[Adana - MT]

kankaa hatırlatta doğum gününde sana bi şişe dibi gözlükle bide projöktör alacammm,olm körmüsün adam yazmış oraya saat 18 de kazım büfe demişşş,başka detaylı bilgide ne olikii gazmaaaaa:p

:

gonuş ma lannnnnnn ::belge::nn

olmaz olamazzzz,benim o saate işim varrr:queen:

vala bilmem işine gelirse bende bir arkadaşlan takılırım artık senin hakkında ne dersen bilemem :wiinkk:

Son düzenleme:
evet arkadaşlar... buralarda yagmur vardı.şuan durdu.hava da açtı diyebilirim. kısmet olursa ceyhandan geleceğiz.. görüşmek dileğiyle..:bounce:

akşam ceyhandan cem01 de gelecek.. inşallah 4 motosiklet ve 5 kişi ceyhandan katılacağız.. görüşmek üzere..

eee kim anlatcak akşam neler oldu :silent:
ben gelemedim:pale: birileri telefonuma bakmış olsaydı gelcektim ama..... nneeyyyssseeeee bakalım
hadi anlatsın birileri

bi zahmet be gürselcim. eee pazara ne yapıyoruz gidiyoruz dimi. sözden dönmek yok dimi.

eee kim anlatcak akşam neler oldu :silent:
ben gelemedim:pale: birileri telefonuma bakmış olsaydı gelcektim ama..... nneeyyyssseeeee bakalım
hadi anlatsın birileri
walla güzel ama hüsranla dolu bi organizasyondu..Yer seçimi yanlış olmuş galiba biraz,istenilen ilgi sağlanamadı.. Alparslan(HULK) sağolsun çok iyi ilgilendi bizle misafir olmasına rağmen :p Kola bilem ısmarladı:p ben içmedim ama :p nolur nolmaz :p Racer200 testi yaptık üstünde abuk resimler çekildik :p Hasan abi koyar herhalde gün içinde.Hediye dergilerimizi aldık,1er litre Shell Advance yağ hediye ettiler hepimize.Her ne kadar abi benim motor 4 lt alıyo dememe rağmen 3 tane daha alamadım :p
maaaliiiii beniii diskooyaaa götürrrr,hemde artçın olarakkk:queen:

tekteker olur mu ? :p

mali yağı hangi arada aldınız ollmm benim niye haberim yokk,yoksa kola içtim diye yağ vermedilermi bana:)

mali yağı hangi arada aldınız ollmm benim niye haberim yokk,yoksa kola içtim diye yağ vermedilermi bana:)

kaçıp gittin hemen :p Zaten orda olmayanlara da verdiler ulaştıralım die.Demirgürselde emanetler.Ama vereceğini hiç sanmıyorum.Motorun yağının değişmesi gerektiğinden bahsediyordu en son :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar