S.o.s

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değerli MT Arkadaşlarım,

Bir keresinde yolda kalmış bir scooter kullanıcı bir abi gördüğüm motosikletinin tekeri patlamıştı ve zar zor motosikleti bağırta bağırta itekliyordu, cebimde bir servisin numarası vardı durdum verdim, ne kadar sevindiğini sizlere anlatamam.

o servis 7/24 saat servis yapıyordu DUUU artık yapmıyormuş. Bende bir keresinde motosikletimin yağı bitmişti maltepe sahil yolunda Yamaha chopper sahibi bir beyefendiyi çevirdim ve yağ alması için rica ettim aldı. Ama düşünüyorumda ya o saate hiç motosiklet geçmeseydi? ya lastiği patlayan adama servis numarası olmasaydı bende? ne yapardık? çok kardeşlerimizi görüyorum yolda kalmış ama üzülerek yanından geçiyorum ve düşünüyorum acaba İstanbulda öyle gerçekten bu işi yıllardır yapan ve herkesin memnun kaldığı bir 7/24 servis varmı? varsa bile telefon adres alabilirmiyiz? bu konu benim için ve eminim yolda kalmış arkadaşlarım için çok önemli, varsa paylaşmanızı rica edeceğim.

Sevgiler,

Sema

Malesef bu taraflarda bu işini doğru düzgün yapabilen yok. Öyle bir durumda bilimum arkadaşlar aranır,ihtiyaca uygun araçla gelmeleri sağlanır :p

sadece istanbul için değil.. izmir için' de olan varsa paylaşırsa hora geçer.. yada mesela yazın izmirden bodruma ben gitmek istesem ki istiyorum.. benım bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak yanıma neler almam gerek.. kımın numaraları hangı numaraları almam gerek? gideceğim yol güzergahlarındakı butun servislerin numaralarını yanıma not alıp mı çıkmam daha iyi olur?
daha once basına gelmiş tecrübesi olan arkadaslar bizle paylasırsa çok hora geçer..

Sema tşkler böyle bir konuya parmak bastığın için :cat:

O zaman ben bir "ilk" yapmak istiyorum.

İzmir'de motoruyla yolda kalan arkadaşlara her zaman yardıma hazır olduğumu buradan açççık seççik ifade ediyorum...

İşte telefonum :

0 555 2785233 (İsmim Berkant...) 7/24 hazırım. Gece yarısı bile olsa çekinmeyin.. Asabi değilim :)

Yolda kalanlar arasın, müsaitsem koşup bakarız bir çaresine..

Numaram zaten İzmir'de yaşayanların büyük bir yüzdesinde var. Onun için fazla kasmıyorum, merak etmeyin. Buradaki tüm kardeşlerimi seviyorum, yardım etmek benim için zevk olur.

İzmir'de motoruyla yolda kalan arkadaşlara her zaman yardıma hazır olduğumu buradan açççık seççik ifade ediyorum...

İşte telefonum :

0 555 2785233 (İsmim Berkant...) 7/24 hazırım. Gece yarısı bile olsa çekinmeyin.. Asabi değilim :)

Numaram zaten İzmir'de yaşayanların büyük bir yüzdesinde var. Onun için fazla kasmıyorum, merak etmeyin. Buradaki tüm kardeşlerimi seviyorum, yardım etmek benim için zevk olur.

örnek bir davranış . Bu gün 2. tebriğim sana. Helal olsun:rendeer: :p

öle bir yer vardı bagdat caddesinde hala yapıyormu bilmiyorum aslında arabalar için yol yardımı var bizim içinde olabilir cogu surucu motorunu itmekle ugrasıyor firmalar verilen motorları bence yol yarıdımınıda koymlılar gerci parca zor buluyolar bide yol yardımı nasıl yapıcaklar ama olabilir motorlar içinde yol yardımı

bence biraz zor 7/24 servis yapacak bulunursa bende bilmek isterim ama
hiç ümidim yok işini düzgün yapan olsun ...

İşte telefonum :

vay abim ellerinden öperim :rendeer: hemen kayıt ettim :) ama merak etme gecelerin uykumdan vefakarlık yapamıyorum gece aramam seni :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki bizim zor durumda olmamızı fırsat bilip servis yüklü miktar para isterse..

normal tamircinin biçtiği fiyatın yüzde 30 ila 40 fazlası isterse..

olmaz demeyin bu zihniyeti tasıyan insanlar var..

peki bizim zor durumda olmamızı fırsat bilip servis yüklü miktar para isterse..

normal tamircinin biçtiği fiyatın yüzde 30 ila 40 fazlası isterse..

olmaz demeyin bu zihniyeti tasıyan insanlar var..

Sen zor durumda kalmamışsın anlaşılan :mrgreen:

%100 fazlası isteniyor..

bizim burda da bi arkadaşımızın yolda kalması sonuçu çağırdığı servis arkadaş, 70km mesafe geldiğini söleyip 70ytl para aldığını sölemişti. ben onun yalancısıyım. :)

Ne yani yok mu şimdi?:pale: Bağdat caddesindekini biliyorum Ümit orası işte yapmıyormuş artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
neyazıkki böyle bi servis yok denecek kadar azdır olanlar ise sadist düşünceler içerisindedir kazık fiyatlar biçmektedir..

ama böyle bi servis temiz işçilik yaparsa ve faiş fiyatlar biçmezse yaygın servis ağı olursa süper olur..

Mersin İl Temsilcisi
biZ mersinde grup olarak bu yardımı 7/24 sağlıyoruz birbirimize zaten ve işin garibi mersin MT sayfasına yazıp arada bir kaybolanlar hiç bir toplantımıza da katılmayıp uzaktan ve hariçten gazel okuyorlar. bence yok öyle yağma. sadece işi düştüğü zaman arayan adamdan bana hayır gelmez....

bizim grup da internet aracılığıyla tanıştı... ama her an birbirimizin yanındayız. haybeden olmaz bu işler bence. ne tepki gelirse gelsin, sadece çıkar arkadaşlığına HAYIR!!!

7/24' e ne qerek war anlayamadım şimdi... :) sabaha karşı motorla qezen warmıdır acaba :) bana sabah 08:00 akşam 00:00 serwis werecek birileri yeter... :) warsa bende alayım telefonunu...

Bizim bu durumlarla ilgili Alo-Hasan servisimiz var. Hasan mahallemizin delikanlılarından motordan anlayan her dakika rahatsız edebileceğimiz bir kardeş. Uykudan kaldırdığımızda bazen söyleniyor ama, hiç bir zamanda bizi yolda bırakmadı.

valaha da benim aklıma gelmişti ama adana da motosiklet üzerine 7/24 yok tequ nun dedigi gibi binimum uygun aracı olan arkadaşlar aranır ve yalvar yakar olunur ve yardım edilir bir yemek ızmarlanır ve olay biter:p

Sırf bu işi yapan (Profesyonel motosiklet taşıma) bir arkadaş tanıyorum ben.
Kapalı minibüs, arka ve yan rampa, motosikleti bağlamak için araç içi barlar ve kayışlar. Kaza yaptığımda bu arkadaş sayesinde zarar vermeden taşımıştım motorumu.

"24 SAAT ACİL" Cemil Beşikçi - 0535 968 37 23

Super Moderator
ben yolda kalırsam hepinizi ararım walla çekinmeden:p
artık biri gelene kadar teker teker ararım bakalım kim gelcek :p:mrgreen::mrgreen:
:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar