en gecerli neden..?

ben şunu çok merak ediyorum....sizi motosiklete baglayan neden ne?hani bu kadar tehlikeyi bir hiç uğruna cekmıyorsunuz herhalde.motosiklete ısındırılmak ıstıyorum...fakat bir gun arabalar bir motoskletler diyorum gidip geliyorum...tabiiki beni motorcu yapmakta zorunlu degılsınıız ıstersenız banane ıstedıgını ol diyebilirsiniz ama nebileim işte...en gecerli nedenınızı merak edıyorum arabadaki klima konfor güvenlik vs vs size daha cazip gelmiyor mu ?

:silent::silent::silent::silent::silent:

kimse yok mu yaa uff....:pale:

Son düzenleme:
konfor klima önemli değil bence :)
Aldığım zevke bakıyorum ben rüzgarı hissetmekten başka bir zevk olabilir mi ki :)
Motosiklet yaşam tarzıdır.. özgürlüktür..
Bu kadarı yeter sanırım :)

şöyle diyelim bi parca bozuldu önemli bişi diil ama motor suanda yatıyo onu bekliyorum cuma elime gelcek insallah nası canım cekio biraz rüzgarııı ama beklemem lazım böyle bişi heycanlanıorm simdi kendi motoruma binicegimi düşünerek :)

o rüzgar bazen hayatına mal olabılıyo ama

Korkularınla yaşamamayı öğrenmelisin
Kazanın ne zaman nereden geleceği belli olmaz sana düşen görev kazanın olmamasını sağlamaktır..
O rüzgar bence hiçbirşeye değişilmez yeterki zevkini tadmaya başla :cat:

Motosiklet bir ulaşım aracı olarak otomobilden fazla bir ata benziyor. Canı, ruhu olan, arkadaş olabildiğin, sana tepki gösteren bir mahlukat. Otomobil gibi teneke kutu değil... Otomobille motosikleti karşılaştırmak mandalda lüferle, ton balığı konserveyi karşılaştırmak gibi...

motosikletin tadını ve tutkusunu kulllanmayan birine anlatmak çok zordur ama kısaca şöyle diyelim motosiklet özgürlüktür tutkudur yaşamayan bilemez:cherry:

ben o kadar motosiklet kulanmasamda nedni şu bence kişi hız tutkusu insanda nikotin gibi kafein gibi bi bağımlılık yapar bide bu işin içine rüzgar girince deymeyin siz motorcunun keyfine hız kişide biraz adrenalini tavana vurma yapar bu şekilde kişi daha fazla hız tutkusu oluşur bu hızı ve rüzgarın hissetme duygusunu bi otomobil veya bir bisiklet ile yaşayamıyacağı için kişde motr kullanmak bi saplantı bi tür bağımlılık yapar

eğer ki yoLda 1000 küsür arabanın içinden 1 CBR 600 ü seçebiliyorsan :D gözün o arabalar içinde akıp giderken sürekli ona kitLenmiş takip ediyorsan ve bir kaç sürüş sonrası araba kuLLanırken bile once virajın dışına çıkıp sonra oturduğun koLtukta vucudunu viraja doğru istemsiz bi şekiLde eğmeye başLamışsan :D hiç debeLenme aL bi motor başka türLü çıkmaz içinden bu şeytanLar :)

neden motor yada en geçeRLi sebep ne gibi soruLar bu noktada sadece fasa fisodan ibaret herkes tuhaf bir şeyini sever motorun :))
kuLLanırken en korktuğun şey başkasının tutkusudur yada hiç yapmam dediğin şeylEr bir başkası için vazgeçiLmezdir :) herkes bi tarafını sever tüm ortak nokta rüzgarın içinde yoL aLmaktır :)

Hoca motosiklette bir amaç veya sebep aranmaz. Hastalık gibidir.
Ben de her eve dönüşümde kendime sorarım. Bu soğuk, bu rüzgar, bu yağmur-çamurda neden böyle birşey yapıyorum diye..
Ama ertesi gün yine yeni almış gibi sevinerek yanına gelip, basıp gidiyorum...

Eğer beklersen ; araba ve motor arasında yüzyıllar boyunca gidp gelirsin...

Al bi motosiklet ; motosikletin üstüne otur. 5 - 10 km ilerle. Sonra gel düşüncelerini buraya yaz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayatın stresinden kurtulmak için süper bir ilaç ... adamın poposu seleye oturmaya görsün ...:) anlarsın o zaman

Hayatın stresinden kurtulmak için süper bir ilaç ... adamın poposu seleye oturmaya görsün ...:) anlarsın o zaman

aynen katiliyorum popon seleye oturdugu zaman olay bitmistir artik sadece sn,o ve ruzgar var kendimi bazen bir oyunda gibi hissediyorum neyin nerden gelecegi belli olmayan bir oyun...

Bazen teklikeler atlatiyorsun sicaktan degil korkudan terliyorsun ama bu seni ona daha da yaklastiriyor...

Bznde dusuk viteste rolanti gazi ile onun sesini dinlerken etrari yavasca suzmek......
iste beni motosiklete baglayan sebebler:)

yeterince anladım galıba.!!..... hepinize cok tesekkurler az once arkadasın mondial 50 tt scooter'iyle yaklasık 10 km kadar yaptım...super+super biseyy....egzos sesini dinleye dinleye gidemedim belki ama rüzgarı faslasıyla hissettm...yorum yazan herkese cok tesekkur ederım!....

eveeet sana da virüs bulaştı.:queen: :queen: :queen: sende soluğu artık honda mı yamaha mı bayisinde alrısın bilemem artık. bak ben bi basit scooterla başlayım dedim olay kendiliğinden gelişti taa nerelere geldi. 2. motorumu almak üzereyim inşallah :):):)

konunun neresi konu dışı anlayamadm :) en çok konuşılacak konu seçmişsin hatta :queen: :queen:

o zaman bu konuyu admıne soleyelım moto sohbet bolumune aldıralım...! moderatörr abiii admin abii bakar mısınn ??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne rüzgar, ne macera..

istediğim zaman gidebilme isteği, kullanması sağa sola bırakması daha kolay, etrafı seyretmesi daha güzel, daha eğlenceli, daha güzel sesli..

ya by moto sen yine başladın garip topikler açmaya,okul bittimi yaa biz öyle iyidik:p

extrema nında dediği gibi olay rüzgarı hissetmek.. Arabada giderken kafanı camdan çıkartmak hoş olmuyo :p

ya by moto sen yine başladın garip topikler açmaya,okul bittimi yaa biz öyle iyidik:p

diyene bak :p su yüzüne çıkartmayım açtığın topicleri :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar