Honda CBF 250 vs Hyosung GT 250

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Neredeeen.. nereye? :pr:
Şimdi merak ediyorum, iyi mi kötüleşir yoksa kötü mü iyileşir? :bounce:

ben hyo kullanıorum arkadaslar eger kurye ısen motorundan tek beklentın bırkac ay fazla kullanmak ıse honda ama gercek bır 250 kullanmak ve performans ıstıyosan ve gorunus ıstıyosan beklentılerın de fazla ıse hyodan sasılmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede gt 250 r Honda iyi hoş motor ama fazla abartıyorsunuz ben Hondayıda bilirim hadi ybr 250 deseniz neyse anlarım

COMET Topcase

selamlar hyo gt 250 ye topcase takilabiliyormu
takiliyorsa nerde nasil:D

Arkadaşlar, uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum, öncelikle vermiş olduğunuz güzel bilgiler için tşk ederim. Ben de Comet'e topcase takılabiliyor mu, merak ediyorum. Bazen sanki bir demirci ustasına yaptırılmışcasına kötü görünümlü topcase bağlantı aparatı ve çirkin topcase'li Comet'ler gördüğüm oluyor.
Ama bu işi şık bir şekilde yapabilecek birilerini bilen veya yaptırmış,tecrübelerini ve fotolarını paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Zira bu benim için çok önemli, teşekkürler....

arkadaşlar ben sectim ve aldım honda gayet yeterli cbf150 yetmiyordu 250 tam istediğim gibi

Son düzenleme:
Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
E ne olcak şimdi? Tam hyosung alınabilecek motordur demişken ve bu yönde çaba içine girmişken bu Kanuni olayı oldu mu şimdi? Başından beri "Honda" diyenlere gel de hak verme bakalım artık.. Tam bir arapsaçı durumu..

slm arkadaşlar..ben cbf150 kullanıcısıyım,:king: artık biraz daha büyütmek ve biraz daha gösterişli bir motor almayı düşünüyorum...:cyclopsanyorumlarınızı okudum cbf250 almayı düşünmüyorum:wiinkk:
bütçeme uygun ikinci el bir hyo gt250r düşünüyorum işallah alırım..:)
cibif 150 mi sattıktan sonra tahmini bütçem 5000 - 6300 ytl civarı olacak...::secreet:
günde ortalama 14km sabah 14 km akşam yol yapıyorum, geri kalan vakitlerde motorum parkta, çoğunlukla artçısız kullanıyorum....::blusssh:
özellikle hyo kullanıcıları ve makinayı iyi tanıyan diğer kullanıcılar yorumlarınızı bekliyorum...::plus1::
motorun performansından,
duruş mesafesinden,
servis ve yedek parça tedarikinden,
günlük kullanımından,
yakıt tüketiminden,
varsa problemlerinden biraz bahsedermisiniz..::thanks:
alayım mı?:mrgreen:
yoksa
almayıp başka bi tavsiyeniz varmı?:bounce:
bütçemi belirttim..... :pale:emme naked düşünmüyorum....

asimavi gt250 kıyaslaması başlığında gt250r bilgisi istemen saçma olmuş. Kıyaslama 2 naked arasında. Gt250r hakkında zaten geniş bir başlık mevcut. Oradan her türlü bilgiyi alabilirsin.

şimdi okudummm buu hyosun cbf tartışmasını honda sağlamdır hepp oksiz hyosung alınnn tecrübe yaparsınız bi daha almasssınızz

şimdi okudummm buu hyosun cbf tartışmasını honda sağlamdır hepp oksiz hyosung alınnn tecrübe yaparsınız bi daha almasssınızz

Şimdi okudum bu Hyosung-Cbf tartışmasını. Honda sağlamdır hep. Tamam siz hyosung alın tecrübe yaparsınız, bir daha almazsınız.

arkadaşlar hyo 250 gtr kullancısı olarak motor ii.tabi eğer racing kullanmak istiyorsanız cussesi aynen büyük motorlar gibi hatta bir arkadaşımın 1000 rr ı vardı ondan daha heybetli duruyordu.ama işin kötü tarafı yanınıza 4 silindirli baba gibi bir motor yaklaştığında kedi gibi oluyosunuz çunki adam gazı açtığı zaman kayboluyo :D bide 2. kötü olay yanınıza bilmeyen meraklılar geldiğinde "abi bi ara gazı versene" dediğinde gene kedi gibi pusuyorsunuz cunki motordan 4 silindir sesi çıkmıyor.bunlar eksi yönleri.artı yönleri motor seri ve kullanışlı 5 vites 17 litre yakıt kapasiteli ve basmazsanız 400 km yol yapıyor depoda dünki verilere göre 50 ytl ye doluyo.sormak istediğiniz bişey varsa bir hyo kullanıcısı olarak cevaplarım.

slm arkadaşlar..ben cbf150 kullanıcısıyım,:king: artık biraz daha büyütmek ve biraz daha gösterişli bir motor almayı düşünüyorum...:cyclopsanyorumlarınızı okudum cbf250 almayı düşünmüyorum:wiinkk:
bütçeme uygun ikinci el bir hyo gt250r düşünüyorum işallah alırım..:)
cibif 150 mi sattıktan sonra tahmini bütçem 5000 - 6300 ytl civarı olacak...::secreet:
günde ortalama 14km sabah 14 km akşam yol yapıyorum, geri kalan vakitlerde motorum parkta, çoğunlukla artçısız kullanıyorum....::blusssh:
özellikle hyo kullanıcıları ve makinayı iyi tanıyan diğer kullanıcılar yorumlarınızı bekliyorum...::plus1::
motorun performansından,
duruş mesafesinden,
servis ve yedek parça tedarikinden,
günlük kullanımından,
yakıt tüketiminden,
varsa problemlerinden biraz bahsedermisiniz..::thanks:
alayım mı?:mrgreen:
yoksa
almayıp başka bi tavsiyeniz varmı?:bounce:
bütçemi belirttim..... :pale:emme naked düşünmüyorum....

stkanuni.jpg
Şirketimizin mensubu olduğu Kuralkan Holding ve bağlı şirketleri 22 yıldır motosiklet sektöründe faaliyette bulunan ve bu güne kadar MZ, Kanuni MZ, Kanuni ve S&T Kanuni markalarını ülkemize kazandırmış sektör içerisinde son derece saygın, ilkeli bir duruş sergileyen, büyük ve köklü bir topluluktur.

Malumunuz olduğu üzere şirketimiz, S&T Motors Co.Ltd.Şti. ile imzalamış olduğu 14 Aralık 2007 tarihli Distribütörlük Anlaşması gereğince Hyosung ve S&T Kanuni marka motosikletlerin Türkiye Distribütörü olarak atanmış olup, şirketimiz şimdilik Güney Kore’den S&T Kanuni markalı motosikletleri ithal etmekte ve motorseverlerin beğenisine sunmakta ve S&T Kanuni markalı motosikletlerin garanti hizmetlerini, servis ve yedek parça temin hizmetlerini sunmaktadır.

Ancak, internet forumlarında, şirketimize gönderilen mailler ve açılan telefonlarda Hyosung marka motosiklet almış tüketicilerin bu motorlara ilişkin garanti hizmetine, servis ve yedek parça teminine yönelik şirketimizin getireceği çözüm sorulmakta ve bu hususun netleştirilmesi istenmektedir.

Hyosung marka motorların şirketimizden önceki distribütörü Global Motor’un üretici S&T Motors’un markası olan Hyosung markasını kendi adına Türkiye’de tescil ettirmesi sebebi ile S&T Motors tarafından Global Motor aleyhine açılmış Markanın Hükümsüzlüğü Davası sonuçlanıncaya kadar istediğimiz halde Hyosung marka motosikletlere garanti hizmeti verememekteyiz.

Şirketimizin motorseverlerin sıkıntılarının giderilmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf etmekte olduğunun bilinmesini ve şirketimizin sebep olmadığı bu süreçten dolayı şirketimizi anlayışla karşılayacağınızı umar, hiçbir sıkıntının yaşanmayacağı günlerin yakın olduğu duygu ve düşüncesi ile saygılar sunarız.

Kuralkan Motorlu Araçlar
Üretim San ve Dış Tic.A.Ş.

Kuralkan Motorlu Araçlar tarafından yapılan kamuoyu duyurusudur.

Bari HYO almada ST Kanuni sıfır al...madem çok beğendin...buyur burdan yak...

Kanka haklısın. Hyosung 2. eller de düşer böyle giderse. sıfır kanuni almak daha mantıklı.Tabi fiyatı da artar ama parça sorunu olmaz en azından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar