evet e5 ten gitçez oralarda buluşuruzbi saniye yha... e5 den mi gideceksijiz ummet abi!!!!
eger kozyatagi civarinda e-5 de seyir edeceksen super :queen:
tamam kemal gelirsen seviniriz önce işlerini ayarla sen soru değilummet abı cok gelmeyı ıstıyorum ama net bırsey soylemıycem son aksamıma baglı.katılımın cok olmasını ısterım.
sorun değil motoru kısa zamanda toplarsın inşne yazıkkı gelemıyorum((((motorun işi uzun
((cok uzgunum
r:
r:
saat:08 00 de sirkeciden hareket 08 30 da haremde feribotun çıkışında olcaz.
siz sirkeciye gelmeyin biz sirkeciden feribota binip hareme geçceğiz iskelede bekleyin 08:30 da orda olcazÜmmet abi, Sirkecinin nersinde olcaksınız? Olmazsa oraya geliriz biz. Avupa yakasındayız çünkü.
emrah 10:30-11:30 arası gemlik limanda boksör restaurantın karşısında beklerseniz daha iyi olur biz sizi ordan alırız.ümmet abi bursa dan gelicekler için tahminen saat kaç civarı gemlikte olursunuz ve sizi nerede bekleyelim mesela kumla istikametine döner dönmez orda beklesek uygunmudur:silent:
siz sirkeciye gelmeyin biz sirkeciden feribota binip hareme geçceğiz iskelede bekleyin 08:30 da orda olcaz
kahvaltıyı metro,carfur veya eskihidarda yaparız yarın belli olur araştırıyorum sizde uygun biyer biliyorsanız paylaşabiliriz.Bu arada kahvaltıyı nerede yapıcaz....Ona gore evden cıkalım...Ummet abı benımde cevabımına yorum yazmamıssın + 1 :cyclopsan
verme halis sen götür bizi neresiyse seviniriz:cat::cat:ümmet abi bakıyorum herkese cevap var bana yok köfteci diyorum köfteci adresi vereyimmi
sıkıntı yok oğuzcum yeterki sen gel birlikte gidip geliriz kopmadan birbirimizden:rendeer:Cumartesi motoru bi yaz bakımına sokucam.Eğer çıkarabilirsem bende katılmak istiyorum.
Ümmet Abim,benim motoru biliyosun:cherry:.Bu sene değiştirmeye baya niyetlendim ama global kriz deyip duruyorlar,vazgeçtim gibi.O sebeple baya uzun olan bu güzergahta yavaş-hızlı gruplar oluşturulacakmı?
ümmet abi tedavi dolayısıyla gelemez pınar
ama zaman bi yaklaşsın
olmazsa ben yoldan bitane alır gelirim, canım sıkılmasın:mrgreen:
kelleci arkadasımızıda gezide gormek istiyoruz
ümmet abi ben bugün gemlik-yalova sahil yolundan gitmek durumunda kaldım size şöyle söyliyim yol insanı girdiğine pişman edecek kadar kötü 3-4 yerde kilometrelerce süren yol çalışmları var özellikle armutlu-çınarcık arası çok kötü çoğu yerde asfalt diye birşey kalmamış bilginiz olsun diye söylüyorum..enduro yada cross kullanan arkadaşlar belki katlanır ama scooter yada spor tarzda motorları oldukça zorlayacak şekilde bir durum var pazara kadar ne olur bilinmez ama ben yinede uyarıyım dedim aklınızda bulunsun..