250 cc motor için 6500 verilir mi ? (yamaha suzuki honda)

ya bu yıgılma olayı gecen arkadasın motorunu kullanırkene basıma geldı epey telaslandım sıradan bi vırajdaydım 3 vıtes te 6000-8000 arası motor gaz yemedı sonrada o gazı bı anda cekınce hemen ataga gectı alet epey tırstım:pr: peki sen hangi markaya gececen?

ilginçmiş, ben 600f, 600rr yada R6'ya geçicem ya bu yaz yada idare edersem bidahaki bahara.:cat:

yaa ilginçsiniz.
net sorumu açıklıyorum
ilk kullanıcıyım 250cc alcam 6500 ytl ye yamaha suzuki honda chopper alnırmı yani 250cc o para verilir mi

off çatlıcam :)

sen mobiletle başla bence, bu sinir hakimiyetine anca o patlar sana :queen:

Son düzenleme:
ilginçmiş, ben 600f, 600rr yada R6'ya geçicem ya bu yaz yada idare edersem bidahaki bahara.:cat:

sen mobiletle başla bence, bu sinir hakimiyetine anca o patlar sana :queen:

ınsallah hayırlısıyla gecersın dostum.:cat: ben 600 luk makına alcak olsam 600rr yerıne 600f yı secerım hem fıyatı uygun hemde daha genı:cat:s ve kaslı

yaa ilginçsiniz.
net sorumu açıklıyorum
ilk kullanıcıyım 250cc alcam 6500 ytl ye yamaha suzuki honda chopper alnırmı yani 250cc o para verilir mi

bence sen mobıletle basla Dennıs ın dedıgı gıbı.bı ıkıncısıde 250 cc yı zor zaptedersın gıbıme gelıyo:cat:

Amerika'da 250cc'lik cruiserlara 15-20 yıl binen motosiklet kullanıcıları var. Mesela Venox kullanan ve bu makineyi en az 10 yıl değiştirmeyeceğini söyleyen; sonrasında yine 250cc cruiser alacağını anlatan bir Danimarkalı arkadaşım var. O da Amerikada yaşıyor ve sık sık bu CC olayından konuşuyoruz.

Benim şahsi düşünceme görede 250cc'lik makineler günümüz şartları için idealler. Dolayısıyla dayanıklı 250cc'lik makinelere bu paralar ödenebilir diye düşünüyorum.

hepsı bı arada olmuyo ıste :p kadı kzında bıle kusur olur:p

ewt =)bakalım yüksek olmayan km bulmak lazım birde, sanada şimdiden hayırlı olsun arkadaşım, görüşmek üzere kaçtım ben :cat:

heee busra senide unutmiyim mobiletine bisiklet kilidi al sağda solda kitle çalmasın çocuklar :queen:

Son düzenleme:
ewt =)bakalım yüksek olmayan km bulmak lazım birde, sanada şimdiden hayırlı olsun arkadaşım, görüşmek üzere kaçtım ben :cat:

heee busra senide unutmiyim mobiletine bisiklet kilidi al sağda solda kitle çalmasın çocuklar :queen:

puhahahaha supersın be Dennıs :queen: bide plastık korna tam olur:queen:

Maalesef ülkemiz motor camiasında 600 cc nin de altı mootorculuk mudur diyen
hastalıklı bir anlayış hakim ama kimse tecrübesini,yolların halini,ve diğer etkenleri göz önüne bile almıyor.
Sonra da sonuç hep hüsran ve vah tüh lerle omuzda bitiyor.Yani birilerine özenmek başka kendi yetenk ve sınıorlarını biilmemek bambaşka bir şey..

Tabii ki dediğin paralar verilir ve 250 cc bir sağlam makina insanın her türlü
ihtiyacını ziyadesiyle karşılar ve yıllarca hizmet eder,hatta ilk değil binebil
diği sürece can dostu bile olur.
Bence Beverly 250 yi de seçenklerine al çünkü ona şehirli GT yakıştırması
boşuna yapılmamıştır.
New York polisinin beverly 250 ile yıllardır devriye gezdiğine orada çalışırken bizzat şahit olmuş biri olarak
özentiiyi bir kenara bırakıp az yakan ve vergide bizleri ağlatmayacak seçeneklerin bunlar olması gerektiğini
rahatlıkla söyleyebilirim.

Son düzenleme:
virago 250 veya dragstar 250 ler güzel aletler ben 10 sene evvel virago 250de öğrenmiştim çok rahattı ve kolay kullanılan bir alet ancak temizini bulmak bazen zor olabiliyor geçen sene bakmıştım bir ara çoğu ufakta olsa kazalıydı birde neredeyse hepsi yüksek km.li

yaa ilginçsiniz.
net sorumu açıklıyorum

Sayın kardeşim,

bence çatlama! bu işler ''of'' ya da ''puf'' la olmaz! konu NET ve açık.
6500,-YTL bütçe var ve motosiklet bir hedef.
Al kardeşim 3'ünden birini ve mutlu ol.
3 Motosiklet'te Cruiser kategorisinde...
kaç Km de vs vs vs....sorulabilir bu arada

gt 250 r gercek ten 250 cc lerın en kaslı ve en yakısıklı motoru. gecıs motoru olarak ıdeal dıyer 250 cc lere ye gorede cokdaha ıı persormans alırsın:cherry:
askerden sonra bende alıcam ınsallah:p

ve bu arkadaşa onay veren diğer arkadaş :))
kıyasLama yaparken hangi diğer 250 cc Leri gözünüzün onune getirdiniz aLLah aşkına bi söyler misiniz ??

cidden cok merak ettim de :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ay alamadın mı hala ?
bana sıkıntı geldi

eniştem sattı Honda shadow 750 ve 6500'e sattı ki dediiin motor hacmincen 3 kat büyük bence verilmez okadar para :pale:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla pek inanmayın derim benim motoru alıyodu göyaaa=)) 3.100 den anlaştık motoru tamırcısıne ustasına goturcektık bakıcaktı sorun yoksa alıcaktı... sımdı kalkmıs ne dıyoo biz ayıp diyoruz bunlara genelde... sözden dönülmezde... neyse umarım istediğin makinanı alırsın hayırlı alıŞlar...

boşa geyik yaa başka hiçbirşey değil

Bak ne zamandır soruşturup duruyon bi öneride bulunayım bari.
Eger maksatın acemiliğini atmaksa 2ooo modellerde bi honda rebel al 4 ile 5ooo ytl civarında:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar