yorumlar almış başını gitmiş.
bence bu formun çoktan kitlenmesi lazımdı.burdan moderatör arkadaşlara
sesleniyorum olay kontrolden çıkmış karşılıklı hakaretlere,dualara,beddualara
dönmüş tartışmanın seviyesi yerle bir olmuş.
konu hakkındaki düşüncem ise ne olursa olsun böyle bir durum karşısında
basıp gitmek pek hoş olmamış.kazanın olduğu noktayı çok iyi biliyorum gözümün
önünde canlanıyor evet sakat bir yer araçlar hızla gelirler ama 100 mt e kadar
durmak mümkün zaten kaza akabinde trafikte yavaşlar ve durma noktasına gelir.ama tabi böyle bir mecburiyetide yok insanların.kendi insiyatifinde herşey.ki gerçekten o an için elinden birşey gelemeyeceğini düşünmüşte olabilir.kimse aynı değil,aynı olmak zorundada değil.ben dururum,sen durursun,bu durur,o durur durmaz!işi vicdan muhasebesine dayatmamak lazım.konu hakkında o kadar yazan eden sert çıkan arkadaşlar yolda gördüğü her kazaya müdahil oluyorlarmı?
bence bu formun çoktan kitlenmesi lazımdı.burdan moderatör arkadaşlara
sesleniyorum olay kontrolden çıkmış karşılıklı hakaretlere,dualara,beddualara
dönmüş tartışmanın seviyesi yerle bir olmuş.
konu hakkındaki düşüncem ise ne olursa olsun böyle bir durum karşısında
basıp gitmek pek hoş olmamış.kazanın olduğu noktayı çok iyi biliyorum gözümün
önünde canlanıyor evet sakat bir yer araçlar hızla gelirler ama 100 mt e kadar
durmak mümkün zaten kaza akabinde trafikte yavaşlar ve durma noktasına gelir.ama tabi böyle bir mecburiyetide yok insanların.kendi insiyatifinde herşey.ki gerçekten o an için elinden birşey gelemeyeceğini düşünmüşte olabilir.kimse aynı değil,aynı olmak zorundada değil.ben dururum,sen durursun,bu durur,o durur durmaz!işi vicdan muhasebesine dayatmamak lazım.konu hakkında o kadar yazan eden sert çıkan arkadaşlar yolda gördüğü her kazaya müdahil oluyorlarmı?
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.