GÜLTEKİN F 650 sine Kavuştu...O bir BMW..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala bende de şimdi cbf150 var çok şükür ayağımızı yerden kesiyor :p

Arkadaşıma olan saygımdan dolayı kimselere cevap yazamadım...kusura bakmayın...yoksa beni bilirsiniz tek tek cevaplandırırım...öle trip falan bilmeyiz...

bu anlatımın böyle hoş olmasının nedeni arkadaşımı sevmem ve makinasını almasına onun kadar sevinmemdi...

Allah herkesi iyi kötü bir motosiklet sahibi yapsın...yoksa inanın motorsuz eliniz kolunuz bağlı...

Cidden sonuna kadar katılıyorum 1 haftadır yağmurda hatta karda (Ankaranın yüksek yerleirne kar yağdı) motora binmem sonucu üşüttüm ve bu gün sabah yine yağmur sebebiyle kız arkadaş baskısı ile motorsuz ulaşım şeklini kullandım ve otobüse bindim açıkçası gidene gelene kadar çatacak adam gezdim.Motorumu seviyorum ben....

Arkadaşıma olan saygımdan dolayı kimselere cevap yazamadım...kusura bakmayın...yoksa beni bilirsiniz tek tek cevaplandırırım...öle trip falan bilmeyiz...

bu anlatımın böyle hoş olmasının nedeni arkadaşımı sevmem ve makinasını almasına onun kadar sevinmemdi...

Allah herkesi iyi kötü bir motosiklet sahibi yapsın...yoksa inanın motorsuz eliniz kolunuz bağlı...

(sondan başlayarak)
1) amin
2) eyvallah
3) yaz kardeşim. tek tek cevapla. trip falan yapma :p

_____________________-

hayır dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
sağolun. :rendeer:

(sondan başlayarak)
1) amin
2) eyvallah
3) yaz kardeşim. tek tek cevapla. trip falan yapma :p

_____________________-

hayır dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
sağolun. :rendeer:

kanka işimede geliyor çaktırma...üşeniyom bazen...:p

rapor ver len Kazım Kanat...nedir makinadaki son durum..performans tüketim...varmı bi dalga motoru makinada...

kanka işimede geliyor çaktırma...üşeniyom bazen...:p

rapor ver len Kazım Kanat...nedir makinadaki son durum..performans tüketim...varmı bi dalga motoru makinada...

henüz 90 km. yaptım. yazacak fazla birşey yok.
çok ağır. gaz çok hassas. ön fren aniden kapıyor. 80 km.'den sonra ön cam rüzgarı doğruca kaska gönderiyor, şamar yiyerek yol alıyorsun. açı veya yüksekliği mutlaka değişecek.

bastınmı kopuyor. 1-2-3. viteste şaha kalkıyor. mest ediyor.
şimdilik titreşimi bile hoş geliyor :)

bugün ybr'yi de kullandım, sinek gibi geldi, buna bindim, oha oldum.
şimdi iki motora da acemiyim. şapşal bir vaziyet :)

alışma evrelerindeyiz.... cicim ayları... anla işte :)

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun.. güle güle kullanın :)
ben anlatımın akıcılığına bittim ..

Yavv Metehandrom, senin kadan daş düşe başına e mi:mrgreen::mrgreen:
Bu kıltekin dediğin zaatı-ı muhteremide dut kanadından getir, piknik üzerine piknik yapalım:cat:
Ne güsel hikaye olmuş yaav. EE ne demiş atalar: Tabak sevdiği deriyi vururmuş yerden yere:p Senin deyişinle Kıltekin süpper bir astragan edinmiş sonunda:cat: Sebep olana, yardımcı olana, konuşmayıp bıdı bıdı etmeden yol gösterene, buraya aktarana, pinip de sevinene helal olsun:cat::cat:
Bu lafım sana eyy Kıltekin: Çin çon a benzemez buuu:cat: Adamı 50 adet beygir ile salavatlar gönderir vallh.:cat: o yüzden tikkat!! Mete' den uzak tut, bu da ikinci tavsiyem:queen: Kanka beraber almadıkmı, ortak değilmiyiz diye girişebilir mevzuya, şu andan itibaren sadece Topik arkadaşı olarak kalsın:queen::queen:

Helal size arkadaşlar, çok sevindim gerçekten. Herkesin gönlüne göre versin:cat::cat: Kazasız belasız pinersin işallah :cat: Ben olsam egzostu ile oynanmamış olanı alırdım ama sen de haklısın, nerede kaldı orjinalleride biz bulalım değil mi:silent:

hocam hayırlı olsun güle güle kullan

metehan sende böyle reklam kokan hareketlerle beni kandıramazsın gel bana sponsor ol gururla sunayım taziye tebrik topikimde senin o gül cemalini :),

ver parayı bana da alalım okeymi leynn:bounce:

metehan sende böyle reklam kokan hareketlerle beni kandıramazsın gel bana sponsor ol gururla sunayım taziye tebrik topikimde senin o gül cemalini :),

Alaahın gıllısı:)
Ne moturun vaaaar, ne alacak niyetinnn. Sadece at tut sen burada:pale:
Sana en kısa zamanda motor kakalamayan ne olsun he mi:cat:
Yaav al artıkın yaavv:pale: Sana dertlenip ben heder oluyom. Döndüğümde altında iki teker bişiy görmez isem yandın heeee

henüz 90 km. yaptım. yazacak fazla birşey yok.
çok ağır. gaz çok hassas. ön fren aniden kapıyor. 80 km.'den sonra ön cam rüzgarı doğruca kaska gönderiyor, şamar yiyerek yol alıyorsun. açı veya yüksekliği mutlaka değişecek.

bastınmı kopuyor. 1-2-3. viteste şaha kalkıyor. mest ediyor.
şimdilik titreşimi bile hoş geliyor :)

bugün ybr'yi de kullandım, sinek gibi geldi, buna bindim, oha oldum.
şimdi iki motora da acemiyim. şapşal bir vaziyet :)

alışma evrelerindeyiz.... cicim ayları... anla işte :)

attan inipde artık eşşeğe binme sende...arada bir aydınlat bizi...

Yavv Metehandrom, senin kadan daş düşe başına e mi:mrgreen::mrgreen:
Bu kıltekin dediğin zaatı-ı muhteremide dut kanadından getir, piknik üzerine piknik yapalım:cat:
Ne güsel hikaye olmuş yaav. EE ne demiş atalar: Tabak sevdiği deriyi vururmuş yerden yere:p Senin deyişinle Kıltekin süpper bir astragan edinmiş sonunda:cat: Sebep olana, yardımcı olana, konuşmayıp bıdı bıdı etmeden yol gösterene, buraya aktarana, pinip de sevinene helal olsun:cat::cat:
Bu lafım sana eyy Kıltekin: Çin çon a benzemez buuu:cat: Adamı 50 adet beygir ile salavatlar gönderir vallh.:cat: o yüzden tikkat!! Mete' den uzak tut, bu da ikinci tavsiyem:queen: Kanka beraber almadıkmı, ortak değilmiyiz diye girişebilir mevzuya, şu andan itibaren sadece Topik arkadaşı olarak kalsın:queen::queen:

Helal size arkadaşlar, çok sevindim gerçekten. Herkesin gönlüne göre versin:cat::cat: Kazasız belasız pinersin işallah :cat: Ben olsam egzostu ile oynanmamış olanı alırdım ama sen de haklısın, nerede kaldı orjinalleride biz bulalım değil mi:silent:

Muzo reis geçen buluşmada AYE 1000 RR ı teklif etti...istemem dedim...Kıltekde aynı şeyi dedi indiği gibi ahlaksız teklifde bulundu...ne işim var abi yüksek cc makinada...sonra elimde kalıcak toslıcam bi yere...bunların şakası yok...:wiinkk:

senide bu yaz sılverwıng sahabı yapacaktık ama hesapta olmayan şeyler oldu hayatında yattı galiba...artık hiç olmazda...:queen:

Fransadan yokmu foto şipşak falan paşam...

ulan Ziyan halen ağlıyorsun...aç köpek...:queen:

tahrik vardı cevapladım...:pşimdi bizi niye sallamadın diyecekler müridler ..:pale:

Yaav Handrosum :pale:
Ne yapalım ki allahtan geleni reddedemeyiz:pale::pale: Değil mi...
Sen yinede kelepir bi dene bak benim için olurmu:p Gıllı ya cevap bile yazmasan olur:p Gıllı ama motorsuz:mrgreen:
sağol-varol e mi:rendeer:

neco buraya bakıyorsan haberin olsun. bak metehan beye de sordum. o paraya bi halt alınmaz diyor.. aldıktan sonra tee istanbuldan getirtilmez diyor.. ankaradan bakıyorum hala..

neco buraya bakıyorsan haberin olsun. bak metehan beye de sordum. o paraya bi halt alınmaz diyor.. aldıktan sonra tee istanbuldan getirtilmez diyor.. ankaradan bakıyorum hala..

aslında sizede kelepir bişey buldum...özelden yazıyorum şimdi...:cat:

hemde öyle bir kelepirki...akıllara zarar..al sat 300-400 lira cepte..

Alaahın gıllısı:)
Ne moturun vaaaar, ne alacak niyetinnn. Sadece at tut sen burada:pale:
Sana en kısa zamanda motor kakalamayan ne olsun he mi:cat:
Yaav al artıkın yaavv:pale: Sana dertlenip ben heder oluyom. Döndüğümde altında iki teker bişiy görmez isem yandın heeee

Abim ben uzun vadeli planlar yapmaya bayılıyom ya :) hem acelem yok telaşım yok uzuuun uzun proje safhasındayım dönüşüm muhteşem olcek :cherry:

metehanı motorumla dövcem :queen:

kazasız belasız binmek nasip olsun.mete-han seni de bu güzel anlatımından dolayı tebrik ederim çok cici anlatmışın :p

sevgili Gültekinim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güzel makine tekerin hep düz bassın yolun ve farın daima açık olsun,mete kankam sana prodüksiyonluk yapımcılık hatta yönetmenlik teklifi gelirse kabul et sen bu işi kıvırırsın kal sağlıcakla

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun. o motor sahibinden.com da satlık olan değil miydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar