Motorla giderken kaskın içine sinek kaçması

Şöle yeşillik olsun dağ bayır olsun diye motoruna atlamışındır kaskın camınıda açmışındır o temiz havayı duymak doğanın sesini dinlemek için lakin uçmayı bilmeyen bir sinek kaskın içine şak diye girer ilk önce umursamazsın ama o seni bayağı bir umursamıştır kulağına yakın bir bölgede artık beleş yolculuk etmektedir vızır vızır seslerle siniri bozmaktadır giderken çıkarmaya çalışırsın ama nafile çıkmaz hayvan derken senin bu çıkarma çabana dayanamaz istenmediğim yerde durmam der ve o uçmayı bilmeyen sinek çıkaçağı yeride bilemez kulağın içine girer artık motoru durdurup atmaktan başka çare kalmamıştır ...
kaskı çıkarırken sinek gözüne girer sürücüde lens vardır lensde çıkar dağın ortasında lop gibi kalmışındır telefonda çekmiyor havada karamaya başlamıştır

seçenek 1: korsanlar gibi lensin çıktığı gözü kapayıp istikamet üzeri devam etmek

seçenek 2 : egzosu söküp dağdaki tüm sinekleri öldürmek

seçenek 3 : çölde olmadığına dua etmek

seçenek 4 : sineği eve kadar götürüp misafir etmek

sineğe can kurban tek giren o olsa.. Hiç rahatsız bile olmam.. Arılardan çok korkuyorum.. Bi kaç kere girim yanağımda yürümüşlükleri var :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaskın içine giren sineklerle ilgili iğrenç anılarım varr benim:queen::p ama midenis bulanır . tahmin etmişsinizdir :mrgreen:

tequ'nun dediği gibi, sineğe can kurban

beni arı soktu, 1 ay kolum iyileşmedi :p

sinek ve türlü böcükten madur olanlar gelin dertlerimizi paylaşalım bu saldıralara dur diyelim :queen:

yada elimize sineklik alıp motorla sinek mi avlasak ne yapsak

Sineği öp alnına koy kardeşim.Her sene kaç kere arı sokuyor hesabını yapmayı bıraktım.Bizim arıcılarda sağolsun yüzlerce kovanı yolun kenarına bırakıp kazaya davetiye çıkarıyor.Bir gece ansızın kovanların hepsi yansa ne güzel olur:cat: (zaten bal'ıda pek sevmem)

Arı monta girer ... arıııı vız vız arııı vızzzzz vıızzzzzz alerjisifalan olmasında adamın Allah göstermesin motorla düşmeden mefta olur

merhumu nasıl bilirdiniz
arı sokmuştu :salut:

sineğe razıyım da arı marı olmasın..

bi keresinde bal arısı soktu da öleceğim sandım acıdan. topuğumdan sokmuştu bir saate kalmadan tüm bacağım iki kat büyüdü. meğer alerjim varmış.

sineğe razıyım da arı marı olmasın..

bi keresinde bal arısı soktu da öleceğim sandım acıdan. topuğumdan sokmuştu bir saate kalmadan tüm bacağım iki kat büyüdü. meğer alerjim varmış.

Abi tam yazacaktım yaa

Sinek kaçmasından daha kötü eşşek arısı kaçması falan diyee:queen:Vizör kapalıyken çarptı bi kere mahlukat,1oo km üzerindeydimde çarptıgında,kafamın geriye gittiğini hissettim:)

Çok olmuştur sinek kaçtıgı vizörden bir de çıkarmaya çalışırken komedi oluyordu ya,bazılarını üfleyerek çıkarmaya çalışıyordum:flower:

dünya üzerinde yaklaşık 10 kentilyon sinek olduğu tahmin ediliyor. akrabaları intikam almak isteyebilir :)

1 kentilyon = 1,000,000,000,000,000,000

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaskımın acık camından içeri arı girdi fakat işin gıcık tarafı yüzüme taktığım yarım maskeninde altına girmişti sokacak diye kafayı yedim..

1-2 sene önce kıyafetimden içeri arı girip, bir güzelde iğnesinin tadına baktırmıştı!

çok tasvip ettiğimiz şeyler değil bunlar!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar