muyenesi olmayan motor

selamlar bir 535 lik yamaha var virago temiz. ancak muayenesi yokmuş. bu motoru almak istiyorum. zararım ne olur ne kadar masraf ederim?
teşekkürler.

selamlar bir 535 lik yamaha var virago temiz. ancak muayenesi yokmuş. bu motoru almak istiyorum. zararım ne olur ne kadar masraf ederim?
teşekkürler.

muayne 55 60 ytl civarı muayene için temiz kağıdı almanız lazım.fakat daha önceki tüm vergi,trafik cezalarının ödenmiş olması lazım,eğer ödenmemişse temiz kağıdı alamazsınız:cat:

GKN

muayne 55 60 ytl civarı muayene için temiz kağıdı almanız lazım.fakat daha önceki tüm vergi,trafik cezalarının ödenmiş olması lazım,eğer ödenmemişse temiz kağıdı alamazsınız:cat:

+1
coşkuna ek olaarak ne zamandır muayene olmadığı da önemli
motosikletin plakasını alıp size en yakın vergi dairesine başvurmanızı öneririm:cat:

ya benimde hala yok muaynesi tam 1 sene oldu faizleri nekadar acaba bilgisi olan varmı birde trafikler çevirdiğinde motoru hemen bağlıyorlarmı yoksa birkaç gün süresi varmı herşey tam sadece muaynesi yok ha birde ocak 2008 deki yatırılacak mtv yi yatırmamıştım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben bu başlıkları görünce vergi geliyor aklıma.. ne oldu ki acaba..
vergi hangi bankaya yatırılıyor arkadaşlar bilen hatırlayan var mı?

Benimde şimdi geldi aklıma vergilerini yatırmadım motorun ne zaman yatırlıyor bunlar belli bir süresi var mı?
2008 e kadardı ama bitti sanırım

kaçırdıysanız banka işe yaramaz vergi dairesine gideceksiniz..
kolay gelsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar