[Adana - MT]

depon delik kulağın delik ne biçim adamsın la cenkis sen....seni isoya havale ediorum...ödemeli

heeeeeeeeee ama ahenge sorma sakın çünkü yorum yapmıyo kendileri
:mrgreen:

sana da açalımmı bir iki delik isssssstermisin gudiiiiiiii:mrgreen:

kankaaa kaktüste küpeyle felan görmüşler seni,ben inanmak istemedimm kankam yapmaz dedimm ama çok inandırıcı yeminler ediyolar sen ne diyon bu işe ,söz savunmanın dimi lütfüüüü:):queen:

kankaaa kaktüste küpeyle felan görmüşler seni,ben inanmak istemedimm kankam yapmaz dedimm ama çok inandırıcı yeminler ediyolar sen ne diyon bu işe ,söz savunmanın dimi lütfüüüü:):queen:

walla ben gördüm küpeyi taktım zambak gibi açıldım diodua rtık ne demekse:queen::queen:

isooo msne gel yavru

adamın motoruda bozuk zaten karışmayın mondial vurmuş bikere:mrgreen:

Son düzenleme:
walla ben gördüm küpeyi taktım zambak gibi açıldım diodua rtık ne demekse:queen::queen:

isooo msne gel yavru

olm yine bi burjuva oyunuyla karşı karşıyayız ya hadi hayırlsı ama ben halen kankamın kulağında küpeyle gezdiğine inanamam böyle bişiy varsa kankayla ilişkimizi gözden geçirmem gerekecekk,bide asarım keserim şöyle erkeğim böyle bilmem neyimm tüüüüüüüü:queen::queen: ( tüküren recep ivedik smileyi :queen:)

isooo msne gel yavru

arkadaşlar biri ya bana şaka yapıyor yada bu mondial işini gerçekten citiye alıyor hadi hayırlısı:silent:

arkadaşlar biri ya bana şaka yapıyor yada bu mondial işini gerçekten citiye alıyor hadi hayırlısı:silent:

kanka boynuma dolayımmm,şu işte kariyer yaparsan benide yanına al ajanın ajanı olurummm,neyse suyu ısıt hadi ben 10 dakkaya ordayım:p:queen:sırma saçlummmm aşkummmmm :p:queen::queen:

kanka boynuma dolayımmm,şu işte kariyer yaparsan benide yanına al ajanın ajanı olurummm,neyse suyu ısıt hadi ben 10 dakkaya ordayım:p:queen:sırma saçlummmm aşkummmmm :p:queen::queen:

tama iso gel bakalım gelde boyunun ölçüsünü bir alıym hey alahım yaaaa sana da bişey söylemeya gelmiyor haaa ne biçim adamsın anlamadım kii kanka dedik barımıza bastık kıçımızı acıga ver diyemi yaptık heyy alahım ya sen sabır ver yarabbiii:p

ne oluo ne söledin ona söledin de bana nie demion bitin olum cenkis sen...çok pis intikam alacam senden...:mrgreen:

ben tıkladım bile ama iso şu an yanımda tuba özay yoksa ben gelmem diyor yaw bendiyom negüzel rus kıslar var salak diyom analamıyor:wiinkk:

ne iş la kim ne çevirio cenkisim???:silent:

olim burcunun actıgı linke bak guddiiii benle uraşacagına kendini geliştir derim başkada bişey demem :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar