üniversal Performance Filtre

Emrah biliyosun ya ben 12 tane sipariş vermiştim hakana ..
sağolsun yolladı..Bende 6 tanesini @fatih kardeşime yolladım..Takmışlar bile...

Bak istersen sana 1 tane hediye edeyim paşam..:wiinkk:

Yok murat abi sağol arkadaşla aramızda 25 km mesafe var zaten ama uyuzluk yapıyo işte arada :p
Yarın yani pazar günü gelicekti buraya gilera mx var arkadaşta devir çevirmiyormuş ona bakıcaktım ama filtreyi almadan bakmam artık :p

Bu arada abi ilgilenen olursa burada virago 1100 var marş dişlisi arıyolardı 2-3 yıldır yatıyo motor satılıkmış öyle demişti sahibi aklınızda bulunsun

Makina nasıl.Temiz mi.?.Fiyatı uygunsa ..Ben talip olabilirim....

Marş dişlisi önemli değil..Tornacıda yaptırabilirim...

Makina nasıl.Temiz mi.?.Fiyatı uygunsa ..Ben talip olabilirim....

Marş dişlisi önemli değil..Tornacıda yaptırabilirim...

Kaportada sorun yok abi temiz duruyor ama içini tam bilmiyorum tek bildiğim 2-3 yıldır yatıyor..
Bizim ustaya sordum marş dişlisi arızalı bulamıyorlar falan dedi sahibi satılık dedi ama fiyatı bilmiyorum
Araştırıp haber veririm sana yada numarasını alıp veririm yüzyüze konuşursunuz

Fotolarını çekebilirsen..Birde plakası ne onu öğren...

Bakalım bir...Kısmet bakarsın urfa yolcusu olur bu makina...:)

arkadaşlar bugün emrah arkadaşımızın motoruna taktım rx 115 güzeldi filtreyi takınca altımdan kaçıcaktı zor zaptettim motoru çok ii performance sağlıyor 1 ayda 25 tane verdim herkez çok memnun kaldı yarın da 2 tane vizeye yolluyorum piman olmassınız

arkadaşlar bugün emrah arkadaşımızın motoruna taktım rx 115 güzeldi filtreyi takınca altımdan kaçıcaktı zor zaptettim motoru çok ii performance sağlıyor 1 ayda 25 tane verdim herkez çok memnun kaldı yarın da 2 tane vizeye yolluyorum piman olmassınız

şimdi arkadaşla konuştum benim siparişler 3 e çıkabilir :p ama kesin değil

şimdi arkadaşla konuştum benim siparişler 3 e çıkabilir :p ama kesin değil

bence 3 değil 5 e cakart sen onu çünkü sen takınca arkadaşların etkisini gorup isteyeceklerdir

arkadaşlar bence herkese lazım fakat eger motorunuz 4 zamanli ise kesinlikle karbüratör ayarlarını yaptırın bizim arkadaş sadece taktırdı motor 80de tıkanıyor diğer motor ise tum ayarları yapıldı tıkanma falan yok diğer arkadaşın ayarı yapılınca hızdaki değişmeyi yazarım buraya

bu arada murat abi benım motora takmadık babam yakaladı ve baya fırça çekti bende satmaya getirdim bunları dedim ve hepsini sattım metinde takmadı sadece sitemızden ddh(hasan)aldı ama oda rodajdan sonra takacak 6 taneden 1i tanıdıga 5i yabancı ellerde
SAYGILAR

bence 3 değil 5 e cakart sen onu çünkü sen takınca arkadaşların etkisini gorup isteyeceklerdir

bu arada murat abi benım motora takmadık babam yakaladı ve baya fırça çekti bende satmaya getirdim bunları dedim ve hepsini sattım metinde takmadı sadece sitemızden ddh(hasan)aldı ama oda rodajdan sonra takacak 6 taneden 1i tanıdıga 5i yabancı ellerde
SAYGILAR

Kafana takma fatihciğim.:wiinkk:..Msn'den söylemiştim ya. :pr:

Demek sattın hepsini hee.:cyclopsan...Hadi bakalım hayırlı satışlar ozaman.:p

arkadaslar fıltre konusunda sıze bı bılgı verıım bende arkadasın motora takılınca gordum harıka sesı cıkıor tavsıye ederım performansı en az 10 15 km artırıyor ayar gerektırebılır.. bılgınıze

yaa bizde alalımda abi nasıl bi ayr gerektiriyoo buu 4 zamnlılarda pek anlamamda cıbıra taksak nasıl olurrr bi anlatsanızzz

yaa bizde alalımda abi nasıl bi ayr gerektiriyoo buu 4 zamnlılarda pek anlamamda cıbıra taksak nasıl olurrr bi anlatsanızzz

filtreyi alacaksın taktıracaksın sonrada karburator ayarı zor bi iş değil yani 15-20 dk anca surer zorlugu yok ama bence iyi bi ustaya yaptır

ya bu fıltre gt250 comete takılırmı?
cometin hava filtresi nerede...bu ayrı yere sıgarmı?

bide motor ömrüne herhangi bir olumsuz etkisi var mı bu filtre olayının arkadaşlar?

Son düzenleme:
Abicim bir topic açılmış..Bizde uygun dille yorum yaptık..Resim ve bilgi istedik..

Reklam olduğu halde...

Ama arkadaş özelden ve buraya yazdığı mesajla (sonra silmiş gerçide) agrasif
yazılmış..Ben silindiğini sonra gördüm..

Hatasını kabul ettiyse bende silerim bu yazdıklarımı..

ya murat abi nası resım konuluyo bu mesajlara bı acıklar mısın abı rıca etsem:cherry: gonderdıgın nota gırıyom ama bısı olmuyo

ya murat abi nası resım konuluyo bu mesajlara bı acıklar mısın abı rıca etsem:cherry: gonderdıgın nota gırıyom ama bısı olmuyo

Mesajlarınıza fotoğraf ekleme ile ilgili problemleriniz için aşağıdaki konuyu okuyup

deneme yapabilirsiniz...

RESİM EKLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Ayrıca sitemiz veya internette gördüğünüz bir fotoyu mesajınıza yüklemek için

o fotoğrafın üstünde sağı tıklayıp ''resmi göster'' butonuna basarak,
adres çubuğunda çıkan linki copy-paste yöntemiyle yazdığınız
mesajınızdaki ''
insertimage.gif
'' butonuna tıklayıp açılan yere yapıştırarak yapabilirsiniz..

fıltre harıka ses cıkarıoo dun arkadasın motorda duydumm

arkadaslar bu arada buda benım cıbırım honda hayat ondaa..

Son düzenleme:
:bounce:slm arkadaşlar filtre satan benim adım hakan ustaya taktırmanızda yarar var yan kapak içi,ne takılırsa daha ii olur çünkü orası toz fazla girmez haftada bir kere temizletin veya kendiniz hava tutun ayara gelince tam gazda hava ayarını hafifçe kapatın nerde tam gaz düzgün yerse orada bırakın gaz fişeğinin sekmanın konumunu değiştirmek gerekebilir filtre hortumunun karburatöre giriş çapı 3.5 cm dir fakat ısıtarak 4 cm kadar oturur yani karburatörünüzün hava filtre girişi 4 cm olması lazım daha genişse ilave hortum bularak taktırmanız gerekebilir iyi bir ayarda farkı göreceksiniz msn ad;[email protected] yanlız ciddi alıcılar eklesin hesap numarası istiyor bazıları isim vermeyim yatırcam falan fıstık diyorlar almıyorlar gerçi bişeyolmazda hesap numaramı kapatıcam artık bazı kişiler yüzünden uğraştırmayın beni ciddi olanlar eklesinler

universal_performance_filtreWQQaXQQ7108473WQQpXQQdisplayitem
resimler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar