde mangal nasıl olur buluşması

Super Moderator
evet arkadaşlar c.tesi akşamıda konuştuğumuz gibi Maltepe sahilde Migros karşısındaki çimlerde mangal yapılacaktır :cat:
buluşma yerine giriş sahil migros karşısındaki ışıklardan
kroki:http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=40.923715,29.124568&spn=0.002594,0.006781&t=h&z=18
buluşma saati :18:00:)
mangal yanış saati:19:00:mrgreen:
buluşma yerinde aramızda para toplar mangalı ve etleri migrosdan alırız ne dersiniz:silent:

evet elleri görelim
katılacaklar lütfen kendisini eklesin listeye aşşağıdaki katılım yerini işaretleyin ve göndere tıklayın

ya yazları seviyorum buluşmalar hep benim eve dogru kayıyo hava ısınınca:p:p

Alper'cim güzel düşünmüşsün ama ne işin var taaa Maltepe'de yahu, Bakırköy sahil boyu Zeytinburnu çimenleri neyimize yetmiyor.:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Alper'cim güzel düşünmüşsün ama ne işin var taaa Maltepe'de yahu, Bakırköy sahil boyu Zeytinburnu çimenleri neyimize yetmiyor.:p

evet alper niye avrupa da değil bülentin motoru ufak köprüden karşıya geçemiyor. :p

abi ne bakırköy sahili ne zeytinburnu .. keserler bizi orda (((((((((:)... bostancının gözünü seviim ya şoyle bi mangal yapalımda sucuk nasıl olur görsün izmirdekiler (:)

hocam ben birazcık vejeteryanımda :p:p:p sebze varsa tam süper olur ya patlican domates yeşil biber v.b

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben çayınızı içer dönerim, semaver var dimi :) kömürde demlenmiş çay isterim, Tavşan kanı olanından :p

walla he tee maltepe hafta sonu ızın kullanamadıgım ıcın saat 20,00-21,00 gıbı ısten cıksam 22.00 gıbı orda olurum kömürleri yiyip 22.30 gıbı gerı donmek ıcın yola cıkmam gerekıo :D
bi dahakı atakoy bulusmasında gorusmek uzre ßßyın :queen:

ahh ahh ne guzel bulusma olcak ama ben olmıcam üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :(

ya yazları seviyorum buluşmalar hep benim eve dogru kayıyo hava ısınınca:p:p

yakında fikirtepede yapcaz buluşmaları :queen:

biz alperi maaşa bağladık artık bütün buluşmalar anadolu yakasında

o zaman mangal sorumlusu seni seçtik :)

bence mangal sorumlusu olarak hanedan ve crazyyusufu seçelim onların referansları sağlam

abi ne bakırköy sahili ne zeytinburnu .. keserler bizi orda (((((((((:)... bostancının gözünü seviim ya şoyle bi mangal yapalımda sucuk nasıl olur görsün izmirdekiler (:)

tabi yaa ne işimiz war oralarda şarapçılar dadancak başımıza. gelinde medeniyet görün:queen:

bence mangal sorumlusu olarak hanedan ve crazyyusufu seçelim onların referansları sağlam

Bencede crazyyusufu seçelim geçenlerdeki mangal hünerlerini duymuştuk. :cat:

Olm bu arada +10 misafir ne oluyo yaw. Sen bizimle eğlenirmisin.::winkwink ::xs06::

Son düzenleme:
way efendim wayy
ayarlamalar yapılmışş mangaalcılar belli
bize sadaece orda olmak ve yemek kalıyoo :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar