Anadolu yakası hırsızları

HRC

Arkadaşlar, bu aralar, açıkta parkettiğiniz, özellikle güzel görünümlü 600cc motorunuz varsa, hergün aynı yere park ettiğiniz, belki evinizin önüne belki iş yerinize park ettiğiniz motorlarınıza daha bir dikkat edin, çünkü bir arkadaşımın motorunu hırsızlar takibe almış bunlar 2 kişiymiş, alıcı gibi motora yaklaşıp motorun geliş gidiş zamanlarını, sahibinin nerede oturduğunu filan öğrenmeye çalışmışlar (halbuki adam motorunu yeni aldı), aynı 2 kişi ne tesadüftürki ben yokken benim motorada dadanmış fakat kilit ve alarm olduğu için çokta yaklaşamadılar bilginiz olsun.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hırsızlarda ağzının tadını biliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün akşam üstü 50 yaşlarında bir amcamızla konuşmuştum. Evinin önüne parkerttiği henüz 2 günlük motosikletini herkesin gözünün önünde 2-3 kişi kamyonete atıp götürmüşler.Adamcağızın haberi yok tabi.Etraftaki duyarsız insanlar da tiyatro izler gibi izlemişler.Adam gelip motosikletini sorunca da pişkin pişkin ''kamyonete atıp götürdüler yauww'' demişler.Olaya baqq:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dün akşam üstü 50 yaşlarında bir amcamızla konuşmuştum. Evinin önüne parkerttiği henüz 2 günlük motosikletini herkesin gözünün önünde 2-3 kişi kamyonete atıp götürmüşler.Adamcağızın haberi yok tabi.Etraftaki duyarsız insanlar da tiyatro izler gibi izlemişler.Adam gelip motosikletini sorunca da pişkin pişkin ''kamyonete atıp götürdüler yauww'' demişler.Olaya baqq:silent:

pınar motosikletini kamyonete yüklemeye çalışan adamları görüyo ve koşuyo durun o motor benim indirin çabuk diyo,adamlar 300 ytl ver indirelim diyolar düşünün yani hırsızlarda pişkin

pınar motosikletini kamyonete yüklemeye çalışan adamları görüyo ve koşuyo durun o motor benim indirin çabuk diyo,adamlar 300 ytl ver indirelim diyolar düşünün yani hırsızlarda pişkin

hadi ya? bu kadar mı olur? sonuç ne?

Forumdan Uzaklaştırıldı

Valla yuh artık. Ne denilir ki buna:silent:.Adam hırsızlığı meslek olarak benimsemiş demek ki.Olayı direk pazarlığa vuruyor.Türk lirası istemişler yine , yakında euro'yla otururuz pazarlığa:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
600 cc bıdee haaa? onları waryaa 600 kere bi döwerimmmmmmmmm aahh kafa göz warya o kopardıkları halat ziincirle gebertirim onlarrıııı....:pr: disk kilidiyle dudaklarını birleştirir kopartırımmm:pr: alarmı kafasına takar patlatırım canı yandıgında öteeeeeeeerrrr:pr:

abi 300cok azdaha indir maaşım okadar töbe töbe yaa bu hayvanlarda hiçmi allah korkusu yok nasmussuzlarda anlamıom yaaa ayak üstü pazarlık yapıolar buna benzer bi olayda bisiklette olmustu arkadasımın basına 10sene önce pazarlıkla bisikleti hurdacıdan indirmeye çalısoduk

ya bu yaz geldi hırsızlıklar arttı yaşamak istemediğimiz olaylar, duyunca bile üzülüyoruz, Allah hepinizi korusun

Yuh ya bu ne...
Bende garajın kilidine elektrik vericem artık hemde içeriden kimse dokunmasın.
Birisi çarpılıp gidicek öbür tarafa sonra suçlu ben olucam diye korkuyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi 300cok azdaha indir maaşım okadar töbe töbe yaa bu hayvanlarda hiçmi allah korkusu yok nasmussuzlarda anlamıom yaaa ayak üstü pazarlık yapıolar buna benzer bi olayda bisiklette olmustu arkadasımın basına 10sene önce pazarlıkla bisikleti hurdacıdan indirmeye çalısoduk

evet hocam ya onu bende bugün başka bir arkadaştan duydum ne iştir yaa bu para karşılığı motor ları veriyorlar...

Yok tam olarak öyle deildi..

Arkadaşımın işyerinin önündeki motorunu kamyonete yüklüyorlar.. Napıyosunuz benim motorum o diyo.. Eee o kadar taşıdık 500 kağıt ver indirelim diyorlar..
Benle ilgili deil yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar