aman dikkat ett şu ehliyetinide allll artıkk bekletmeye gelmezz....
ehliyetin yokk topik açıyorsunn![]()
okancım geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden saklasın o serviscilere uyuz oluyorum tam bir öküz kitlesi..
ayrıca ne baş ağrıtması kontrollerin arttığını duyduğumuz iyi oldu.. paylaşım için teşekkürler..
ya öleymiş artık baya sıkı calıscaklarını sölediler yani sigorta ve ruhsat değilde daha cok ehliyet ve tc kimlik numarasıyla ilgileniyorlarmıs teror davası :cat:
öncelikle geçmişolsun arkadaşım:rendeer:
bazen nekadar kötü de görünse bak içinde iyi taraflarıda oluyor!
ben hergün motosiklet ile iş'e gidip geliyorum ve polisin ne kadar sıkı olduğuna şahidim:wiinkk:
Sürücü belgesi olmayanlar,Kask takmayanlar kısacası kural ihlali yapanlar.
Polis amcalar gördümü hiç şans yok zira afetmiyorlar artık........
valla gelip buluyo ama daha dikkatli olucam abi bundan sonra napsam yaranamadım ben bu soforlere illa bişi buluyolar hata yapıcakgeçmiş olsun okan kardeşim kazaların çoğu dikkatsizlikten meydana geliyor aman sen uyma o hıyar kendini bilmez sürücülere
abi inan okadarda yavas dikattli olmaya calısıyorum ama yetmiyor galiba[/QUOT E]
Dostum bazen yavaş sürmekte tehlikeli olabiliyor,trafiğin durumuna göre biraz hızlı gitmekte fayda var. geçmiş olsun,bu arada ehliyet harcımı 230 ytl benimkide bekliyor,bir an önce almam gerekiyor ama,gel görki bostancıya gitmek için hafta içi izin almak deveye hendek atlatmak gibi birşey.
qeçmiş olsun okancım...şu "KAAWE DÜNYASI BOSTANCIDA...YAŞASIN BAKALIM..." adlı orq. yakın zamanda yapalım...bende kız arkadaşımı alayım...sen ben qizem yeliz FÖNDÜ yiyelim...![]()
geçmiş olsun okancım, malesef istanbul trafiğinde normal bu olanlar, Allah hepimizi küçük ve büyük bütün kazalardan belalardan korusun..
geçmiş olsun kardeşim allahtan sana birşey olmasın ufak şeyler halledilir bak bende az önce kaza yaptık şükrediyorumki bende ve annemde birşey yok cana gelen mala gelsin takma kafanı :wiinkk: