Ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim

ale:
Sizlere yazacak kelime bulamıyorum inanın,hepiniz bitanesiniz.Hepinizin ap ayrı yeri var bende..
İsmen hepinize tek tek teşekkür etmek isterim ama birazdan kalkabiliriz,yetiştiremem diye başlamıyorum,zaten dediğim gibi hepiniz yapılabilecek herşeyi yaptınız,çok teşekkür ederim herkese.
Askerlik anıları unutulmaz derler ya hani,ben askere gitmeden öncemi de unutmayacağım sayenizde.Herşey mükemmeldi..
Herkese tek tek teşekkür ediyorum,bedenen yanınızda olamasam da kalben yanınızda olacağımı biliyorsunuz..
Bu ailenin herşeyini seviyorum,eğer en ufak bir problem olursa da neler yaparım dönüşte biliyorsunuz(devlet
malıyım dokunamazsınız da

),grup sizlere emanet,site de,bıraktığım gibi geri teslim alırım ona göre,eksik gedik kabul etmiyorum..
Şuan Tokat tayım,teslim olmadım.2 arkadaşla takılıyoruz,yemek yedik,Tokat ı keşvettik biraz..
1 haftadır nete giremiyordum,bir bakayım dedim.
Birazdan giderim birliğe.
Otobüs zamanlamasını ayarlayamadığımız için bazılarınızla doğru düzgün vedalaşamadık,kusura bakmayın..
Cengiz abim,senle de görüşemedik.Gelmek nasip olursa görüşürüz artık..:wiinkk:
Birisi fotoğrafları benim için saklarsa sevinirim,malum şuan alıp saklayabilecek durumum yok,amcamlar girer alır mı bilmiyorum,birisi arşivlerse sevinirim..Takriben bir ay içerisinde geleceğim tekrar,o zamana kadar hoşçakalın..
Kendinize iyi bakın:rendeer: