Çok sağolun arkadaşlar ben tecrübelerim ve merakımı sizinle paylaşıyorum keşke gerçekten uzmanı olsaydımda beraber dağıtıp toplasaydık şu makinaları
Tecrübe dedikte bugün de bişey yaşadım artık yuh dedim bilindiği gibi bende 3 tane Burgman var şu anda sabah yerlerini değiştireyim dedim en az kullanılanı çalıştırmak için kontağın önündeki kapağı açmak için bulunan anahtarın tersiyle açılan zımbırtıyı açtım tuhaflık yok değilmi sonra kontak anahtarını soktum çevirdim kontak açıldı ee ne varki herkesinki böyle değilmi sonra marşa bastım ana immobilizer ışığı yanıyor FI diyor ekranda anam eyvaaah dedim al şimdi uğraş sonra bir bakarımki 2 motorda Immobilizer var anahtarları karıştırmışım ama beni şaşırtan olay kontağın önündeki kapağın açılmaması lazımdı hadi açtı diyelim kontağın dönmemesi lazımdı. Sonra o anahtarları benim ihtiyarda denedim ne kapağı açtı ne kontağı aklıma ilk gelen şey anahtar kombinasyonları tuttu ama immo yemedi şimdi Vedat ve Tarık'ın motorunda deneyecem onlarıda açarsa vay halimize![]()
selam
ne iş abi 3 tane burgman
millet 1 tanesine 400 takla atıyo sen 3 lemişsin...:queen: