[mt Izmir] Askeriye'ye Mod Gönderdik

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmire mod lazım artık...sen olurmusun...:queen:

Bizim modumuz var.... Tuncer ordan da yetişir merak etme... Yanlız bırakıcağını mı sandın... :wiinkk::bounce::bounce:

İlla bir mod alacaklarsa erhana yoğun baskı yapalım...Metehan mod olsun diye..... :p:p:p

Hatta bütün izmirin oyu senin.... :cat::cat::cat: Burda herkes seviyo lem seni... :p:p:p

Bizim modumuz var.... Tuncer ordan da yetişir merak etme... Yanlız bırakıcağını mı sandın... :wiinkk::bounce::bounce:

İlla bir mod alacaklarsa erhana yoğun baskı yapalım...Metehan mod olsun diye..... :p:p:p

Hatta bütün izmirin oyu senin.... :cat::cat::cat: Burda herkes seviyo lem seni... :p:p:p

hadi len sallama...siz ailesiniz...ben aileden biri değilimki...beni döversiniz siz...severlermiş...hıh...bende yedim...arkamdan yapılan dedikoduları sayende öğreniyom zaten Allah razı olsun senden..:p

olm adam gitti artık...interneti değil örekeyi bile göremeyecek bir süre...en azından acemi birliğinde..neyse sabırlı çocuktur...eğitime biraz vücudu hamdı sadece...o zorlar..iyi Kırkağaca Yenifoçaya Ispartaya falan düşmedi...yatsın kalksın dua etsin..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Forrapımız küpeyi pis çocuğa devretti.....:queen::queen::queen::queen: Abi ne pisti ama küpe.... :queen::queen:

Aslında bu halde daha yakışıklı bu çocuk yaw...... :bounce::bounce:

Kendi motorumun resmini koymam lazım.... :p:p:p:p

Ne de hüzünlü bakıyor?...... :salut::salut::salut:

Çok güzel çekmişim haaaa.... Motofoto olacam ben..... :queen::queen:

MT farkı burda İşte.... :cat::cat::cat:

şimdiden hayırlı tezkereler dileyim... Güzel ve duygusal bir uğurlamaydı... Vatan borcu, gururla yolladık.... Aynı gururla karşılayacağız.... :cat:

Evet vatan borcu gururla yolladık sevinçle karşılıyacağız. Sayılı günler çabuk geçer. Tuncerim geldiğinde MANGALDA RAHMİ ABİ benden. Hayırlı teskereler Tuncerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı tezkereler. Sağ salim dönmesini dilerir diğer bütün Mehmetciklerimiz gibi.

Güle güle git güle güle gel tuncer,Vatani görevinde başarılar dilerimm:rendeer:

Kardeşimi çok güzel uğurladık yahuu... Aslanlar gibi gitti Aslanlar gibi gelecek.. :cat: Çok rahat edicek Askeriyede çünkü onun kadar efendi bir insan tanımadım hayatımda. Uysal sakin ve sabırlı..

Güle güle gittin, Güle Güle gel kardeşim :rendeer:

vay be Tuncer abı sapa saglam gıttın sapa saglam gelırsın ınsallah ... sımdı bı ıc cekıom ve kederlendım cıddıyım...

hayırlı tezkereler diliyorum kardeşimize.. güle güle gidip güle güle gelir inşallah... en büyük asker bizim asker...:mrgreen:

tuncer işallah yanıma düşersin torunum benim :mrgreen:ayrıca o saçlar uzun tuncer ama olsun zaten hiç saçın olmasa da kasabın elinden bir kere daha süzgeçten geçirecekler:mrgreen:3 gün evvel alsancak'ta iyiki denk gelmişiz son kez gitmeden görme fırsatım oldu sağ salim git sağ salim gel sayılı gün geçer dicem ama geçmiyor benim bile daha 200 gün var sanki ömrüm boyunca askerlik yapmışım gibi hissediyorum:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim :pale:

Sizlere yazacak kelime bulamıyorum inanın,hepiniz bitanesiniz.Hepinizin ap ayrı yeri var bende..
İsmen hepinize tek tek teşekkür etmek isterim ama birazdan kalkabiliriz,yetiştiremem diye başlamıyorum,zaten dediğim gibi hepiniz yapılabilecek herşeyi yaptınız,çok teşekkür ederim herkese.
Askerlik anıları unutulmaz derler ya hani,ben askere gitmeden öncemi de unutmayacağım sayenizde.Herşey mükemmeldi..

Herkese tek tek teşekkür ediyorum,bedenen yanınızda olamasam da kalben yanınızda olacağımı biliyorsunuz..
Bu ailenin herşeyini seviyorum,eğer en ufak bir problem olursa da neler yaparım dönüşte biliyorsunuz(devlet malıyım dokunamazsınız da :)),grup sizlere emanet,site de,bıraktığım gibi geri teslim alırım ona göre,eksik gedik kabul etmiyorum.. :)

Şuan Tokat tayım,teslim olmadım.2 arkadaşla takılıyoruz,yemek yedik,Tokat ı keşvettik biraz..
1 haftadır nete giremiyordum,bir bakayım dedim.
Birazdan giderim birliğe.

Otobüs zamanlamasını ayarlayamadığımız için bazılarınızla doğru düzgün vedalaşamadık,kusura bakmayın..

Cengiz abim,senle de görüşemedik.Gelmek nasip olursa görüşürüz artık..:wiinkk:

Birisi fotoğrafları benim için saklarsa sevinirim,malum şuan alıp saklayabilecek durumum yok,amcamlar girer alır mı bilmiyorum,birisi arşivlerse sevinirim..Takriben bir ay içerisinde geleceğim tekrar,o zamana kadar hoşçakalın..

Kendinize iyi bakın:rendeer:

VASKO BU KONUDA yetkili kılındı senin tüm resimlerin yazıların bı tarihten itibaren kayıt altında sen bile şaşıracaksın resimlere merak etme KUTSAL emanetin EMİN ellerde :cat::rendeer:

Super Moderator
tuncerim forrapım izmirin medarı iftiharı modum
hayırlı teskereler diliyorum
inş. iyi komutanlara denk gelirsin ve askerliğin nasıl geçtiğini anlamazsın
vatan sana emanet site de bize:p
güle güle git güle güle gel
biz seni bekliyor olacağız sende bizi bekle:cat:

Sen bizi düşüme Sen kendine daha iyi bak. Karnını doyur iyice :p Aç dolaşma birlikte bak:p Sakın sigaraya alışayım deme kızarız :cyclopsan Arkadaşlarınla kavga etme iyi geçin gerisini düşünme :queen:
Kardeşim benim tadını çıkar askerliğin emin ol gelince arıyacaksın bile.. keyif almaya bak her günden.. Allaha emanetsin.. :rendeer:
(Resimler bende olucak merak etme Hatta bi güzellik bile yapıcam :wiinkk:)

Süpriz hazırlanıyor son 10 dakika burdaysan gitme tuncerim :cat:

[GV]8662886268906209824[/GV]

[YT]xhFPTnd82mY[/YT]

Son düzenleme:
Tuncerim Forrapım saç kesilme esnasında yanında olmayı isterdim.1 hafta elin saçlarına gidecek ve aynaya her bakışında erkeklerin hayret etme efektini kullanacaksın.1 Hafta sonra alışıyor insan.Rahatlığından kaynaklı güzel olur ama hehehee

Sana hayırlı teskereler.Sağ salim git gel...Öptüm gözünden ay balam

slm
arkadaşlar ben tuncerin amcasıyım tuncer c.tesi sabah 10 da tokata ulaştığını bildirdi tüm arkadaşlara selam iletti
bu arada bende tüm ailem adına hepinize teşekkür etmek istedim
umarım ne kadar güzel insanlar olduğunuzu en kısa zamanda tüm TÜRKİYE de benim gibi öğrenmiş olur
hepinize kucak dolusu selam sevgi ve saygılar

slm
arkadaşlar ben tuncerin amcasıyım tuncer c.tesi sabah 10 da tokata ulaştığını bildirdi tüm arkadaşlara selam iletti
bu arada bende tüm ailem adına hepinize teşekkür etmek istedim
umarım ne kadar güzel insanlar olduğunuzu en kısa zamanda tüm TÜRKİYE de benim gibi öğrenmiş olur
hepinize kucak dolusu selam sevgi ve saygılar

Merhaba İlhami abi,

TUNCER in haberini ilk once bizim siteden alabilirsin, o nerde olursa olsun biz onlayız, o da bizle:)

Artık ara da sırada sen de gelirsin bizim bulusmalara ve toplantılara, ne zaman istersen cuma gunu bulusmalarımıza gel, gezilerimize katıl:) ayrı kalmayalım...:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar