Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Sınavda herkeze kolay gelsin. Ama sorular için değil. 20 soru 8-10 dk içinde bitiyor zaten. Asıl zor olan 1 saatten (40-45dk'da olabilir tam hatırlayamadım) önce çıkmak yasak olduğu için kalan 50 dk boş boş beklemek :D

Ben 8dk'da bitirdim tüm soruları. Beklemekten o kadar sıkıldım ki bi sorudan şüphelenip değiştirdim. Doğru cevabı yanlışa çevirmişim :)

zaten a2 için 20 motor sorusu sormucaklarmı niye bukadar kasıyoz kendimizi
kitabın kapağını bile açmıyom neyse ALLAH zihin açıklığı versin inşallah kazanırız:rendeer::rendeer::cat:

Bence de kasmaya gerek yok. :mrgreen:
Çıkmış sınav sorularına baktım. (25 ağustos 2007) 20 de 20 :bounce:
7 temmuz da ki sınavı sormayın ama 3 yanlış var. :p
Önceki sınav sorularıyla aynı sorular çıkıyor neredeyse.
Geçmiş sınav sorularına çalışsanız bile kazanırsınız. :)
Zaten bi süre sonra sorulara bakmadan şıklara bakıp cevaplamaya başlıyorsunuz. :queen::queen:

bencede kasmaya gerek yokmuş o zaman sadece motodan giercekseniz:):) ben 3 dersden girdim ve geçdim iyi bir şekilde şuan ehliyetim var 3 aydır ehliyet sahibiyiim allah herkese nasip etsin o mutluluğu am işte bendede ehliyet var motor yok:(:( yani today var:(:(

arkadaşlar A2 ehliyet alırken sorulan surular diğerlerinden farklımı. yani sadece motosikletle ilgilimi sorular.

arkadaşlar ben lisansımı aldım , fakat parasızlık ve zamansızlıktan emniyete gidip ehliyete çevirtemedim bunun bir süresi varmıdır ?

Çok kolay bi sınavdı, inşallah geçmişizdir :)

Bana 15 tane soru söyleyen o abiden Allah razı olsun :queen:

ehliyet soru

arkadaşlar size bir sorum olacak ben 1990 mayıs doğumluyum b+a2 alacağım haziranda kursa başvurabiliyormuyum yoksa 2009 umu bekliyeceğim :pale:

arkadaşlar size bir sorum olacak ben 1990 mayıs doğumluyum b+a2 alacağım haziranda kursa başvurabiliyormuyum yoksa 2009 umu bekliyeceğim :pale:

17 yaşını doldurduğun günden itibaren başvrup alabiliyorsun, 90 mayısssan ztn bi dahaki aya 18ini bile dolduruyosun, a2+B almak için mayısta başvur derim.

Sınava Gireceklere Başarılar

Merhaba,

Bu cumartesi motosiklet sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim..Bende gireceğim kendimede başarılar diliyorum..:):):)

Allah kısmet ederse sevgili motoruma 1 Hazirandan sonra çekinmeden kısa turlar atmadan doya doya binebileceğim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başarılar, çok zor bir sınav değil korkmayın :cherry:

arkadaslar ben de sınava giricem herkese basarılar motoruma artık rahar binecem diye seviniyorum ama sevincim kursagımda kalırsa cok gulerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar