siz olsaydiniz scooteri mi secerdiniz yoksa vitesli motorumu???

scooter a dengesiz diyenler demekki İtalyan malı scooter a binmemiş yazık çok şey kaçırmışlar,dünyanın en dengeli scooterları

Bana göre, scooterların dengesizliği tekerleklerinin ufak oluşundan kaynaklanan bir durumdur.Bu durumda italyan olsa ne olur çin, japon olsa ne olur.Bunun dışında rahatlığına ve konforuna lafım yok.

Büyük tekerlekli bir motosiklet kullan. O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ö.Z.€.R;1024152' Alıntı:
Bana göre, scooterların dengesizliği tekerleklerinin ufak oluşundan kaynaklanan bir durumdur.Bu durumda italyan olsa ne olur çin, japon olsa ne olur.Bunun dışında rahatlığına ve konforuna lafım yok.

Büyük tekerlekli bir motosiklet kullan. O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. :wiinkk:

Bu güne kadar kullanmadığım tarz kalmadı allaha şükür,istersen sen bi italyan kullan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın:cat:

ya arkadaslar ben soruyu sorarken arasindaki farklari sormustum performans hiz motorun saglamligi bakimindan:):) ornegin bir 150lik scooterla bir 150lik vitesli motor arasinda ne gibi farklar vardir:rendeer:

Son düzenleme:
yatirlimaz gibime gelio:mrgreen::mrgreen:

zaten bi gun dusucem su yatirma yuzunden donuslerde motor yatmio yaa:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Scooter yatırılmaz diyen arkadaşlar buyrun bakın.Demekki kullanmasını bilmek gerekiyormuş demi.Böylece insanlara faydalı olup görevimizi yaptık.Darısı yatıramıyanların başına:queen::queen::queen:

ii de abi o motor artik scooter olmaktan cikmis:mrgreen:
scooter demeye bin sahit ister genis lastik dev gibi bi makina ozel dizayn yari scooter desek
zaten dusucekmis gibi bi durusu var:mrgreen:

Son düzenleme:
kesinlikle vitesli..
yarın bir gün vitesli motosiklete başladığında motosiklet öğrenme eziyetine yeniden merhaba diyeceksin diğer türlü..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Scooter a yatmaz diyorlardı ispatlayınca özel pistte özel lastiklerle tecrübeli bir yarışçıyı kıyaslıyorlar tabiki artık söyleyecek sözleri kalmayınca çevir kazı yanmasın yapıyorlar :queen::queen::queen: Motosiklete binmeyi öğreneceksin sonra yorum yapacaksın :queen::queen::queen: Eğitim şarttttttttt:queen::queen::queen: Allahım sen kullarına doğru yorumda bulunmaları için akıl fikir ihsan eyleeeeeee:queen::queen::queen:( AMİN )

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ

Scooter yatırılmaz diyen arkadaşlar buyrun bakın.Demekki kullanmasını bilmek gerekiyormuş demi.Böylece insanlara faydalı olup görevimizi yaptık.Darısı yatıramıyanların başına:queen::queen::queen:

Ben bundan daha fazla yatırdığıma eminim benim canavarı. :cherry: Bi gün bişeye denk gelip kayıp düşücem diye de korkmuyor değilim ama yine de çok zevkli, napıyım. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben bundan daha fazla yatırdığıma eminim benim canavarı. :cherry: Bi gün bişeye denk gelip kayıp düşücem diye de korkmuyor değilim ama yine de çok zevkli, napıyım. :)

Ben söylüyorum arkadaşım ama İtalyan kullanmadıkları için onlarada hak veriyorum kullansalar bizim neden öyle dediğimizi anlıcaklar.Benim Aprilia atlantic 500 cc 200 kg.Bu ağırlığı yatırırken aşırı bir denge sağlıyor benim motorun koruma demirleri var inanki yere değecek ama hala motor kaymıyor mükemmel denge vermişler.İtalyanlar bu işin tek kelimeyle uzmanı.:cat:

İkisininde ayrı zevki var.Ama bana kalsa vitesli...:cherry:

Durumu o yatar bu kalkar olarak kıyaslamaya gerek varmı bilmiyorum :)

Ama bu bir tarz meselesidir kimse birbirine girmesin scooter tabiiki racing kadar yatmaz ama bir racingte scooter kadar rahat değildir.

Ne oldu şimdi hadi cevap verin racingte daha hızlı yada scooter da daha kolay yük taşınıyor diye devammı edeceksiniz

Vitesli yada vitessiz bir otomobil sürücüsüne sorun bakalım otomatiği tercih edeni vitesliye döndürebilecekmisiniz yada vitesliyi tercih edeni otomatiğe döndürebilecekmisiniz cevap hayır ise o zaman bu kıyasta anlamsız

Sonuç olarak tercih meselesidir ikisininde kendine göre artıları ve eksileri vardır birbirinizi uzmeye değmez derim :)

Motosiklete binmeyi öğreneceksin sonra yorum yapacaksın

Haklısın motosiklete binmeyi öğreneceksin.Scooter için ne bir eğitim gerekli nede tecrübe.Tam bir motosiklet değilki.Motosiklete binmeyi öğrenenler zaten scooter'la genelde uğraşmazlar... :bounce: :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
İnsanlara boşuna demiyorum eğitim şart diye genede bıkmadan söylüyorum eğitim şart.Motosiklete binmek aynı zamanda kabiliyet gerektirir,herkes hertür motosikleti kullanamaz olsun bizlerin görevi bu durumda olanlara yardım etmektir scootera binmenin eğitimi olurmu diyenlere buradan sesleniyorum birazcık araştırmacı olsunlar ve netten bulsunlar ama o siteyi bulmakta kabiliyet gerektirir.:queen::queen::queen: Scooter motosikletmidir diyenlerrrr sesleniyorum eğitim şartttt:queen::queen::queen:

İnsanlara boşuna demiyorum eğitim şart diye genede bıkmadan söylüyorum eğitim şart.Motosiklete binmek aynı zamanda kabiliyet gerektirir,

Evet motosiklete binmek kabiliyet gerektirir, scooter için buna çokta ihtiyaç yok.:bounce: :mrgreen:

herkes hertür motosikleti kullanamaz

Evet, herkes hertür motosikleti kullanamaz ama scooteru rahatlıkla kullanabilir. :bounce: :mrgreen:

olsun bizlerin görevi bu durumda olanlara yardım etmektir

Senin kabiliyetlerin scooter ile sınırlıysa bence sen kimseye yardımcı olma... :bounce: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar