muratcım,yağmur dursa bile yerler çamur olur diye düşünüyorum,ne dersin.
yerler çamur olsa ne olur abi,tatlı su motorcusumusun ,yoksa hani sıfır makina çamur olmasın,aayyy sinek konmasınn hesabımıııı:cherry:
yerler çamur olsa ne olur abi,tatlı su motorcusumusun ,yoksa hani sıfır makina çamur olmasın,aayyy sinek konmasınn hesabımıııı:cherry:
titizdir benim yoldaşım kankaaa olacak o kadar![]()
titizdir benim yoldaşım kankaaa olacak o kadar![]()
öyle tabii kankaa bıyığına kurban olurum bora abiminn:cherry:
selam bugün urfadan döndüm iyide yağmur yedim çamşıra kadar ıslandım ama yol çok kaygandı canımı sıktı ıslanmak değil çamur yok ama yollarda bora abi
isoooo tarla faresi seni neyi ıslanıyon oliiiimmm milleti gaza getirme sen ne ile gidecen geziye söyle bakalım:mrgreen:
hhaaaaayyaaaaaabuuuuuusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:queen:
bende bendeeee benide yazın bakalım kanuni neler yapıyor muşş :mrgreen:beni de yaz ama biraz daha bilgi ver abi nerde saat kaçta buluşuyoruz
şimdi siz oraya eğitim için mi gideceksiniz yoksa hediyeler için mi![]()
kankaa hatırlatta doğum gününde sana bi şişe dibi gözlükle bide projöktör alacammm,olm körmüsün adam yazmış oraya saat 18 de kazım büfe demişşş,başka detaylı bilgide ne olikii gazmaaaaa
ne hediyesi lenn,kazım büfede bize bi muzlu süt ısmarlama ihtimalin için ordayız,ben senin bana muzlu süt ısmarlama ihtimalini sevdim maliii:queen: