S.o.s

Ne yani yok mu şimdi?:pale: Bağdat caddesindekini biliyorum Ümit orası işte yapmıyormuş artık.

Mecidiyeköy'de bir usta biliyorum 7/24 yol yardımı veren.. Yardım dediğime bakma, aracımın kontağını çevirmem 100 ytl diyor.. Üstüne işçilik ve parça değişimi binince tadından yenmez bir fiyat çıkıyor ortaya.

Velhasıl birkaç telefon numarası bulunduracaksın yanında.. Eş dost arayacaksın..

Birde mümkünse minibüs yada kamyoneti olan bir arkadaş edinmek gerek.. :)

Hiç yolda kalmadım çok şükür.. Kankamızın minibüsü var diye çok dert etmiyorum.. Gerçi onada güvenmemek gerekiyor , insanoğlu bu :p

Sırf bu işi yapan (Profesyonel motosiklet taşıma) bir arkadaş tanıyorum ben.
Kapalı minibüs, arka ve yan rampa, motosikleti bağlamak için araç içi barlar ve kayışlar. Kaza yaptığımda bu arkadaş sayesinde zarar vermeden taşımıştım motorumu.

"24 SAAT ACİL" Cemil Beşikçi - 0535 968 37 23

yerinde tamir deil sırf taşıma sanırım ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sırf bu işi yapan (Profesyonel motosiklet taşıma) bir arkadaş tanıyorum ben.
Kapalı minibüs, arka ve yan rampa, motosikleti bağlamak için araç içi barlar ve kayışlar. Kaza yaptığımda bu arkadaş sayesinde zarar vermeden taşımıştım motorumu.

"24 SAAT ACİL" Cemil Beşikçi - 0535 968 37 23

Çok teşekkür ederim, fiyat ne kadar acaba haberiniz varmı? nerde yeri? anadolu mu avrupa mı?

kızıltoprak korlas 7/24 açık.tamirci elemanlarda war orda.yardım cı olurlar illaki.

o zaman ben sorayım niye korlas değil???

Niye değil :) çok güzel, kötülemek istemem ama benim dilim yandı, belki memnun kalan oldu ama ben korlasa ödediğim parayı helal etmiyorum.

doru ya benimde bi çok arkadasım memnun kalmadı iyi motor satmaları iyi çalışıyolar anlamına gelmıyo biraz burunları havada sanki.artis tipler:D

bu devirde doğru dürüst tamirci bulmak zor olsa gerek hangi tamirciye götürdüysem motorun bi yeri oynamaya başlıo :p bana katılan vardır olucakta :queen:

Niye değil :) çok güzel, kötülemek istemem ama benim dilim yandı, belki memnun kalan oldu ama ben korlasa ödediğim parayı helal etmiyorum.

biraz daha detaylı anlatırmısın? sonuçta kötülemek değil bu başından geçen olayı anlatıyorsun. ileride korlas'la alış veriş yapacakları da uyarmış olursun hem.

1.Motosikletimi aldım daha ilk 1000 km de yağı bitti, oysa bana hala verilmiş yeni servis bakım faturasından yazılmış olan yağın markası ve kaç litre konulduğu ve neler değiştiği yazıyordu, her şey tamamken 1000 km de yağ bitermi? bitmez, yağ aldım koydum ve ardından 2000 km yaptım ama yağ bitmedi, demek ki yağ koymamış.
2. Yedek anahtarı 15 gün gidip geldikten sonra aldım.
3. 4. sahibi olduğumu söylemediler sen 2. el sahibisin dendi
4. çok ciddi kaza yapmış motosiklet, tam 1.750,00 YTL. ve koç allianz eski sahibiyle iptal etmiş kaskoyu.
5. daha neler çıkacak ortaya çok merak ediyorum.

bizim arkadas ta motor almak için kapora werdi motor elimizde war dediler sonra kalmamıs dediler :D sonra arkadas parasını geri almak için yaklasık 10 gün sürekli aradı.sanki borçlu karsı tarafmıs gibi :D böle adamları motorcu ve esnaf yerine koyup bunları baş tacı yapanlar düşünsün

bizim arkadas ta motor almak için kapora werdi motor elimizde war dediler sonra kalmamıs dediler :D sonra arkadas parasını geri almak için yaklasık 10 gün sürekli aradı.sanki borçlu karsı tarafmıs gibi :D böle adamları motorcu ve esnaf yerine koyup bunları baş tacı yapanlar düşünsün

Evet, doğrudur inanırım, ama suzuki bunlara baylik verdiği için suzuki düşünsün, hiç mi takip etmiyor anlamadım ki ben, bir sürü arkadaşım suzuki ye mail attı şikayetini dile getirdi, benide uyardılar ama bende bira keçi inadı var :pr:

peki bizim zor durumda olmamızı fırsat bilip servis yüklü miktar para isterse..

normal tamircinin biçtiği fiyatın yüzde 30 ila 40 fazlası isterse..

olmaz demeyin bu zihniyeti tasıyan insanlar var..

yardıma gelmeden evvel pazarlık yapasın olur biter:mrgreen:
pahalı olacak olursa kalsın dersin yine olur biter ve olduğun yerde kalırsın güzel ama bozuk motosikletinle:wiinkk:

normal fiyatın %30-40'ı tartışılırmı kardeşim:silent: adam gecenin bir vakti rüyasını yarıda bırakacak ve standart (artık neyse ) o fiyatı isteyecek:salut:

Saçma tek kelimeyle......

işte bu yüzdendir , insanlar motor alırken bir kaç kişi dısında kimselere güvenemiyor kurunun yanında yaş da yanıyor.olan piyasaya oluyor.insanlar motosikletten soğuyor sonra neden avrupa ülkelerindeki gibi bir bilinç yok diyoruz :D motosiklet kültürü yok diyoruz:(

Değerli MT Arkadaşlarım,

Bir keresinde yolda kalmış bir scooter kullanıcı bir abi gördüğüm motosikletinin tekeri patlamıştı ve zar zor motosikleti bağırta bağırta itekliyordu, cebimde bir servisin numarası vardı durdum verdim, ne kadar sevindiğini sizlere anlatamam.

o servis 7/24 saat servis yapıyordu DUUU artık yapmıyormuş. Bende bir keresinde motosikletimin yağı bitmişti maltepe sahil yolunda Yamaha chopper sahibi bir beyefendiyi çevirdim ve yağ alması için rica ettim aldı. Ama düşünüyorumda ya o saate hiç motosiklet geçmeseydi? ya lastiği patlayan adama servis numarası olmasaydı bende? ne yapardık? çok kardeşlerimizi görüyorum yolda kalmış ama üzülerek yanından geçiyorum ve düşünüyorum acaba İstanbulda öyle gerçekten bu işi yıllardır yapan ve herkesin memnun kaldığı bir 7/24 servis varmı? varsa bile telefon adres alabilirmiyiz? bu konu benim için ve eminim yolda kalmış arkadaşlarım için çok önemli, varsa paylaşmanızı rica edeceğim.

Sevgiler,

Sema

Güzel bir konu:cat:
güzel olduğu kadar da önemli bencede....
her ihtimale karşı türkiyenin neresinde olursa olsun bilmek isterim 7/24 hizmet veren ustaların tel. ve adreslerini.
şu ana kadar bir kez zor durumda kaldım ve arkadaşımı aradım. Transpoter ile gelerek aldı beni......

Rica ederim efendim ne demek :) cidden önemli benim için çünkü ben gecenin 01:00 da kaldım sokakta Bursadan dönerken arkadaşlarla Bostancıda demlenelim dedik sonra eve kalktım gidiyorum tam 15 km sonra kaldım yolda :) arkadaşlarımda yoldaydı duymuyorları aradığımda, sanırım gene tanıdık biriyle çözülecek bir olay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar