merabaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepiniz çok sağolun tek suçum 1 Nisan da üye olmak mıdır nedir anlamadım yani.

artık fazla soze gorek yok ya...
MOD bu gıbı topıclerı kıtlemıyorsa vardır bı cıkarı!!!
hersey ortada!!

Senin modlarla alıp veremediğin nedir ben anlamadım ya :mrgreen: Belki kızacaksın ama kusura bakma...Geçen senin topiğinde Pro birşeyler yazmıştı belki hatırlarsın...Kızlara neden gıcık olabileceğin yada olabileceğimiz konusunda...Şu an aynısı kanıtlanmış oluyor...Senin topiğin kitlendi hülya isimli şahsın(artık gerçek hülya mı değil mi bilemiycem) topiği kitlenmedi diye yine celalallendin...Arkadaşım sakin ol...Nedir bu mod ve kız takıntısı ya...Boşversene sen bunları gir paylaşımını yap bilgi al...Sana ne gelen bayan üyeye yazılan mesajdan :wiinkk: Bırak kim hoşgeldin diyorsa desin kim karşılıyorsa karşılasın...Yorma kafanı boşver :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ilk önce hoş geldim motorum yok demişsin burda yakında dersinki hangi motoru alsam ::tutkuy::anladın sen onu :queen:

biz sence mt olarak gay miyiz ? + aksine bayan olduğun için bişiiler içmek istiyoruz... :) aşkolsun diiicem ama sen buna da yanaşmassın...ne yapças anlamadım...

seninle başımız dertteeeeeeeeee...
ne yapsak bilmioooruzzzz...
mt' den bir parçasınnnnnn...
söküp seni atamıyoruzzz... :)

ee hülya cewap ? .

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabak yine benim başıma patlamış :) by_mavi ile uğraşırken birde hülya_hülya olduk . :mrgreen: binbir surat oldum yhaa . ben orjinalim , hiç bir çin malı yerimi tutamaz :p:mrgreen:

hülya arkadaşım da tekrardan hoşgelmiş. direk damgayı vurmuş prometheus zaten .:silent:

artık fazla soze gorek yok ya...
MOD bu gıbı topıclerı kıtlemıyorsa vardır bı cıkarı!!!
hersey ortada!!

Bilader 10 sana verıyım de ben , bıraz sus !!!
K bakma muhattapım deılsın sevıyene ınemıcem..
eyvallah!!

hayat ne söylediğinle ilgilenmez. neyi nasıl söylediğinle ilgilenir. Bu şekilde yazışmaları üzülerek okuyorum.
:farao::farao::farao::farao:

benim dikkatimi çekti metehan kankam 7 sayfalık yazıya neden bir cevap yazmamış neden hoşgeldin dememiş burnuma kokular geliyorrrrr

benim dikkatimi çekti metehan kankam 7 sayfalık yazıya neden bir cevap yazmamış neden hoşgeldin dememiş burnuma kokular geliyorrrrr

Valla şimdi bende kıllandım abi :cherry: Yok yok bence yoktur öyle birşey :mrgreen: Eğer varsa Bora Abi'ye(bbaday) güzel bir malzeme daha çıkacak :mrgreen::mrgreen:

Bilader 10 sana verıyım de ben , bıraz sus !!!
K bakma muhattapım deılsın sevıyene ınemıcem..
eyvallah!!
vereyim mi hesap numaramı ? walla susucam bak :p

yok be abi :p öle olsa kendi nickindende yazardı çaktırmamak adına :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yakında birde gulben_gulben diye biri olur hulya_hulya ile kapışmaya başlarlar mt magazin diye yeni bir topik açılır :p :p :p gündem bundan sonra bu olur :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar