eve gitmek için dua ettim

geçmiş olsun kanka alah insanı ehliyetsiz bırakmasın bi kere onsuz çıkmıştım bnm kinide bağlıorlardı babam getirdi ewden ehlieti

aman dikkat ett şu ehliyetinide allll artıkk bekletmeye gelmezz....
ehliyetin yokk topik açıyorsunn :p:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aman dikkat ett şu ehliyetinide allll artıkk bekletmeye gelmezz....
ehliyetin yokk topik açıyorsunn :p:p

abi var var vallahi aldım gbtden baktıklarında bilem cıkıyor ama 230 istediler maalesef onu halledemedim valla alıcam bu ay bitmeden az kaldı :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
okancım geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden saklasın o serviscilere uyuz oluyorum tam bir öküz kitlesi..

ayrıca ne baş ağrıtması kontrollerin arttığını duyduğumuz iyi oldu.. paylaşım için teşekkürler..

ya öleymiş artık baya sıkı calıscaklarını sölediler yani sigorta ve ruhsat değilde daha cok ehliyet ve tc kimlik numarasıyla ilgileniyorlarmıs teror davası :cat:

türk polisine yürekten saygılar projelerinin devamını diliyorum..
bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim..

öncelikle geçmişolsun arkadaşım:rendeer:
bazen nekadar kötü de görünse bak içinde iyi taraflarıda oluyor!
ben hergün motosiklet ile iş'e gidip geliyorum ve polisin ne kadar sıkı olduğuna şahidim:wiinkk:

Sürücü belgesi olmayanlar,Kask takmayanlar kısacası kural ihlali yapanlar.
Polis amcalar gördümü hiç şans yok zira afetmiyorlar artık........

Geçmiş olsun kardeşim.:rendeer:
Hep öyle olur zaten geldimi hepsi birden gelir.Ama bazen de çok sakin çok güzel geçer günler.Hiç ortası olmaz benimde yani.Ya çok iyi ya çok kötü:pr:

geçmiş olsun okan kardeşim kazaların çoğu dikkatsizlikten meydana geliyor aman sen uyma o hıyar kendini bilmez sürücülere

öncelikle geçmişolsun arkadaşım:rendeer:
bazen nekadar kötü de görünse bak içinde iyi taraflarıda oluyor!
ben hergün motosiklet ile iş'e gidip geliyorum ve polisin ne kadar sıkı olduğuna şahidim:wiinkk:

Sürücü belgesi olmayanlar,Kask takmayanlar kısacası kural ihlali yapanlar.
Polis amcalar gördümü hiç şans yok zira afetmiyorlar artık........

ewet artık öle abi aslında iyi oluyo milleti kurallara uymaya zorluyo bu tur davranıslar ozellikle kask takmyanlara inş böle böle dikkat fazlalasırda kazalar azalır

geçmiş olsun okan kardeşim kazaların çoğu dikkatsizlikten meydana geliyor aman sen uyma o hıyar kendini bilmez sürücülere
valla gelip buluyo ama daha dikkatli olucam abi bundan sonra napsam yaranamadım ben bu soforlere illa bişi buluyolar hata yapıcak :pr:

Son düzenleme:
qeçmiş olsun okancım...şu "KAAWE DÜNYASI BOSTANCIDA...YAŞASIN BAKALIM..." adlı orq. yakın zamanda yapalım...bende kız arkadaşımı alayım...sen ben qizem yeliz FÖNDÜ yiyelim... :)

abi inan okadarda yavas dikattli olmaya calısıyorum ama yetmiyor galiba[/QUOT E]

Dostum bazen yavaş sürmekte tehlikeli olabiliyor,trafiğin durumuna göre biraz hızlı gitmekte fayda var. geçmiş olsun,bu arada ehliyet harcımı 230 ytl benimkide bekliyor,bir an önce almam gerekiyor ama,gel görki bostancıya gitmek için hafta içi izin almak deveye hendek atlatmak gibi birşey.

Son düzenleme:
geçmiş olsun okancım, malesef istanbul trafiğinde normal bu olanlar, Allah hepimizi küçük ve büyük bütün kazalardan belalardan korusun..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yahu niye moralini bozuyorsun? Hepsini bir günde yaşayıp atlatmışsın; ertesi günlere pek bir şey kalmamış... Her gün bir terslik yaşamaktansa, hepsini bir günde yaşamayı ben tercih ederdim doğrusu. :) Geçmiş olsun, bundan sonraki sürüşlerin problemsiz geçer inşallah!

qeçmiş olsun okancım...şu "KAAWE DÜNYASI BOSTANCIDA...YAŞASIN BAKALIM..." adlı orq. yakın zamanda yapalım...bende kız arkadaşımı alayım...sen ben qizem yeliz FÖNDÜ yiyelim... :)

abi valla yapalım bak tam super olur gizemde nedir bu föndü diyip duryodu haber bekliorum

geçmiş olsun okancım, malesef istanbul trafiğinde normal bu olanlar, Allah hepimizi küçük ve büyük bütün kazalardan belalardan korusun..

amin abi uzucu ama gercek naparsın istanbul tası topragı bela :pr:

Son düzenleme:
geçmiş olsun kardeşim allahtan sana birşey olmasın ufak şeyler halledilir bak bende az önce kaza yaptık şükrediyorumki bende ve annemde birşey yok cana gelen mala gelsin takma kafanı :wiinkk:

@okan

cumartesi saat 14:00 nası diicem...sen çalışıoomuydun neydi cumartesileri ?

geçmiş olsun kardeşim allahtan sana birşey olmasın ufak şeyler halledilir bak bende az önce kaza yaptık şükrediyorumki bende ve annemde birşey yok cana gelen mala gelsin takma kafanı :wiinkk:

sorma okudum senin olayıda oluyo işte bide anne yaaa allah korusun valla vicdan azabıda ooooooffff offff buyuk dert gormesin kimse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar