Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kumita45 yaz... Onun yaz tatili topiğine bak... 3000 km den fazla yapmıştı.... Sanırım ....:p

beyler kış uykusundan uyandı benim er-5 ...sezonu dün açtım sabah formula'yı izledikten sonra 8.30 civarı çıktım İstanbul'dan şile ağva yaptım geldim..kurtlarımı döktüm lakin yolda bir grup motosiklet grubuyla karşılaştım fotoğraf falan çekildik ...o arkadaşlar bu yazıyı okuyosa (buraya takıldıklarını biliyorum) ben onların bana verdiği contact'ları kaybettim bana burdan ulaşıp
o fotografları ulaştırırlarsa çok sevinirimm..

bu arada sorum er_5cilere ....en uzak nereye kadar giittnizz bir başka deyişle şehirler arası en çok kaç km yaptınız..???

Ortalama kaç km hızla gittiniz.Çünkü ben cbf 150 ile gitmeye gözüm yemiyor bazen.100km/s lemi gittiniz stabil :silent:

Nakit 6.000 YTL ye 2005-2006 model 10-15.000 km arası siyah er5 arıyorum ilgilenen arkadaşlar PM gönderebilir arkadaşlar.

rots'a bak chatkut'a bak be akıllı adamlar nasılda kendini belli ediyo,
doğru yolu bulmuşsunuz, çok sevindim bu motor hesaplarınızın kızışmaya başladığına

ee desenize yakın zamanda er-5 çetesi veya erbeş fan klap falan gibi bişi olacaz hayırlısıyla :wiinkk:

bide o motorun deposundaki şerit 2004 modellerdekinden, biliyosun 2005 de ters nike işareti gibi olmalı ööle diil bu , modeli ne olursa olsun güzel duruyo ama

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
rots'a bak chatkut'a bak be akıllı adamlar nasılda kendini belli ediyo,
doğru yolu bulmuşsunuz, çok sevindim bu motor hesaplarınızın kızışmaya başladığına

ee desenize yakın zamanda er-5 çetesi veya erbeş fan klap falan gibi bişi olacaz hayırlısıyla :wiinkk:

bide o motorun deposundaki şerit 2004 modellerdekinden, biliyosun 2005 de ters nike işareti gibi olmalı ööle diil bu , modeli ne olursa olsun güzel duruyo ama

Haklısın.... :cat::cat::cat::cat: Bende dikkat ettim şimdi....

Bu arada kumitam nerdesin yaaa..Özledik seni.... Arada izmir topiğine de bekleriz.... :cat::cat:

Arkadaşlar , motosikletimin üzerini branda ile örtüyorum , yaz aylarında brandanın altında yatan motosiklette marş düğmesi ve diğer elektrik aksamı oksitleme yaparmı (nem den dolayı )
selamlar....

valla bende almayı düşünmüyor değilim ne yalan söyleyeyim... yazın biryerden alacağım gelicek, eğer ki gelirse bi ER-5 te bende olabilir :bounce:

param yetseydi şayet çok niyetlenmiştim ilandaki er-5e bakmaya çünkü fiyatı gerçekten çok cazip ve kendi şehrimde. umarım kısa sürede satılmaz :)

arkadaşlar , er-5 imi yeni aldım (bir hafta önce ) ilk bakımına dün götürdüm ,bakımını yaptırdım ...
aklıma takılan konu ;
er -5 in arka kuyrukta olan soğutma suyu kabından su eksiltme durumlarında benzin deposunu sökmeden (radyotör kapagı depo altında ) su ekleyebilirmiyiz ?
illaki depo yu söküp radyotör kapağını mı kullanmalıyız?
ilgilenirseniz sevinirim ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar