o andaki yer zaman psikoloji ve diğer faktörler göze alınarak durup durmayacağına insan kendi beyniyle karar verir arkadaşın o anda gerçek düşüncelerini şu an da hiçbirimiz bilemeyiz ve bence çok fazlada karıştırmaya gerek yok çünkü bu konu çok fazlasıyla uzar ve tatsız sonuçlar meydana çıkabilir:rendeer:
Yazmayacaktım artık ama olmuyor.....
adı üstünde İNSAN. birazda düşünme yeteneği varsa herşey ve her konu adil ve insancıl, hakaret etmeksizin tartışılmalı! tartışılmak zorunda çünkü bizler birer
İNSAN'ız düşünme,karar verme yeteneği sadece bizlere verilmiş! bunu yapamayan sadece okusun lütfen:silent:
Egelim kardeş,
Kaza yapanın yerine koyabilirmisin kendini? sanmıyorum çünkü hayatında benzer bir kazayı yaşayanın dışında kimse ''O'' kuryenin yerine koyamaz kendini.
Almanya da yaşadığım bir kazadan sözedeyim kısaca.
1982 yılında kırmızı ışığı ihlal eden bir Minicooper'in kapısına çakıldım ve 19mt ilerideki seyahat acentasının vitrin camından içeri,orada da, masif bir masaya çarparak yığılıp kalmışım! 20 gün koma ve 75 gün rehabilitasyon yaşadım ben...
onun için, konuya gösterdiğim hassasiyet ve tepkilerimi kimse yadırgamasın, kusura bakmasın.
Millet olarak konuları oldu bittiye getirmek,boşvermek bir alışkanlık ama değişmeliyiz ve biz insanlara layık olanın engüzelini sağlamalıyız TOPLUMUN birer bireyi isek tabi.
Selamlar olsun:cat: