teşekkür ederim =) Şımaracam şimdi ama =)
Allah razı olsun.
hadi, hazır ilk motor alma hikayelerimden anlatayım bir iki tane =)
İlk deneyimler:
Vaka 1:
Daha evvelki mıotorum chopper dı. Fazerimin üstüne bindim. 3 metre kadar kaldırımdan gidip, yola çıkmam lazımdı. 3 metre kadar gittim fakat duramadım =) bana göre fren olması gerektiği yerde; yani chopperlardaki gibi ileride motorun ileri sağ ve solunda değildi =) duramadım :mrgreen: . neden kimse street motorlarda frenin daha geride, kalça hizasında olduğunu söylemediki bana :mrgreen: bende el freniyle durana kadar, kaldırımda bir müddet yolculuk ettim :mrgreen:
Vaka 2:
Yola çıktım. Sağolsun motorcu arkadaşlar (scooterlar) selam veriyorlar büyük abilerine (600 cc fazerım var ya, 98 beygir... ondan büyük abileri dedim) (ilk ben veremiyorum. anlatıcam... çünkü onları göremiyorum...). bende selamlarını alıyorum. yanlız olay şöyle gerçekleşiyor; yandan vınnnnnnnnnnnnnn =) diye bi scooter geçiyor, selamlıyor. ben selamını alıyorum. ve bu esnada 30 km sabit hızdayım ve korkar durumdayım :mrgreen: abi ne bileyim =) hayatımda 600 cc lik motor mu gördüm :mrgreen: adam yanımdan scooterla uçuyo gidiyo, ben inip koşsam daha hızlı gidecem :mrgreen:
Vaka 3:
İst anadolu yakası Maltepe sahilde McDonalds vardır. buralarda olanlar bilir... mekin önünde bi daracık yol vardır. otoparklara gider. ara yoldur yani, otoparkın içidir. orda hep race kullanan arkadaşlar olur ve motoru 20 km süratle giderken ara gazı vererek bağırtırlar. Hep demişimdir "ne gereksiz ve çirkin hareket böyle". Hani "görmemişin motoru olmuş, tutmuş elciğini koparmış" diye... Bende motoru alınca o tarafa bi gittim...
Harika bir duyguymuş :mrgreen: bu akşam iş çıkışı gidip bende bi daha yapacam :mrgreen:
Not: Vaka 3 tamamen latifedir. Kimse üstüne alınmasın =) Bu akşamda oralarda olan varsa; mekin önünde ara gazı veren siyah fazer sahibi ben değilim :mrgreen: