[Ankara - MT]

YeK

ya motor buram buram amonyak kokuyo delircem...:pr:
scooter diyemi oluyodur nedir. şimdi yine yıkıcam motoru...
kızılay gima önü gibi bulaşma noktası sanki...
Sevgili kedi arkadaşlar lütfen motorun üstüne çıkmayın ve işemeyin.
burdan kedilere sesleniyom... geçen yıl yoktu böle bişey...
ayıp oluyo...

Kesintiye denk gelirsem Kötü, Metin 2 de Heroya LeveL KasIyorum, beni etkiler.

Selam arkadaşlar. Görüşmeyeli uzun zaman oldu. Umarım hepiniz iyisinizdir. hafta sonu hava güzel olacak gibi varmıdır Ankara mt nin bir buluşma planı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim siyahlimuzin burada olsaydı yapardık bir scootercular toplaşması ama limuzinim burada değilllll :salut:

Hafta sonu elektrikler de kesilecekmiş zaten, kediler de bir yandan offf offff her şey üst üste geliyor :p

beypazarı gezisi kesin mi?
yani 07 de kaç kişi gelebilir ki?saat 10 da olup orda daha az gezip bir saat geç dönülse olmaz mı?

Abiler ben direk yan çizer Beypazarı gezisinde kusura bakmayın.
Daha ne motoruma, ne de kendime o kadar güvenemiyorum.
Gidenlere iyi eğlenceler dilerim.

pazar günü kimsenin saat 07 uyanıp milleti bekliyeceğini sanmıyorum!:cyclopsan

pazar günü kimsenin saat 07 uyanıp milleti bekliyeceğini sanmıyorum!:cyclopsan
yanlış hesap etme arkadaşım.7 de kalkıp orda olabilmek için akşamdan buluşma yerine gidip orda uyumak lazım.
gezi hesabı yapan arkadaş galiba ben o vakit kalkıp gitcem gelmek isteyen varsa buyursuna getirmiş.ben 5-30 da kalkmazsam orda olamam.
yani 9-30 da makul bir yer olursa gelen çok olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
o zaman ben pazar günü beypazarı gezisi yapmayı planlıyorum. Organize olunabilinirse beraber gidelim.

Başlangıç.............. Esat Bp istasyonu saat..............07.00

2. Durak .............. Konya yolu (ODTÜ) kavşağına gelmeden) Bp istasyonu (Burger King önü) Saat............................................07.30

3. Durak.............. Sincan Optimum önü saat............08.00

4. Durak.............. Beypazarı ................................11.00

Beypazarında gezi, yemek, sohbet ve saat..................15.00 aynı güzagahtan dönüş.

Durak sayısını ve yerlerini değiştirebiliriz. Eğer ilgi olmazsa ben kendim ve bir artçı arkadaşım katılacak. Hadi bi gayret organize olalım. Hem tanışmış ta oluruz.
ne ara Beypazarı'na gidiyorsunuz yau :silent:
böyle bir öneri gelmişti ondan bahsediyorlardır. Senin hafızaya format lazım pro :p

ben beypazarına daha önce foruma yolladığım geziyi kesin yapacağım. ilgilenenler, daha deneyimli arkadaşlar, planlanan saati ve buluşma yerlerini değiştirebiliriz. Kimler geliyor? Bi liste yapalım.

açtın mı sezonu bonibon :rendeer:

Açmammı be Betonum açmam mı? Sonunda kış uykusundan uyandım. Üzerimde biraz rehavet var ama yinede motorla gezmelere başladım. Sen nasılsın umarım iyisindir.

selam arkadaşlar.. ilk yardım kursu ile ilgili bir konu açtım dün.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-motosiklet-kullanicilari-icin-ilkyardim.html

şuna bir bakın, ne yapabiliriz düşünelim. nasılsın beton adam :) gürsel seni arayacağım ben.

Meleğim benim bee... :cat: Sen ne düşünceli ne yardımsever bişeysin öyle helal olsun sana... Cidden tebrik ederim. :cat: Arama olayına gelince ara beni boya beni deeeeeermişiiiiiiiiimmm... :queen::queen::queen:

oleyyyy... sonunda 1 kişi daha

Beypazarı için..
1.bayslorhun (belki artçı)
2.xenon
3.bart1969 ???

saat kaçta nerde buluşalım?? başka gelen var mı?
ya beş dakka önce bir arkadaşla işimiz çıkma ihtimali doğdu ben gelip gelmemekte belirsizim.ama saat 10 ve sonrasında ankara şehir içinde nerde olursa gelebilecek durumda olur isem gelebilirim .yok daha erken olursa zaten gelemem.ama illa bana uymak zorunda değilsiniz.belli bir yerde makul bir saat ayarlanırsa en azından gelme ihtimali olan kişi de artabilir.

ben beypazarına daha önce foruma yolladığım geziyi kesin yapacağım. ilgilenenler, daha deneyimli arkadaşlar, planlanan saati ve buluşma yerlerini değiştirebiliriz. Kimler geliyor? Bi liste yapalım.

Merhaba arkadaslar.
Gezilerde netür aktiviteler yapıyorsunuz?Piknik vs'mi yoksa maksat hepberaber gezelim görelimmi?Bana uygun bi gezi olursa bende gelmek isterim tabi kabul ederseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar