- Konu Yazar
Bugün saat 18:00 civarında Haydarpaşa Tren Garında bizim Gültekini uğurladım trene motosikletini bindirdik...Ankaraya uğurladım...
sigortalı olarak toplam 32 ytl tuttu...
peki Gültekinin tek kişilik bilet fiyatı kaç tuttu tahmin edin...
inanamıycaksınız ama 8.75 ytl...:queen:
şaka gibi dimi...
500 km yol...toplam yolculuk 10 saatte bitiyor...
benzinle gitseniz artık hesaplayın...
yüklerkende çok zorlanmadık...bir kişi birde ben ön çataldan tuttuk...o kadar...rampa falan yok...orda kimi yakalarsan artık rica ediyorsun hallediyolar...
ana arterlerde indirme bindirme sorunu hariç bir sorun çıkmıyor...yanınıza almanız gereken motorun ruhsatı...2 tane motoru bağlamak için ip...birde deposu boş olan motosikletiniz...ama depo boşmu değilmi bakan eden yok...
Gültekinin şansınada sendikalar eylemdeydi iyimi...işler durmuş kalakaldık...:queen:
neyse hayırlı bir işin gitti bizim kuzen...döndüğünde bombayı patlatırız artık...güzel makina alıcak gelicek...bende gidicektim ama kısmet olmadı işte...
bomba fotolarda geliyor...çarşamba veya perşembe görürsünüz artık...
arkadaşlar TREN yolculuğunu tavsiye ederim...kış mevsiminde iş için bir yerlere gitmeniz gerekirse cebinizde az para varsa gezi işini ucuza getirmek istiyorsanız tavsiye ederim...ama yazın tabi gereksiz geliyor bana...
motorun tadı rüzgarda...
sigortalı olarak toplam 32 ytl tuttu...
peki Gültekinin tek kişilik bilet fiyatı kaç tuttu tahmin edin...
inanamıycaksınız ama 8.75 ytl...:queen:
şaka gibi dimi...
500 km yol...toplam yolculuk 10 saatte bitiyor...
benzinle gitseniz artık hesaplayın...
yüklerkende çok zorlanmadık...bir kişi birde ben ön çataldan tuttuk...o kadar...rampa falan yok...orda kimi yakalarsan artık rica ediyorsun hallediyolar...
ana arterlerde indirme bindirme sorunu hariç bir sorun çıkmıyor...yanınıza almanız gereken motorun ruhsatı...2 tane motoru bağlamak için ip...birde deposu boş olan motosikletiniz...ama depo boşmu değilmi bakan eden yok...
Gültekinin şansınada sendikalar eylemdeydi iyimi...işler durmuş kalakaldık...:queen:
neyse hayırlı bir işin gitti bizim kuzen...döndüğünde bombayı patlatırız artık...güzel makina alıcak gelicek...bende gidicektim ama kısmet olmadı işte...
bomba fotolarda geliyor...çarşamba veya perşembe görürsünüz artık...
arkadaşlar TREN yolculuğunu tavsiye ederim...kış mevsiminde iş için bir yerlere gitmeniz gerekirse cebinizde az para varsa gezi işini ucuza getirmek istiyorsanız tavsiye ederim...ama yazın tabi gereksiz geliyor bana...
motorun tadı rüzgarda...