Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
keşke biriki resim çekip atsaydın siteye,görmüş olurduk bizde,geçenyazdan beri gitmiyorum ordan,doğrudur ama ogün gemlikte toplandığmızda konuşup birlikte bikarar veririz,onagöre hareket ederiz ben yavaş yavaş gitme taraftarıyım,çünkü çok güzel manzara var oyolda vakit bol olcak zaten,genede gemlikte sahilde toplanınca karar veririz.ümmet abi ben bugün gemlik-yalova sahil yolundan gitmek durumunda kaldım size şöyle söyliyim yol insanı girdiğine pişman edecek kadar kötü 3-4 yerde kilometrelerce süren yol çalışmları var özellikle armutlu-çınarcık arası çok kötü çoğu yerde asfalt diye birşey kalmamış bilginiz olsun diye söylüyorum..enduro yada cross kullanan arkadaşlar belki katlanır ama scooter yada spor tarzda motorları oldukça zorlayacak şekilde bir durum var pazara kadar ne olur bilinmez ama ben yinede uyarıyım dedim aklınızda bulunsun..
13.04.2008 pazar günü haremden pendik,kartal,tuzla,eskihisar,topçular,yalova,orhangazi,gemlik,kumla,kapaklı,armutlu,çınarcık,yalova topçulardan istanbula dönüş.
hareket saati haremden 08:30 yolda sonradan kararlaştıracağımız biyerde kahvaltı yapçaz.katedeceğimiz km yaklaşık tahminen 250-300 km geziye katılmak isteyenler isimlerini yazdırabilirler,şimdi yol zamanı kışboyunca tophanede toplandık daraldık biraz yol yapalım bugezi güzel olcak havada güzel olursa süper olur.
gezi listesi:
1.ümmet perkitan ve misafiri(by)
2.marv
3.ıstburak
4.svd +1(küçükyalıdan katılcak)
5.özzy73
6.emrahkrm(bursa gemlikten katılcak)
7.sametrix
8.tanımsız+1
9.choconut (gemlikten katılcak)
11.dalyanöner
12.atlantic+2
AVRUPA YAKASINDAN GELECEKLER TAM 08:00 DE SİRKECİ HAREM FERİBOTUNDA OLMASI GEREKİYOR ANADOLUYAKASINDAN GELECEKLERDE HAREM İSKELESİNDE OLMASI GEREKİYOR 08:30 DA HAREKET
Son düzenleme: