Arkadaşıma olan saygımdan dolayı kimselere cevap yazamadım...kusura bakmayın...yoksa beni bilirsiniz tek tek cevaplandırırım...öle trip falan bilmeyiz...
bu anlatımın böyle hoş olmasının nedeni arkadaşımı sevmem ve makinasını almasına onun kadar sevinmemdi...
Allah herkesi iyi kötü bir motosiklet sahibi yapsın...yoksa inanın motorsuz eliniz kolunuz bağlı...
Arkadaşıma olan saygımdan dolayı kimselere cevap yazamadım...kusura bakmayın...yoksa beni bilirsiniz tek tek cevaplandırırım...öle trip falan bilmeyiz...
bu anlatımın böyle hoş olmasının nedeni arkadaşımı sevmem ve makinasını almasına onun kadar sevinmemdi...
Allah herkesi iyi kötü bir motosiklet sahibi yapsın...yoksa inanın motorsuz eliniz kolunuz bağlı...
(sondan başlayarak)
1) amin
2) eyvallah
3) yaz kardeşim. tek tek cevapla. trip falan yapma
_____________________-
hayır dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
sağolun. :rendeer:
kanka işimede geliyor çaktırma...üşeniyom bazen...
rapor ver len Kazım Kanat...nedir makinadaki son durum..performans tüketim...varmı bi dalga motoru makinada...
hocam hayırlı olsun güle güle kullan
metehan sende böyle reklam kokan hareketlerle beni kandıramazsın gel bana sponsor ol gururla sunayım taziye tebrik topikimde senin o gül cemalini,
ver parayı bana da alalım okeymi leynn:bounce:
henüz 90 km. yaptım. yazacak fazla birşey yok.
çok ağır. gaz çok hassas. ön fren aniden kapıyor. 80 km.'den sonra ön cam rüzgarı doğruca kaska gönderiyor, şamar yiyerek yol alıyorsun. açı veya yüksekliği mutlaka değişecek.
bastınmı kopuyor. 1-2-3. viteste şaha kalkıyor. mest ediyor.
şimdilik titreşimi bile hoş geliyor
bugün ybr'yi de kullandım, sinek gibi geldi, buna bindim, oha oldum.
şimdi iki motora da acemiyim. şapşal bir vaziyet
alışma evrelerindeyiz.... cicim ayları... anla işte![]()
Yavv Metehandrom, senin kadan daş düşe başına e mi:mrgreen::mrgreen:
Bu kıltekin dediğin zaatı-ı muhteremide dut kanadından getir, piknik üzerine piknik yapalım:cat:
Ne güsel hikaye olmuş yaav. EE ne demiş atalar: Tabak sevdiği deriyi vururmuş yerden yereSenin deyişinle Kıltekin süpper bir astragan edinmiş sonunda:cat: Sebep olana, yardımcı olana, konuşmayıp bıdı bıdı etmeden yol gösterene, buraya aktarana, pinip de sevinene helal olsun:cat::cat:
Bu lafım sana eyy Kıltekin: Çin çon a benzemez buuu:cat: Adamı 50 adet beygir ile salavatlar gönderir vallh.:cat: o yüzden tikkat!! Mete' den uzak tut, bu da ikinci tavsiyem:queen: Kanka beraber almadıkmı, ortak değilmiyiz diye girişebilir mevzuya, şu andan itibaren sadece Topik arkadaşı olarak kalsın:queen::queen:
Helal size arkadaşlar, çok sevindim gerçekten. Herkesin gönlüne göre versin:cat::cat: Kazasız belasız pinersin işallah :cat: Ben olsam egzostu ile oynanmamış olanı alırdım ama sen de haklısın, nerede kaldı orjinalleride biz bulalım değil mi:silent:
hocam hayırlı olsun güle güle kullan
metehan sende böyle reklam kokan hareketlerle beni kandıramazsın gel bana sponsor ol gururla sunayım taziye tebrik topikimde senin o gül cemalini,
ver parayı bana da alalım okeymi leynn:bounce:
neco buraya bakıyorsan haberin olsun. bak metehan beye de sordum. o paraya bi halt alınmaz diyor.. aldıktan sonra tee istanbuldan getirtilmez diyor.. ankaradan bakıyorum hala..
Alaahın gıllısı
Ne moturun vaaaar, ne alacak niyetinnn. Sadece at tut sen buradaale:
Sana en kısa zamanda motor kakalamayan ne olsun he mi:cat:
Yaav al artıkın yaavvale: Sana dertlenip ben heder oluyom. Döndüğümde altında iki teker bişiy görmez isem yandın heeee