[İzmir MT] 4 Nisan Cuma "Kaptan Mağara Adamları" Buluşması -Mağara-

FOTOLARI İSTERÜÜÜKKKK:cherry::cherry::cherry:

EN AZINDAN BEN İSTERÜM :queen::queen::queen::queen:

fotoların bazılarını yada tamamını atacagız bu akşam işallah kızımın keyfi olursa çünkü:queen::queen:usta olan o yemegini bitirmesini bekliyorum:queen::queen:

"ben ne yazacam bilmiyorum.Kısaca iyiki varım mt izmirde diyecem ama bu kelimeler yetmez
dün benim canım gercekten cok sıkkındı taki magaraya gelene kadar sizleri ortamı yaşayınca anlıyor insan HAYATTA YAPACAK DAHA ÇOK İŞLER VAR.Gecedeki herkes ayrı bi güzeldi hepinize cok teşekkürler.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
kardeşim o sizin güzelliğinizden geliyor.iyi ve kalbi temiz insanlar herzaman iyi yerlere layıktır.yani M.T İZMİR gibi:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
fotolar geliooooooooooooooooooo

arkadaşlar resim yüklediğim sitede sorun var sanırım tam işlem bitecekken sayfa görüntülenemioooo sonra devam etsem olurmu:silent:

Son düzenleme:
nerde bu resimler göremedik arkadaşlarımızı inşallah atarlar resimleri hiç olmazsa resimlerden görürüz arkadaşlarımızı iyi geceler ben yine nöbet ağacıyım

rh1jdz.jpg

hoş geldiniz aramızaaaaa

9sz1ns.jpg

rbi6hd.jpg

ÇOOOKKK DERİN BAKIŞLAR.BU BAKIŞ KİME kine kardeşim

29gd72s.jpg

çok güzel çaldınız be kardeşim agzınıza yüreginize saglık

http://tinypic.com/view.php?pic=2nvf510&s=3

aramıza hoş geldin sami kardeşş

xd5wdv.jpg

kardeşim fotoları çekmeme yardımcı oldugun için teşekkür

3321jxk.jpg

nnsn43.jpg

149ryiq.jpg

2nltrfq.jpg

fp17hv.jpg

neudg1.jpg

zmo67l.jpg

ne resim ama:queen::queen:

süper bir film

16gn05w.jpg

bizimle birlikte olmaktan ne kadar mutlular degilmi

2l8afer.jpg

2ztj3o9.jpg

korku filmi 2

korku filmi 3
aydınlatma olmadığı için böyle

w5jl3.jpg

aca0z8.jpg

k326pw.jpg

2n9ars8.jpg

ODAM KİREÇ TUTMUYOR HAA .AH BE ABİM TAM BİLSEM SÖYLEMEMMİ karga sesli olsamda

bu ne ebat bu ne bilgisayar kastı.

abicim neymişiiiiiiiiim be maaaaaaaaaaaaaaaşşşşaaaalllllllllllllahhhhhhhhhhhh :cat:

Son düzenleme:
Tam yatmak üzereyken de bu resim adamın gözüne sokulmaz ki abi :) ya rüyama girerse ? :mrgreen: (umarım kızmazsın sercan)

Neyse teşekkürler resimler için :) bana müsade herkese iyi geceler :)

21o0bgl.jpg

2rfy6uh.jpg

sende meşhur oldun SAMİ

2exrk80.jpg

CESUR abine iyi sarıl sakın bırakma çok şey ögrenecek gibisin ondan:p:p

33touab.jpg

MAŞERİN 3 ATLISI GİBİ OLDU.GALİBA ATLAR AŞAGIDA BAGLI:queen::queen:

6f8nlz.jpg

21ci81h.jpg

29wwh2w.jpg

ieksc1.jpg

2ur6phk.jpg

676rnn.jpg

ARKADAŞLAR gerçekten bayagı yoruldum çünkü bu fotoları ve video ları yüklemek bana kaldı kızım 1.2 kere gösterdi.inanın 8 de işten geldim yemek yiyip hemen PC başına oturdum.saat şuan itibariyle 00:05 vallaha belim koptu işte sevgi bu arkadaşlarım için birşeyler yapabilmek ne mutlu bana.tşkri yazarsınız artık:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

fotolar geliooooooooooooooooooo

arkadaşlar resim yüklediğim sitede sorun var sanırım tam işlem bitecekken sayfa görüntülenemioooo sonra devam etsem olurmu:silent:

olur bende birazcık foto vardı ekleyiverdim:queen::queen::queen:senle tanışmak istiyordum.magrada oldugunu bilseydim tanışırdım.neden biliyormusun geçen yaz mangal partisi yapacaktınız ben biraz kiloluyum demiştim.sende sana kemikleri veririz demiştin bilmem hatırladınmı.ama espiri yaptıgını biliyorum .siz bizim kardeşlerimizsiniz ben zaten ciddiye almamıştım sadece beni hatırlaman açısından söyledim:cat:

Son düzenleme:
Gecenin en güzel fotosu bu....... Çekeni tebrik ederim.... İçimizdeki wampiri öğrenmiş olduk..... :queen::queen::queen::queen::queen:

:pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl:

yaklaş yaklaş, yaklaşla da bi ısırık alayım tatlı yanaklarından.... hayatımmmm....:rendeer:

evet arkadaşlar çatışma başladı ilk başlatan alp tunay:pr:

bu alemde teksin, keske herkes senin gibi olabilse:rendeer: içi dışı bir adamsın...

Tam yatmak üzereyken de bu resim adamın gözüne sokulmaz ki abi :) ya rüyama girerse ? :mrgreen: (umarım kızmazsın sercan)

Neyse teşekkürler resimler için :) bana müsade herkese iyi geceler :)

TIRS BENDEEENNNNNN... Benim yüzümden hayatın aof bürolarında gececek:bounce::wiinkk:

Ne diyon lem..... Ne çatışması.... :silent::silent::silent:

Tahrik yapmayın arkadaşım... :cat::cat::cat:

Hem ben seviyom onu.... Kıskanmayın....

Sevmek yarı ölmektir
Böyle demiştin giderken
Her gün ölüyor insan
Hatırlayınca

Sen yine seni sev
Ben içimde kalayım
Çekil yolumdan artık
Ben olayım

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Nedense aklıma geliverdi birden, Ali ye soyliyeyim de bi ara canlı dinleyeyim....

http://youtube.com/watch?v=AbfyVtHGxzE

uzun zaman olmus düş sokagı sakinlerini dinlemeyeli, bi ara düş sokagı kabusları olmustu benim icin:)

Neyse arkadaslar hepinize iyi pazarlar diliyorum... Ben de artık yavas yavas cekiliyorum kavuguma...

eline sağlık oğuz seni çok yorduk ama değdi sanırım değilmi şu güzellikte resimleri ve resimlerdeki güzellikleri görebilecek kaç kişi var düşünsene şimdi torunlarına anlatacak bir sürü anın oldu ve tabi bir o kadarda resim :rendeer:

arkadaşlar ben yatacagım artıkın çok yoruldum yahuuu.izninizle:cyclopsan

eline sağlık oğuz seni çok yorduk ama değdi sanırım değilmi şu güzellikte resimleri ve resimlerdeki güzellikleri görebilecek kaç kişi var düşünsene şimdi torunlarına anlatacak bir sürü anın oldu ve tabi bir o kadarda resim :rendeer:

aynen cengiz abi yorulmak denemez aslında zevkle yapıyoruz lafın gelişi yoruldum falan hani tşkr belki fazla alırım diye heralde:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Cengiz abi sayende ben de yükleyebiliyorum foto... teşekkür ederim yardımın için :cat:

Alp abi be ne anlatıyordun Allah aşkına :queen:

Sercaaaaan

Gittar'ımmmmm

Murat abim ne kadar da masum bakmışsın öyle :rendeer:

ve gecenin en karizmatik 4 karesi
işte biiiiiirr

işte ikiiii

işte üüüüç

işte döööört

pardon::eek:uups:: :cherry:

işte döööört

o ne bakıştır :cat: