sonunda olan oldu!

arkadaşlar bu topic oldukça uzayacak gibi...neyse....ilginizden dolayı teşekkürler.
kısacası bayan sürücülerden uzak durun.kazsız belasız sürüşler herkese....

arkadasım cok buyuk gecmıs olsun
yarabbim senbizi kadınların serrinden koru yarabbımmmm

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah tüm motosiklet kullanan arkadaşlarımızı korusun.

Boyle araba sürerlerse :)

[YT]e3pwDFYJL9s[/YT]

dostum bende dikkat ediyorum genelde çoğu böyle kullanıyor. Tabi böyle kullanınca kollarının hareket kabiliyeti azalıyor. bu arada kadınlar arabayı hakkatten kötü kullanıyor ama motoru çok iyi kullanıyor :queen:

Ben olayı kadın erkek diye ayırma taraftarı değilim ama şöyle bir sorun var; herkesin ortak bir sorunu, otomobil kullanıcıları biz motosiklet kullanıcıları kadar dikkatli ve tedbirli değiller, araçlarının güvenliğinden olsa gerek kaza anında zarar göreceklerine ve karşı tarafıda zarara uğratacaklarını ilk planda görmezden geliyorlar. Bu da onlara karşı özel bir dikkat göstermemiz gereğini doğuruyor.

anlamadigim bisey var motor kullanan bayanlara neden imrenerek bakiosunuzda araba kullanamiolar diosunuz...... simdi bise dicem tartisma buyucek ama ben yine de soyleyecegim siz erkekler daha mi guvenli kullaniosunuz arabayi...yada motosikleti trafikte en iyi siz erkeklermisiniz yani nedir bayan surucu polemigi anlamadim gitti nedir yani bu bayanlari kotuleme sevdasi birisi bana aciklayabilirmi nasil genelleme yaparak kadinlarin trafikte kotu oldugunu savunabilirsiniz. ozaman bizde bayanlar olarak siz erkeklerimi kotuleyelimmm bunu mu istiosunuz yani:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok gecmiş olsun ne ilk ne son devamlı oluyo zaten :pr:

Abi daha dün başıma gelen bi olayı anlatacamm,caddede gidiyorum,sağda arabalar park etmiş,kadının bi tanesi park ettiği yerden sinyal vermeden bi çıkış yaptıı,ona çarpmamak için karşı şeride geçmek zorunda kaldım,geçerkende düüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüttt diye bi korna çaldım,ışıklarda durdum,geldi yanıma camını indirdi,bende indirdim,hanım efendi sinyal vermeden çıktınız,önüme atladınız,sizin yüzünüzden karşı şerite geçtim,iyi akşamlar dedim güldüm,tamamda neden düüüüüüüüt diye uzatıyosunuzki düt deseydiniz anlardım dedi:)göz atarak neyi anlardınız dedim ve bastım gittimm,kadın dumur oldu ışıklardan kalkamadı:)kim ne derse desin dreskyon bunların işi değil abii:)sanada geçmiş olsun arkadaşımm:rendeer:

Eskiden ama çok eskiden bana mail yolu ile hep bayan sürücülerin yaptıkları komik kazaralın fotoğrafları gelirdi, herhalde erkek yapmış derdim yada fotomontaj kaza olmuşta bayanı montaj etmişler fotoya :mrgreen: bir türlü yediremiyordum hem cinsime, neyse gel zaman git zaman ben motosiklet ehliyetimi aldım ve motosikletimi kullanmaya başladığım günden berri ağzım 30 derece açıyla yetinmedi birde gözler donuk yutkunamadım, oda ne korna duymaz, sinyal vermez, aynalara bakmaz, allahım bu bir bayan :cyclopsan hatta binlercesi böyle, ve o gün inandım ki araba kullanan bayanlar bir canlı kaza vesiylesi. Ben bayan şöförü 1 km uzaktan tanırım ve ne yapacağını bildiğim için ondan önce davranırım.

Eskiden ama çok eskiden bana mail yolu ile hep bayan sürücülerin yaptıkları komik kazaralın fotoğrafları gelirdi, herhalde erkek yapmış derdim yada fotomontaj kaza olmuşta bayanı montaj etmişler fotoya :mrgreen: bir türlü yediremiyordum hem cinsime, neyse gel zaman git zaman ben motosiklet ehliyetimi aldım ve motosikletimi kullanmaya başladığım günden berri ağzım 30 derece açıyla yetinmedi birde gözler donuk yutkunamadım, oda ne korna duymaz, sinyal vermez, aynalara bakmaz, allahım bu bir bayan :cyclopsan hatta binlercesi böyle, ve o gün inandım ki araba kullanan bayanlar bir canlı kaza vesiylesi. Ben bayan şöförü 1 km uzaktan tanırım ve ne yapacağını bildiğim için ondan önce davranırım.

çok ii bi öz eleştiri,kesin bayandır dediğim hiç bi araç şöförü erkek çıkmadı,bende tahmin ediyorum artık,medeni cesaretinizden dolayı kutluyorumm:)

arkadaşım geçmiş olsun.anlatacak o kadar çok bayanın sebep olduğu kaza tehlikesi olduki hangi birini anlatim, en doğrusunu iso söylemiş direksiyon onlara göre deyil:pr:

çok ii bi öz eleştiri,kesin bayandır dediğim hiç bi araç şöförü erkek çıkmadı,bende tahmin ediyorum artık,medeni cesaretinizden dolayı kutluyorumm:)

Doğruya doğru ama :) şimdi topic açan arkadaşa atıyorsuunnnnnnnnnnn desem beni atarlar siteden be :cherry:

o bayanın parasını almakla kalmazdım derken neyi kastediyorsun :queen::queen:

Bayanlar her işe elini atmak ister, başarmak ister, ama asla yapamaz... boşversenize büyük geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bayanlar her işe elini atmak ister, başarmak ister, ama asla yapamaz... boşversenize büyük geçmiş olsun...

Ankaralılar bayanlara karşı galiba :p Topiği açan Ankaralı eleştiri yapan Ankaralı :cherry:

Heyyy ayıp oluyor ama alırım bir gün anahtarınızı ona göre :queen:

Mersin İl Temsilcisi
bence motorcu neslini yok etmeye çalışan bu bayan sürücü ırkıyla daha bilinçli mücadele etmeli ve aramızda para toplayıp hemen hemen hepsine beyin nakli yaptırtmalıyız... yoksa yok olup gideceğiz :D ( Allah göstertmesin )

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaaa neden kendi aranızda tartışırsınız anlamam..:cat::cat:

bayan sürücüler pimi çekilmiş bomba gibidir uzak durursan zarar görmezsin..:queen:

her bayan aynı diye bir kavram yoktur kendini bilen bayan lütfen üzerine alınmasın

:queen::queen:

Ankaralılar bayanlara karşı galiba :p Topiği açan Ankaralı eleştiri yapan Ankaralı :cherry:

Heyyy ayıp oluyor ama alırım bir gün anahtarınızı ona göre :queen:

şirine bende ankaralıyım ama bayanlara karşı o kadar kötü davranmıyom..:rendeer:

bayan sürücülerin bazıları çok profesyonel arac kullanıyor bizzat şahit oldum..:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar