arkadaşlar topigi bazan iki bazan 10 sayfa atlayak ancak okuyabildim. Bagımlılık yaptı yaaa bırakamıyorum. işyerinde olmasam sorun yok ama işde ne yaparsınız bagımmlılık oldu. Allah göstermesin atacaklar sonunda beni işden töbe töbee. Arkadaşlar bu arada yolunuz mersin e düşerse haber verin. mersin de sizlerle birlikte gezilere katılmaktan mutluluk duyarım. Tabi hafta sonu olması sartıyla.
Motoru 16/02/2008 de aldım
Benim de cbf 150 den şikayetlerim ve sonucları su sekilde sıralayabilirim
1 ilk 5-6 km yol dan sonra ışkta durup tekrar kalkış esnasında sanki buji patlatması gibi bir pat sesinden sonra bezen motor istop ediyor bazan etmiyo
servise götürdüm bir ayar yaptı 4 gündür olmuyor ama kafamada takılmadı degil yani.
2 bu eksantirik zincir sesi benimde ilk yag degişiminden sonra artmışdı şimdi 1400 km lerde ve ses cok azaldı artık rahatsız etmiyor.
3. Benzer bir sesde cırıltı sesi yani aktarma zincirinden de geliyor olabilir çünkü servis zincir ayarınıda yaptı ve o ses de kesildi.
Allaha sükür su an bir şikayetim yokk.
dostum kolay gelsin valla bu parçayı değiştirmen baya zahmetli ve vakit alıcı olacak senin için...bence çamura yat servise git ses geliyor falan de garantiden rulmanı değiştirtmeye çalış...yeni rulman takacakları zamanda kendi aldığın rulmanı verirsin...böylece hem beleşe gelir hem sen yorulmazsın:cat:
Aynı soru agabimin YBR125 de de vardı.(sadece agbimin degil ybr125 lerde bu sorun kronik bir sorun bizim köyde tam 68 tane ybr125 var hepsinden aynı ses geliyor)
Agabim motrdan anladıgı için 1000 km bakımda degiştirmişti.Köydeki arkadaşların motorlarında farketmiş daha motoru almadan servisi ayarlamış. 1000 km de garantiden degiştirdi sadece rulmanın parasını verdi...