13.04.2008 Bahar geldi hadi Marmara turuna - Armutlu Çınarcık Yalova

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kelleci arkadasımızıda gezide gormek istiyoruz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bi saniye yha... e5 den mi gideceksijiz ummet abi!!!!
eger kozyatagi civarinda e-5 de seyir edeceksen super :queen:
evet e5 ten gitçez oralarda buluşuruz

ummet abı cok gelmeyı ıstıyorum ama net bırsey soylemıycem son aksamıma baglı.katılımın cok olmasını ısterım.
tamam kemal gelirsen seviniriz önce işlerini ayarla sen soru değil

ne yazıkkı gelemıyorum:(((((motorun işi uzun:(((cok uzgunum:pr::pr:
sorun değil motoru kısa zamanda toplarsın inş

Son düzenleme:
yakışır ümmet abi bu yaz adanayada bekliyoruz ekibi toparla butarafa doğru selamlar

ümmet abi bursa dan gelicekler için tahminen saat kaç civarı gemlikte olursunuz ve sizi nerede bekleyelim mesela kumla istikametine döner dönmez orda beklesek uygunmudur:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi bursa dan gelicekler için tahminen saat kaç civarı gemlikte olursunuz ve sizi nerede bekleyelim mesela kumla istikametine döner dönmez orda beklesek uygunmudur:silent:
emrah 10:30-11:30 arası gemlik limanda boksör restaurantın karşısında beklerseniz daha iyi olur biz sizi ordan alırız.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Abi bende Bostancı köprüsünden katılabilirim, evim yakın oraya bide Harem e kadar gitmim benzin 3.36 olmusta :p

Cumartesi motoru bi yaz bakımına sokucam.Eğer çıkarabilirsem bende katılmak istiyorum.
Ümmet Abim,benim motoru biliyosun:cherry:.Bu sene değiştirmeye baya niyetlendim ama global kriz deyip duruyorlar,vazgeçtim gibi.O sebeple baya uzun olan bu güzergahta yavaş-hızlı gruplar oluşturulacakmı?

tamam anlaştık boksör restaurant uygundur.pazar günü görüşmek üzere:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi bakıyorum herkese cevap var bana yok köfteci diyorum köfteci adresi vereyimmi

Bu arada kahvaltıyı nerede yapıcaz....Ona gore evden cıkalım...Ummet abı benımde cevabımına yorum yazmamıssın + 1 :cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Ağvada olucam, size iyi eğlenceler, artık dönüşte fotoğraf paslaşması yapacaz :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu arada kahvaltıyı nerede yapıcaz....Ona gore evden cıkalım...Ummet abı benımde cevabımına yorum yazmamıssın + 1 :cyclopsan
kahvaltıyı metro,carfur veya eskihidarda yaparız yarın belli olur araştırıyorum sizde uygun biyer biliyorsanız paylaşabiliriz.

ümmet abi bakıyorum herkese cevap var bana yok köfteci diyorum köfteci adresi vereyimmi
verme halis sen götür bizi neresiyse seviniriz:cat::cat:

Cumartesi motoru bi yaz bakımına sokucam.Eğer çıkarabilirsem bende katılmak istiyorum.
Ümmet Abim,benim motoru biliyosun:cherry:.Bu sene değiştirmeye baya niyetlendim ama global kriz deyip duruyorlar,vazgeçtim gibi.O sebeple baya uzun olan bu güzergahta yavaş-hızlı gruplar oluşturulacakmı?
sıkıntı yok oğuzcum yeterki sen gel birlikte gidip geliriz kopmadan birbirimizden:rendeer:

Son düzenleme:
ümmet abi ben bugün gemlik-yalova sahil yolundan gitmek durumunda kaldım size şöyle söyliyim yol insanı girdiğine pişman edecek kadar kötü 3-4 yerde kilometrelerce süren yol çalışmları var özellikle armutlu-çınarcık arası çok kötü çoğu yerde asfalt diye birşey kalmamış bilginiz olsun diye söylüyorum..enduro yada cross kullanan arkadaşlar belki katlanır ama scooter yada spor tarzda motorları oldukça zorlayacak şekilde bir durum var pazara kadar ne olur bilinmez ama ben yinede uyarıyım dedim aklınızda bulunsun..

Motosikleti
Dl650vstorm
ümmet abi ben bugün gemlik-yalova sahil yolundan gitmek durumunda kaldım size şöyle söyliyim yol insanı girdiğine pişman edecek kadar kötü 3-4 yerde kilometrelerce süren yol çalışmları var özellikle armutlu-çınarcık arası çok kötü çoğu yerde asfalt diye birşey kalmamış bilginiz olsun diye söylüyorum..enduro yada cross kullanan arkadaşlar belki katlanır ama scooter yada spor tarzda motorları oldukça zorlayacak şekilde bir durum var pazara kadar ne olur bilinmez ama ben yinede uyarıyım dedim aklınızda bulunsun..

dostum moralim bozuldu şimdi ya,biz trafikten uzak mis gibi gezeriz diye düşünmüştük....:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar