merhaba arkadaşlar bende 125 kt almak istiyorum ama henüz üzerine binmek nasip olmadı.acaba merak edip sele yüksekliğini olçen arkadaşlar varmıdır?kaç cm dir bileniniz varmı?
ilgin için teşekür ederim arkadaşım ama orada sele yüksekliğiyle alakalı bir yazı yok ne yazıkki!r:
slm 125 kt guzel motor rahat titreme sorunu bendede var sübabları sıkınca titreme gidiyor ama çalışması degişiyor tam ayarını bulursan 8000 devirden sonra hafif bir titreme yapıyor motor tin tin çalışıyo valla çiklede kullanmıyorum marşa dokun çek tık çalışıyo soguk sıçak farketmıyo (hava vidasını çalmışlar yeni karburator taktım ondanorjinalıyle çiklesiz olmuyodu)
sen kendinden biraz bahset mesela boy kaç ve sele yuksekliği neden bu kadar önemli
boyum 1,67-85 kg falan .yani anlayacan biraz teredütlüyüm bu konuda ayaklarım yere yetişirmi vs..aslında ilk motorum olacak ondan dur kalk yaparken ışıklarda falan problem yaşamayayım diye önemsiyorum bu konuyu.sana zahmet olçebilirsen çok sevinirim.şimdiden teşekürler
slm beyler benimde bir mondial kt var
merhaba arkadaşlar artık bende bir 125kt sahibiyim bu günden itibaren.motoru aldım sonunda.yarın allah nasip kısmet ederse alimde.aranıza katılmaktan memnuniyet duyarım.bilgi ve paylaşımlarınız için teşekür ederim.
hayırlı olsun tekerin düz bassın :rendeer::rendeer: