delimavi ile 1750 km ( Ankara, Yalova, İstanbul, Kırkağaç, Alaşehir, Pamukkale Afyon)

Son zamanlardaki en iyi gezilerden bence. Çok güzel olmuş. Yolunuz hep açık olsun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür ederim arkadaşlar. Bu ilk uzun yol deneyimim diyebilirim. İnşallah son olmaz. Yeni yerler keşfetmek güzel

Forumdan Uzaklaştırıldı
Burak seninlede gezilir. Güzel bir dağ yürüşüyü ayarlada gidelim. Motorla gider yürüşüyümüzü yapar çadırımızı kurar geri döneriz. Yok mu bildiğin böyle gidilecek bir yer?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok güzel bir gezi tebrikler. Ama yalnız sıkılmadın mı? ben olsam gözüm kesmezdi kafa dengi biri olması lazım ..
çekemem ben tek başıma o kadar yolu:p

vayyy askerligimi yaptıgım denizli burası pamukkaleye cok giderdik ozlemişim oraları moruk karahayıtlarada gıtmıssın sanırım evci iznine cıkmıstım tek basıma pansiyonda kalıyorum karahayırlarda banyoda kocaman kuvet vardır havuz gıbı hamama girdim felan yatakta uzanıyorum sifon cekıldı gittim baktım sifonun ipi sallanıyor dısada rüzgar şşşşşşşşşşşşşş diyor cok korktum gıdecek hic bir yerim yok kasaba gıbı bır yer zaten orası kafama cektım yorganı dualar okuyarak yattım :) orda anılarım coooook murat abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir çıkmışsın pir çıkmışsın abi :)
evet biraz öyle oldu :)
çok güzel bir gezi tebrikler. Ama yalnız sıkılmadın mı? ben olsam gözüm kesmezdi kafa dengi biri olması lazım ..
çekemem ben tek başıma o kadar yolu:p
yalnızlığında tadı ayrı. Ayrıca ben kendimi yalnız hissetmedim. Uğradığım yerlerdeki arkadaşlardı. Yoldaykende iki kişi yanımdan hiç ayrılmadı manevi olarak. ben aslında bu geziyi yanımda iki kişiyle birlikte yaptım bunu bir tek ben biliyorum
vayyy askerligimi yaptıgım denizli burası pamukkaleye cok giderdik ozlemişim oraları moruk karahayıtlarada gıtmıssın sanırım evci iznine cıkmıstım tek basıma pansiyonda kalıyorum karahayırlarda banyoda kocaman kuvet vardır havuz gıbı hamama girdim felan yatakta uzanıyorum sifon cekıldı gittim baktım sifonun ipi sallanıyor dısada rüzgar şşşşşşşşşşşşşş diyor cok korktum gıdecek hic bir yerim yok kasaba gıbı bır yer zaten orası kafama cektım yorganı dualar okuyarak yattım :) orda anılarım coooook murat abi
ne yazıkki karahayıtı yeterince gezme fırsatım olmadı. Ama Pamukkaeleye bir kez daha gitmeyi düşünüyorum ileriki zamanlarda. Ozaman biraz fazla kalacağım orayıda daha iyi görme şansım olacak

beypazarındanda geçmişin mola verdinizmi abi buralarda hiç yok yok mola verseniz görürdüm ben sizi nerde bi motor ben orda çünkü

Forumdan Uzaklaştırıldı
sadece girişte mola verdim Beypazarında onunda fotosu var zaten sabah saat 8:30 sıralarında idi

Burak seninlede gezilir. Güzel bir dağ yürüşüyü ayarlada gidelim. Motorla gider yürüşüyümüzü yapar çadırımızı kurar geri döneriz. Yok mu bildiğin böyle gidilecek bir yer?
var tabii abi bi sürü yer var , şu lanet lastik olayını ayarlayayım gidelim , ışık dağı , eldivan bi sürü yer var ankaranın çevresinde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
var tabii abi bi sürü yer var , şu lanet lastik olayını ayarlayayım gidelim , ışık dağı , eldivan bi sürü yer var ankaranın çevresinde...
daha yeni gittik Eldivan'a Erciyes'e gitsek olmaz mı :silent:

gezi çok güzel, göynüğe kadar gitmişken mudurnuyuda uğrasaydın keşke. Memleketim diye demiyorum çok güzel yerdir. tavsiye ederim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gezi çok güzel, göynüğe kadar gitmişken mudurnuyuda uğrasaydın keşke. Memleketim diye demiyorum çok güzel yerdir. tavsiye ederim:cat:
pek çok yere kadar gitmişken yakınlarında uğranacak o kadar güzel yerler varki vakit ve nakit sıkıntısı elimizi kolumuzu bağlıyor ne yazıkki. Her köşesi cennet yurdumun görebildiğimiz gidebildiğimiz yere kadar artık. Ama Mudurnu yakın sayılır her an çıkar gideriz :cat:

çok güzel gezi..tebrikler..tekerine sağlık, çok imrendim..:cat:
bi 600 lük olsa ben motorsuz gidermiydim hiç fuara..:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
haftaya ılgaz dipsiz göle gidiyoruz zaten çadırlarınızı hazırlayın. Balta bile aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar