34 VG 3181 sarışın bayan

az önce işe gelirken siyah toyota marka bi otomobil.plakası 34 VG 3181.istarbul bağcılar dere yolunda.inatla sıkıstırdı.en sonunda dayanamadım durdum"ne yapıyosun sen"demek için ve dedim de ancak içindeki uzun sarı düz saçlı bayan arkadaşımız elinin tersiyle git işareti yaptı.ağzını okuyabildiğim kadarıyla da "s... git" dedi.sizden ricam bu plakalı aracı ve içindeki bayanı gördüğünüzde elinizle bi "git"işareti yaparsanız sevinirim.

HRC

görmemiştir o bence seni o yüzden sana sıkıştırıyor gibi gelmiştir, çok oluyor bunlar ttrafikte

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puhahahahahaha :mrgreen:, 34 vg 3481 yolu kapatma ilerleeee ilerlee . patatessss , soğaannnnnnnnnnnnnnnnnn:mrgreen::p

içine oturdu dime o s... g... :) ah ya trafik boyle bişi işte ben hayatımda en icelledigim kufuru trafikte gri bi passat icindeki 55 li yaşlarında bir homoseksuelden yemiştim (hakaret degilş cidden homoseksueldi adam).
Senin gibi aynı adamın azından cıkan kelimeyi duymuyordum ama resmen dudak okuyosun o an ve o duymadıgım kufur sanki kulaklarımda cınladı defalarca :) tabi kactı sonra.
O sebeple seni cok iyi anlıyorum bulursam ocunu alırım :)

dıyemedın mı sende kısır kal dıye :p

Abicim o dediğin sonrada modifiye edilmiş ,ağzına kadar dolu sarışınlardan olmasınn:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya ne biliyosun sana asılmadığını,asılıp da pas alamadığını, o yüzden demiştir belki
Bak sarışınım,arabam var,vaktim var beğenmiyosan" s.git"demek istemiş olmasın:)
Benim gibi olsan neyse(kır kafa,koca göbek, traştan bi "harleydevidson-çayna) e bu saçlar değirmende ağarmadı.

Son düzenleme:
adanaya gelirse ben halladerim merak etme

bende olsam banada koyar abicim .:mrgreen:. gerçi ben hemen yapışırım öyle bi anına denk getirmem ama olsun... Büyük Şehirin Abzürtlükleri işte :mrgreen:

ya bu bizim emin arikoglunun arabası (((((((:) gündüzleri perugunu çıkarıp geceleri toyota ile gezer ( ciddiyim )

adszis2.jpg

geçmiş olsun, sıkma canını. hayatta nelerle karşılaşıyor insan. başka bir şekilde çıkar ondan da merak etme.. insancık de geç gitsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
puhahahahahaha :mrgreen:, 34 vg 3481 yolu kapatma ilerleeee ilerlee . patatessss , soğaannnnnnnnnnnnnnnnnn:mrgreen::p

abi bitiyorum senin şu cvplarına aksam aksam beni güldürdün saolasın..:queen:

kadın eli bıçaklı seri katilde olabiler dikkatli olun..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar