[Adana - MT]

eee kim anlatcak akşam neler oldu :silent:
ben gelemedim:pale: birileri telefonuma bakmış olsaydı gelcektim ama..... nneeyyyssseeeee bakalım
hadi anlatsın birileri

kankaa arkadaşlarla buluşup hasret giderme dışında fazla bişey kacırmadın gibi yaw duymadım kusura bakma...:rendeer:

gürsel abi mali nin dedigi dogruysa ben yagımı isterim arkadaşşşşşş:p

birde stant mankenleri vardı birsürü foto cekildik onlarıda görelim nasıl cıkmışız fıstıkların yanında:cherry:

Son düzenleme:
bence akşam güzel bir organizasyon oldu.saolsun aplaslan abimiz(hulk) bizlere yağ verdi. ben ve buffer özden abimiz birde cem01 biraz geciktik.göremedik İso'yu erhan abiyi ve hasan abiyi. ama saolsun selamlarını aldık.bizden de selamlar. Yağlarımızı alıp.Mc Donalds'a gittik birşeyler yedikten sonra geri döndük ceyhana.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. görüşmek üzere..

Son düzenleme:
Abicim misafirimin sıkıldığını düşündüm o yüzden erken kaçmak durumunda kaldımm,keşke görüşebilseydikk ama sağlık olsun nasıl olsa aynı ortak paydanın parçalarıyız gönlümüz bir ,her zaman heryerde görüşebiliriz

Mehmet'in de dediği gibi kusurumuza bakmayın biraz geciktik ama.. selamlarını aldık arkadaşlar. güzel bir buluşma oldu. alpaslan (hulk) abimize de sonsuz teşekkürler.yağımızı aldık.ve Tır dan ayrılıp,birşeyler yemek için MC Donalds a gittik.Gerci ben ve arkadaşım suat doymadık kücücük hamburgerlerle ama napalım.. :mrgreen: katılan arkadaşlara teşekkürler.. Görüşmek dileğiyle...:king:

Abicim misafirimin sıkıldığını düşündüm o yüzden erken kaçmak durumunda kaldımm,keşke görüşebilseydikk ama sağlık olsun nasıl olsa aynı ortak paydanın parçalarıyız gönlümüz bir ,her zaman heryerde görüşebiliriz

eyvallah kardeş.. tabiki gönlümüz her zaman bir...:cat: yine görüşürüz inşallah sağlık olsun..

kankaa arkadaşlarla buluşup hasret giderme dışında fazla bişey kacırmadın gibi yaw duymadım kusura bakma...:rendeer:

çok şey kaçırmışım o zman kankaaa :pale:
uzun zamandır kimseyle görüşemiyorum okulundaaaaaa işindeeee sınavlarındaaaa...........::rantinp:::rantinp:

Adana İl Temsilcisi

isocum bu ne edebiyat,bu ne zerafet,bu ne kibarlık.inan 2 defa okudum yazını,(acaba bir kitaptan alıntımıdır nedir)bilmem cengiz ve ferda ne der bu konu için?

gürselim,emanetimi isterim.
resimleri istiyoruz arkadaşlar.

sanırım yok zaten meterolojiden de bakıldığında yagmurlu gösteriyor adana ve çevresini. inşallah diğer haftaya haluk abi..

bi zahmet be gürselcim. eee pazara ne yapıyoruz gidiyoruz dimi. sözden dönmek yok dimi.
halukcum ben bu hafta 07/15 çalıştım, bu vardiya beni en çok yoran vardiya, üstüne üstlük birde mesailer başladıki :salut: eh.yani olsaydıda ben pas geçerdim sanırım.
maaaliiiii beniii diskooyaaa götürrrr,hemde artçın olarakkk:queen:
iso kanuni race 200 lemi gidiyorsunuz:queen:
kaçıp gittin hemen :p Zaten orda olmayanlara da verdiler ulaştıralım die.Demirgürselde emanetler.Ama vereceğini hiç sanmıyorum.Motorun yağının değişmesi gerektiğinden bahsediyordu en son :p
mali dur kurban olim herkesi üstüme salmışsın bir anda
ADANA MT'YE DUYURUDUR:queen:
abilerim ablalarım, bende sadece Hasan ve Erhan'ın 1'er litre yağı var.ve birde bana verdikleri.tabi mali şu konuda haklı yağ deyişim zamanımda gelmişti hani, her an içimdeki kötülük duyguları depreşebilir:cherry:bütün kutuları motorumun yağ haznesine boca edebilirim her an.o yüzden biran önce bi toplanma bahanesi yaratalımda bende bu yüklerden kurtulim.niyetim iyice bozulmadan hani:queen:
tamam gürsel abiye çökerim ben,ya bu arada dünya foto çektiniz nerde bu fotolarr:)
abi bu fotolara nasıl bir başlık açalımki çözemedim:silent:

gürsel abi mali nin dedigi dogruysa ben yagımı isterim arkadaşşşşşş:p

birde stant mankenleri vardı birsürü foto cekildik onlarıda görelim nasıl cıkmışız fıstıkların yanında:cherry:
:queen::queen::queen: ne fıstığı abi büyük bi hüsran yaşıyorum ben:queen:
yağa gelince...müracat üstteki duyuru :p yani avcuna bolca tuz döküp yalama mevzuusu:queen:
bence akşam güzel bir organizasyon oldu.saolsun aplaslan abimiz(hulk) bizlere yağ verdi. ben ve buffer özden abimiz birde cem01 biraz geciktik.göremedik İso'yu erhan abiyi ve hasan abiyi. ama saolsun selamlarını aldık.bizden de selamlar. Yağlarımızı alıp.Mc Donalds'a gittik birşeyler yedikten sonra geri döndük ceyhana.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. görüşmek üzere..
bendende teşekkürler mehmet.sen aramazsan haberim olmayacaktı, bikaç gündür siteyede düzgünce giremedim.pc me format attım, tekrar toparlaması iki üç günümü aldıda:)
isom ne payı, ne paydası :p ne söylüyorsun sen, ne edebi ruhlu bi adammışsın abi :silent: abi sen izinden gidilecek adammışsın vesselam , takdir ettim vallaa :queen:
Mehmet'in de dediği gibi kusurumuza bakmayın biraz geciktik ama.. selamlarını aldık arkadaşlar. güzel bir buluşma oldu. alpaslan (hulk) abimize de sonsuz teşekkürler.yağımızı aldık.ve Tır dan ayrılıp,birşeyler yemek için MC Donalds a gittik.Gerci ben ve arkadaşım suat doymadık kücücük hamburgerlerle ama napalım.. :mrgreen: katılan arkadaşlara teşekkürler.. Görüşmek dileğiyle...:king:
özden, suat...tekrar görüşmek üzere :rendeer:
isocum bu ne edebiyat,bu ne zerafet,bu ne kibarlık.inan 2 defa okudum yazını,(acaba bir kitaptan alıntımıdır nedir)bilmem cengiz ve ferda ne der bu konu için?

gürselim,emanetimi isterim.
resimleri istiyoruz arkadaşlar.
maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :pr::pr: :queen:
eeee arkadaşlar yarın gezi falan yokmu
yok abi yok, zaten her yer yağmur çamurmuş yarın, az önce tv de hava durumu dinledim.internet motorculuğuna devam:p

Gürsel abi bence başlık felan açıp tüm türkiyeye rezil olmanın bi manası yok,adana mt'ye yapıştır gitsinn:queen:Hasan abinin maliye artçı olduğu fotoyu görmek için kıvranıyorum:queen:

Gürsel abi bence başlık felan açıp tüm türkiyeye rezil olmanın bi manası yok,adana mt'ye yapıştır gitsinn:queen:Hasan abinin maliye artçı olduğu fotoyu görmek için kıvranıyorum:queen:

bende çok merak ediyorum doğrusu :p
Nyse hadi ben Mersine kaçar..Pastane motorcuları sizi :p

hoşgeldin haydar.. güzel vakit geçirebileceğin.bolca bilgi alışverişi yapabileceğin.Bizce Türkiyenin en iyi motosiklet sitesine üye oldun. Adana MT gezi yapacagı zaman mutlaka bu topicte konuşulur.. bilgin olur.. Bizi izlemeye devam et,tabi sende gel... (tv kanalı gibi oldu haa) :mrgreen:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
hoş geldin haydar kardeş.gezilerde seni de aramızda görmek isteriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar