[mt Izmir] Askeriye'ye Mod Gönderdik

slm
arkadaşlar ben tuncerin amcasıyım tuncer c.tesi sabah 10 da tokata ulaştığını bildirdi tüm arkadaşlara selam iletti
bu arada bende tüm ailem adına hepinize teşekkür etmek istedim
umarım ne kadar güzel insanlar olduğunuzu en kısa zamanda tüm TÜRKİYE de benim gibi öğrenmiş olur
hepinize kucak dolusu selam sevgi ve saygılar

Sevgi saygı bizlerden abi :rendeer:

Tekrar Allah kavuştursun Tuncer'imizi:rendeer: Allah ailesine bağışlasın:rendeer:

hayırlısı ile inşalalh gidip gelir.. Gel teskere gel ŞAFAK : 459

Ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim :pale:

Sizlere yazacak kelime bulamıyorum inanın,hepiniz bitanesiniz.Hepinizin ap ayrı yeri var bende..
İsmen hepinize tek tek teşekkür etmek isterim ama birazdan kalkabiliriz,yetiştiremem diye başlamıyorum,zaten dediğim gibi hepiniz yapılabilecek herşeyi yaptınız,çok teşekkür ederim herkese.
Askerlik anıları unutulmaz derler ya hani,ben askere gitmeden öncemi de unutmayacağım sayenizde.Herşey mükemmeldi..

Herkese tek tek teşekkür ediyorum,bedenen yanınızda olamasam da kalben yanınızda olacağımı biliyorsunuz..
Bu ailenin herşeyini seviyorum,eğer en ufak bir problem olursa da neler yaparım dönüşte biliyorsunuz(devlet malıyım dokunamazsınız da :)),grup sizlere emanet,site de,bıraktığım gibi geri teslim alırım ona göre,eksik gedik kabul etmiyorum.. :)

Şuan Tokat tayım,teslim olmadım.2 arkadaşla takılıyoruz,yemek yedik,Tokat ı keşvettik biraz..
1 haftadır nete giremiyordum,bir bakayım dedim.
Birazdan giderim birliğe.

Otobüs zamanlamasını ayarlayamadığımız için bazılarınızla doğru düzgün vedalaşamadık,kusura bakmayın..

Cengiz abim,senle de görüşemedik.Gelmek nasip olursa görüşürüz artık..:wiinkk:

Birisi fotoğrafları benim için saklarsa sevinirim,malum şuan alıp saklayabilecek durumum yok,amcamlar girer alır mı bilmiyorum,birisi arşivlerse sevinirim..Takriben bir ay içerisinde geleceğim tekrar,o zamana kadar hoşçakalın..

Kendinize iyi bakın:rendeer:

Hade Tuncerim sen de kendine iyi bak vatan sana emanet:rendeer::cat:

Ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim :pale:

Sizlere yazacak kelime bulamıyorum inanın,hepiniz bitanesiniz.Hepinizin ap ayrı yeri var bende..
İsmen hepinize tek tek teşekkür etmek isterim ama birazdan kalkabiliriz,yetiştiremem diye başlamıyorum,zaten dediğim gibi hepiniz yapılabilecek herşeyi yaptınız,çok teşekkür ederim herkese.
Askerlik anıları unutulmaz derler ya hani,ben askere gitmeden öncemi de unutmayacağım sayenizde.Herşey mükemmeldi..

Herkese tek tek teşekkür ediyorum,bedenen yanınızda olamasam da kalben yanınızda olacağımı biliyorsunuz..
Bu ailenin herşeyini seviyorum,eğer en ufak bir problem olursa da neler yaparım dönüşte biliyorsunuz(devlet malıyım dokunamazsınız da :)),grup sizlere emanet,site de,bıraktığım gibi geri teslim alırım ona göre,eksik gedik kabul etmiyorum.. :)

Şuan Tokat tayım,teslim olmadım.2 arkadaşla takılıyoruz,yemek yedik,Tokat ı keşvettik biraz..
1 haftadır nete giremiyordum,bir bakayım dedim.
Birazdan giderim birliğe.

Otobüs zamanlamasını ayarlayamadığımız için bazılarınızla doğru düzgün vedalaşamadık,kusura bakmayın..

Cengiz abim,senle de görüşemedik.Gelmek nasip olursa görüşürüz artık..:wiinkk:

Birisi fotoğrafları benim için saklarsa sevinirim,malum şuan alıp saklayabilecek durumum yok,amcamlar girer alır mı bilmiyorum,birisi arşivlerse sevinirim..Takriben bir ay içerisinde geleceğim tekrar,o zamana kadar hoşçakalın..

Kendinize iyi bakın:rendeer:

Hayırlı teskereler tuncer. Bayrağı sen devraldın sen sonra sıra bizde...

Vatan borcu:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ağlıcaktım lan nerdeyse fotoları görünce... Sağ sağlim git gel... Allaha Emanet Ol... Hayırlı Tezkereler...

Askerimizi Gülerek Uğurladık

Değerli Mod'umuz Tuncer'imizi vatani görevini yapmak üzere Tokat'a yolcu ettik.......
Allah hayırlı teskere almak nasip eylesin.

Katılan ve işleri nedeniyle katılamayan tüm kardeşlerime teşekkür ederim:rendeer:

dscn1623wz2.jpg

dscn1624ru3.jpg

dscn1625xl6.jpg

dscn1628dq8.jpg

dscn1629ir8.jpg

dscn1632dz5.jpg

dscn1633tw8.jpg

dscn1637gd9.jpg

dscn1639xr1.jpg

dscn1644ru5.jpg

dscn1646dw2.jpg

dscn1647gr7.jpg

dscn1648md2.jpg

dscn1649cq2.jpg

dscn1650jy3.jpg

dscn1661jl3.jpg

dscn1667ij8.jpg

dscn1668ho8.jpg

dscn1669vt4.jpg

dscn1671ut6.jpg

dscn1672da8.jpg

dscn1673mn1.jpg

dscn1674rw7.jpg

dscn1675bo2.jpg

dscn1676rj2.jpg

dscn1677cr2.jpg

dscn1678sm1.jpg

dscn1679ki5.jpg

dscn1680yg5.jpg

dscn1681mk5.jpg

dscn1682ww9.jpg

dscn1683cm7.jpg

dscn1684ly9.jpg

dscn1686gh1.jpg

dscn1687wh3.jpg

dscn1688pt5.jpg

dscn1689sw2.jpg

dscn1690pt6.jpg

dscn1691gx9.jpg

dscn1692td8.jpg

dscn1694qk5.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
Ya Tunci yaa :salut: :salut: Msn de en çok konuştuğum arkadaşım, dert ortağım benim... :salut: 15 ay geçecek elbet de napacağız bakalım.:pale:

tuncerim hayırlı teskereler tekrardan...allah kavuştursun MT :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Askere bile MT t-shirtü ile gidiyor, vay bea, helal olsun :cherry:

Ama şu da bir gerçek ki; saçlar böyle daha güzel olmuş :cherry:

Hayırlı tezkereler :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
O Şimdi Asker , Tuncer'imin üye adının altına bunu yazalım artık:wiinkk:

forrap
O Şimdi Asker

En kısa zamanda görüşmek üzere.
dscn1648md2.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı uğurlu tezkereler diyelim , yalnız askeriye kapıda "kaska gerek yok topraam" diye azarlayacaklar arkadaşı o kötü olmuş

slm
arkadaşlar ben tuncerin amcasıyım tuncer c.tesi sabah 10 da tokata ulaştığını bildirdi tüm arkadaşlara selam iletti
bu arada bende tüm ailem adına hepinize teşekkür etmek istedim
umarım ne kadar güzel insanlar olduğunuzu en kısa zamanda tüm TÜRKİYE de benim gibi öğrenmiş olur
hepinize kucak dolusu selam sevgi ve saygılar

Aleyküm selam sayın ağabeyim,
O sizin güzelliğiniz.Tuncer kardeşimizin ailesiyle de tanışmaktan mutluluk duydum/duk buna emin olun:rendeer:

Tekrar,allah hayırlı teskere nasip etsin.....

Selamlar,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar