merabaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bi dünya nokta olsada olur ayni:). Bilgi için bende teşekkür ederim:cat:

Konu dışı olmak kaydıyla,aslında başlık biraz kargaşaya sebep olacak gibi.Kimsede üzerine alınmadığına göre;"Yönetim uyuma,üyene sahip çık!..." :queen:

Aman efendimm beniz sizler var ettinizz,canllarımmmm ( bülent ersoy smileyi :D )

@hülya

hülyacım merhaba. biz mt ailesinden birkaç arkadaş düşündük, taşındık senin çok üzerine qeldiğimizi anladık. we bunu telafi etmek istiyoruz. eer sende müsaitsen forumun centilmen 36 erkeği olarak cumartesi qünü seninle birşeyler içmek istiyoruz. inşallah hawada isabetli olur.

haberini bekliyoruz. sewqilerle. :)

Benim için önemli değil. bayan olmadığımı düşündüğünüz için birşeyler içmek istediğinizden eminim . Ama kimseye cinsiyetimi kanıtlamak zorunda değilim. İlgine teşekkürler ...........

biz sence mt olarak gay miyiz ? + aksine bayan olduğun için bişiiler içmek istiyoruz... :) aşkolsun diiicem ama sen buna da yanaşmassın...ne yapças anlamadım...

seninle başımız dertteeeeeeeeee...
ne yapsak bilmioooruzzzz...
mt' den bir parçasınnnnnn...
söküp seni atamıyoruzzz... :)

biz sence mt olarak gay miyiz ? + aksine bayan olduğun için bişiiler içmek istiyoruz... :) aşkolsun diiicem ama sen buna da yanaşmassın...ne yapças anlamadım...

seninle başımız dertteeeeeeeeee...
ne yapsak bilmioooruzzzz...
mt' den bir parçasınnnnnn...
söküp seni atamıyoruzzz... :)

Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı; Dizlerinin yerine dayasaydım taşlara ...:bounce:

Hımm anladımm

İstanbul Avcılardanım,
Şuan çalışmıyorum nette dolaşırken tesadüfen siteyi buldum ve üye oluyım dedim.
Şuan motorum yok ama olmasını inanın çok isterim ,

Hoşbuldummmmm ....:queen:
hülya hoşgeldin aramıza iyi vakit geçirip motosiklet hakkında herşeyi burda bulacağına emin ol hayırlı olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hulya_hulya....mt nın bomba yaratan gundemı:p

genelleme olarak bakılmaması lazım çoğunluğun gay olmadığı konusunda iddialıyım :p

hülya neden böyle hülya neden söyle hülya neden neden:p ya hulya bı konferans duzenle bi açıklama basın duyurusu falan beklıorus yahu

bir reklam cınqılı qeldi aklıma...

HÜLYA, mesajını atıyoo mesajını atıyoo
kutusu hep boş kalıyoo... :)

şşşşşşşşş acele yok kutu hemen dolmaz :p

kutuyu bırakta imzanı qördüm...harbi yaaa o nası bi motora binmektir...bazı erkeklerde çok çirkin ( bayanlar için çekici bi olaymış bu ) duruyor...bi de rüzqardan tişört uşuyooo...ohhh maşallaaaaahh...heryer meydanda... :)

scooter daha edepli...

artık fazla soze gorek yok ya...
MOD bu gıbı topıclerı kıtlemıyorsa vardır bı cıkarı!!!
hersey ortada!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kutuyu bırakta imzanı qördüm...harbi yaaa o nası bi motora binmektir...bazı erkeklerde çok çirkin ( bayanlar için çekici bi olaymış bu ) duruyor...bi de rüzqardan tişört uşuyooo...ohhh maşallaaaaahh...heryer meydanda... :)

scooter daha edepli...

deıstırdım ımzamı....daha guzel toplu mesaj ıcerıgı olan bır ımza yazdım

ya sen ısonun ımzasına baksana..şimdi idda oynucamızda ya da sayısal korumalarla mı oynuyalım :p

Son düzenleme:
deıstırdım ımzamı....daha guzel toplu mesaj ıcerıgı olan bır ımza yazdım

ya sen ısonun ımzasına baksana..şimdi idda oynucamızda ya da sayısal korumalarla mı oynuyalım :p

yok yaw bnm için deiştirme...benim için farketmez tişört uçuşmuşşş millet d.m.lmış :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
farkındamısınız topigi hit yapıyorsunuz (hulya hoş geldin aramıza) ayıp olmasın bari bende selam vermiş olayım :p:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar