www.kawasaki-turkiye.com adresli link çalışmıyor,
güncel web site sinin link adresin i bilen arkadaşlardan link rica ediyorum.
selamlar.
beyler kış uykusundan uyandı benim er-5 ...sezonu dün açtım sabah formula'yı izledikten sonra 8.30 civarı çıktım İstanbul'dan şile ağva yaptım geldim..kurtlarımı döktüm lakin yolda bir grup motosiklet grubuyla karşılaştım fotoğraf falan çekildik ...o arkadaşlar bu yazıyı okuyosa (buraya takıldıklarını biliyorum) ben onların bana verdiği contact'ları kaybettim bana burdan ulaşıp
o fotografları ulaştırırlarsa çok sevinirimm..
bu arada sorum er_5cilere ....en uzak nereye kadar giittnizz bir başka deyişle şehirler arası en çok kaç km yaptınız..???
teşekkürler ....
selamlar....
ok hocam, bendende selamlar, umarım işini görmüştür![]()
MOTORDA ALARM,ORJİNAL GİVİ TOPCASE,İKİ ADET ÖZEL DİKTİRDİĞİM BRANDASI VAR.EVİN İÇİNDE BİLE BRANDASI ÖRTÜLDÜ.HER ZAMAN ÖZENLE BİNİLDİ VE KORUNDU,ÇİÇEK GİBİ MAKİNA.
makina Çiçek gibide milletde para finito be adamım
http://www.sahibinden.com/7200_ytl_kawasaki_er5WQQaXQQ6099037WQQpXQQdisplayitem
sahibindende genelde çok yüksek tutuluyor er5 için fiyatlar...bende almayı düşünüyorum önümüzdeki(gerçi 1 ay sonra falan) günlerde sürekli takipteyim...
http://www.sahibinden.com/pazarliksizWQQaXQQ6534075WQQpXQQdisplayitem
bu makina fenal değil...fiyatıda fena değil kazası belası yoksa alınabilir.
bu makınanın sahibi bizim siteden... gecenlerde bi gezi yazısını okudum chatkut:cat:
vasco tekrar gözüne çarparsa veya bulabilirsen...buraya koysana linki...en azından daha çok resmini görürüz mtorun :bounce: saolasın:rendeer:
rots'a bak chatkut'a bak be akıllı adamlar nasılda kendini belli ediyo,
doğru yolu bulmuşsunuz, çok sevindim bu motor hesaplarınızın kızışmaya başladığına
ee desenize yakın zamanda er-5 çetesi veya erbeş fan klap falan gibi bişi olacaz hayırlısıyla :wiinkk:
bide o motorun deposundaki şerit 2004 modellerdekinden, biliyosun 2005 de ters nike işareti gibi olmalı ööle diil bu , modeli ne olursa olsun güzel duruyo ama
saolasın davutum:cat:görüşelim:rendeer:aykutum bende görmüştüm linki bu......kendine iii bak.....:cat:
ee desenize yakın zamanda er-5 çetesi veya erbeş fan klap falan gibi bişi olacaz hayırlısıyla :wiinkk: