lütfüüü zaten kayacak yer arıyom sanada kaymayım şincik![]()
ne dion la delikli motorcu:queen:
sakin ol kankaaaa sakiinn :wiinkk:
bırak gelsin ferda:queen:
delikli delikli:queen: delikli:queen:
t
gün gelir devran döner...
dimi isocum:mrgreen:
bugün deposunu çizdiren yarın ...... yüzünü çizdirir cengizim dikkatli ol..:mrgreen:
o devran bi dönecekkk,sinirden kafasında saç kalmayacak sırma saçlı kankamınnn:queen:
komik oluyo amalan bunların yaptıgını bir çorumlu olarak ben bile yapmam yaw:mrgreen::mrgreen:
alahın fındık faresinin dedigine bak hele benim sacım birkere ince telli o her tel kıvrım kaç yılda oluşuyo biliyomusun sen bunuuuuuuuuu:mrgreen:
komik oluyo ama
ahenkle dans ediyo dimi saçlar![]()
bırak gelsin ferda:queen:
delikli delikli:queen: delikli:queen:
heeeeeeeeee ama ahenge sorma sakın çünkü yorum yapmıyo kendileri
:mrgreen:
sana da açalımmı bir iki delik isssssstermisin gudiiiiiiii:mrgreen:
kankaaa kaktüste küpeyle felan görmüşler seni,ben inanmak istemedimm kankam yapmaz dedimm ama çok inandırıcı yeminler ediyolar sen ne diyon bu işe ,söz savunmanın dimi lütfüüüü:queen:
walla ben gördüm küpeyi taktım zambak gibi açıldım diodua rtık ne demekse:queen::queen:
isooo msne gel yavru
adamın motoruda bozuk zaten karışmayın mondial vurmuş bikere:mrgreen:
walla ben gördüm küpeyi taktım zambak gibi açıldım diodua rtık ne demekse:queen::queen:
isooo msne gel yavru
adamın motoruda bozuk zaten karışmayın mondial vurmuş bikere:mrgreen:
arkadaşlar biri ya bana şaka yapıyor yada bu mondial işini gerçekten citiye alıyor hadi hayırlısı:silent:
kanka boynuma dolayımmm,şu işte kariyer yaparsan benide yanına al ajanın ajanı olurummm,neyse suyu ısıt hadi ben 10 dakkaya ordayım:queen:sırma saçlummmm aşkummmmm
:queen::queen:
ne oluo ne söledin ona söledin de bana nie demion bitin olum cenkis sen...çok pis intikam alacam senden...:mrgreen:
biri bişeyler çeviriyor ama anlarız kokusu cıkar yakında latifim canım kankam iso da tırstı gelemiyor yanıma![]()
:cherry:
http://www.motosiklet.net/forum/duy...yi-adana-motoshop-acilisina-davetlisiniz.html
:queen: tıklayın adana mt :queen:
ne iş la kim ne çevirio cenkisim???:silent: