siz olsaydiniz scooteri mi secerdiniz yoksa vitesli motorumu???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ben bir scooter kullanicisiyim ve hep merak etmisimdir vitesli motorun scooterlardan farki nedir yani ne gibi farkliliklari var performans ve guc bakimindan...
yada siz olsaydiniz hangisini tercih ederdiniz scooterimi yoksa vitesli motorumu neden????:silent:

bence ikiside şehir içinde scooter şehir dışı ses dinlemek ve dinletebilmek içün:) vitesli motoru tercih ederdim

vitesli :cat:ileride motosikletini büyütmek isteyeceksin ve yine vitesli almak zorunda kalacaksın

ya vitesli ayrı bişey mesela yolda giderken scoterde ara gaz veremezsin fakat viteslide verirsin scoterde motor yokuşta yıgıldıgında bişey yapamazsın fakat viteslide vites küçültür yada debrajı sıkıp bırakırsın aynı cc vitesli daha guçlu olur sonra vitesliyle daha iyi yatar daha hızlı viraja girersin vitesli bence gorsel acıdan daha ustun ..... uzar gider ama ben olsam ilk tercihimi vitesliden yana kullanırım

valla ne desem scooter şehir içinde harika bi zevk.... (uzun yolunu bılmıyorum yapmadım en az 200km gittim)

ama viteslide de ara gaz vermek çok zevkli..uzun yolda rüzgara karşı yatışı bi ayrı zevk.

ama ben genede sanırım scooter derdim.

viteslinin tadı bir baska tabi bu benım görüşüm ve kesınlıkle vitesli

eğer acemi isen Düşük Hacimli bi vitesli ile baslamak en mantıkLısı sanırsam :p

Benımde moralımı bozuyorsunuz herkez vitesli diyor, cunkı yarın yenı motorumu teslım alıcam ve o bir scooter :) ama alahtan ferrari cinsinden yani runner olması sanırım bazı acıklarını kapatacak :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar