maçoluk testi:)

Bayanlar icin de var mi diye soran arkadaslara...

Bunu bir belgeselde seyretmistim. Sanirim ana rahmindeki hormon dengesi ile alakali bir test bu. Belgesele gore, kadinlarin da sert yada yumusak olmasini ayni sekilde etkiliyordu. Olur ya bazi kadinlar bir erkek kadar serttir, bazilari da gayet "hanimcik".

Ama ciddi bir arastirma sonuclarina dayanan bir iddia degil bu, o yuzden ciddiye alinmamasi lazim. Ornegin ben 100% kendisine guvenen basarili bir erkek olmama ragmen, parmak uzunluklarim machodan daha cok gay yonune kayiyor :)

Foruma motosiklet yorumlarini okumak icin uye oldum, yazdigim ilk mesaj bu ise, bana burada yer yok demek ki :)..

Ben biraz daha okuyayim...

Ama ciddi bir arastirma sonuclarina dayanan bir iddia degil bu, o yuzden ciddiye alinmamasi lazim. Ornegin ben 100% kendisine guvenen basarili bir erkek olmama ragmen, parmak uzunluklarim machodan daha cok gay yonune kayiyor :)

zuhaha... aman, kimse arkadasimiz gibi içerlemesin:queen:

zaten bi defa gay mi? maço mu? diye sorulması saçma. maço erkek demek degil ki... daha dogrusu, maço, bir cinsiyet degildir. Gay, cinsiyet belirtir.

kız mı? huysuz mu? gibi bi soru ikilisi ile karşı karşıyayız zaten bu testte:) saçma işte toptan:D

ali777: abi yuh yaaa %100 kendine güvenen başarılı bi erkek olaraktan heee:queen: yav ne adamlarsınız yaaaa:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ali777: abi yuh yaaa %100 kendine güvenen başarılı bi erkek olaraktan heee:queen: yav ne adamlarsınız yaaaa:queen:

olm adamı rencide etme yav bak oradan bi uçarsa burda 2 mizi birden nakavt eder ehi ehi..:queen:

Tequ, senin parmak durumu nasıldı? booole, abimizi yakın takipler falan??:D;)
işaret parmağım<yüzük parmağım<orta parmağım evelallah :p
Bayanlar icin de var mi diye soran arkadaslara...

Bunu bir belgeselde seyretmistim. Sanirim ana rahmindeki hormon dengesi ile alakali bir test bu. Belgesele gore, kadinlarin da sert yada yumusak olmasini ayni sekilde etkiliyordu. Olur ya bazi kadinlar bir erkek kadar serttir, bazilari da gayet "hanimcik".

Foruma motosiklet yorumlarini okumak icin uye oldum, yazdigim ilk mesaj bu ise, bana burada yer yok demek ki :)..

Ben biraz daha okuyayim...
dostum tabiki ciddiye alınmayacak bir iddia :p mesela gkn da 1.resimdeki gibi çıkmış. İnanabiliyomusun :p
sana benim msn'i şutladım aldınmıı:silent:

banada bi vole çaksana :p

Son düzenleme:
ferdo, gıs, benim okul basladı, ondan. son donem ya,bi sakatlık cıkmasın die accık ustune titriyom derslerin.ne msn e ne de foruma dooru durust giriom:(

seni anlayabiliyorum hemSHo bende hemen hemen aynı durumdayım işe bile doğru dürüst gelemiyorm
neyse artık bööle forumdan haberleşiriz :cherry:

GKN

sen beni çok yakından takip ediyosun forumda, her yazdığıma alıntı yapıosun we cewaplıoosun ama yakın takip ii değildir kazaya sebeptir haberin olsun...biraz mesafe bırak bence... :)

.

takip genelde arkadan yapıldığına göre;
arkadan çarpmasımı kötü yoksa sadece çarpmasımı:p
yanı 8/8 suçluluk baabında:mrgreen:

bu yakınlığın sevginin sebebi nedir:p
yüzük parmağıyla bi alakası varmı:mrgreen:

Bi kere kodu yanlış yazmışsın :p
Öhöm :p hemen düzeltiyorum alıntını editlersen sevinirim pınar :p
takip genelde arkadan yapıldığına göre;
arkadan çarpmasımı kötü yoksa sadece çarpmasımı:p
yanı 8/8 suçluluk baabında:mrgreen:
Senin bir zamanlar dediğini iadei iltifat olarak söylüyorum. Hastayım yorumlarına :p
bu yakınlığın sevginin sebebi nedir:p
yüzük parmağıyla bi alakası varmı:mrgreen:

yok :p

GKN

Extrema sende ateşleme ortalığı :p Gkn okurken görmemiş bunu atlamış işte :p ne die gözüne gözüne sokuyosun ki :p

extrema 2 zamanlı, her haraketinde ateşleme var, 4 zamanlılar gibi tekini boş geçmiyo:p
bu arada sen konuyu kaçırmışın sanırım:mrgreen:
tanıştıriyim
sağ elim :p:p:p

spa0148pd7.jpg

ayak parmaklarım aynı nolcek şimdi ben endurocumuyum:queen:

benim işaret parmağım koptu nolcak şimdi yoksa ben insan değilmiyim :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar